Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος στο Baraonda Music Hall!

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος στο Baraonda Music Hall!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, επιστρέφει στο Baraonda Music Hall από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια κάθε Τετάρτη. Κάθε εμφάνισή του είναι γεγονός!

Το Baraonda Music Hall, είναι το «μαγαζί του», όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος καθώς ήταν ο πρώτος που το εγκαινίασε, δίνοντας το προσωπικό του στίγμα.

Μοναδικός ερμηνευτής, σταθερή αξία, με εξαιρετική φωνή και λατρεμένες διαχρονικές επιτυχίες.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, διατηρεί ζωντανή τη σχέση του με τους πολυάριθμους θαυμαστές του. Είναι ένας έρωτας που κρατά χρόνια και διαρκώς ανανεώνεται. Με την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή.

Στο Baraonda Music Hall θα εμφανίζεται και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ένας τραγουδιστής με πλούσια μουσικά βιώματα ο οποίος εκτός των άλλων, θα μας θυμίσει και μεγάλες επιτυχίες του αείμνηστου πατέρα του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Μαζί τους και η Χρυσανθεμίς, μια νέα, χαρισματική ερμηνεύτρια με υπέροχη φωνή και εξαιρετική παρουσία. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, ενώ στο κλαρίνο είναι ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το ατμοσφαιρικό Baraonda Music Hall  ένας χώρος, όπου η σχέση καλλιτέχνη και κοινού είναι κοντινή και άμεση, ξεχωρίζει επιπλέον και για το πλούσιο υψηλής ποιότητας μενού του. Απόλαυση ψυχαγωγίας και απόλαυση φαγητού.

Ο απόλυτος συνδυασμός στο Baraonda Music Hall, που αναδεικνύεται σε μοναδικό προορισμό για εξαιρετικά  βράδια.

Baraonda Music Hall: Τσόχα 43, Αμπελόκηποι, τηλ. κρατήσεων: 210 6441778

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.