Θαυματουργό μασάζ για τους μαύρους κύκλους

Θαυματουργό μασάζ για τους μαύρους κύκλους

Ένα πολύ απλό τρικ σε 4 κινήσεις, θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους που «επιμένουν» να μας χαλάνε την εμφάνιση!

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά καλλυντικά για να καλύψουν τους αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] γύρω από τα μάτια. Πολλά έχουν γραφτεί για τους λόγους που αυτός ο εχθρός της ομορφιάς μας κάνει την εμφάνισή του. Ξέρουμε για παράδειγμα ότι οι βασικοί λόγοι στους οποίους οφείλονται οι μαύροι κύκλοι είναι οι αλλεργίες, η ηλικία, η συγκέντρωση χρωστικών, ο τρόπος ζωής μας ή και γενετικοί λόγοι. Ξέρουμε επίσης ότι οι σύμμαχοί μας είναι οι μάσκες, το κονσίλερ, το μέικαπ…

Τώρα, έχουμε και μία ακόμη λύση που μας έρχεται από τις ειδικούς αισθητικούς της Νέας Υόρκης και ισχυρίζεται ότι, όποιος κι αν είναι ο λόγος που ένα ωραίο πρωί αντικρίζουμε στον καθρέφτη μας τα μάτια μας «στεφανωμένα» με μαύρους κύκλους, μπορούμε να κάνουμε κάτι σε λίγα λεπτά!

Δείτε Επίσης
SOS! Αναζωογόνηση μετά τις γιορτές

Το μασάζ αυτό «σπάει» τις τοξίνες που συγκεντρώνονται στην περιοχή των ματιών και μειώνει αισθητά τη δυσχρωμία κάτω από τα μάτια.

Η μέθοδος:

  • Επιλέξτε μία κρέμα για τα μάτια με αρκετά πυκνή υφή.
  • Βάλτε λίγη ποσότητα στην άκρη του δείκτη κάθε χεριού σας και κάντε μικρά χτυπηματάκια στην περιοχή των ματιών, από την εσωτερική γωνία κάθε ματιού, κάτω από τα μάτια μέχρι την εξωτερική γωνία. Εξασκείτε ελαφρά πίεση σε κάθε στάδιο. Επαναλαμβάνετε τρεις φορές.
  • Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία και στο κόκκαλο κάτω από το φρύδι. Εξασκείτε επίσης ελαφρά πίεση με μικρά χτυπηματάκια από την εσωτερική γωνία προς τα έξω.
  • Χρησιμοποιήστε τον παράμεσο κάθε χεριού για να απλώσετε σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια την κρέμα. Κάντε την ίδια κίνηση τρεις φορές σε μία συνεχή κίνηση από τη μία γωνία των ματιών στην άλλη.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.