Ποιος είναι «Ο Αγριάνθρωπος»; Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Ποιος είναι «Ο Αγριάνθρωπος»; Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Όταν ο έρωτας και η πολιτική συγκρούονται, η αγάπη και η οδύνη γίνονται ακριβώς το ίδιο. Ένα έργο που θα σας συναρπάσει με το χιούμορ αλλά και τις αλήθειες που ζούμε στην καθημερινότητά μας. Το μυθιστόρημα του Γιάννη Κωνσταντάτου σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Ιάκωβου Μυλωνά ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή του Μεγάρου Μουσικής.  

1981. Σε μια ταραγμένη εποχή που όλοι περίμεναν τη μεγάλη αλλαγή για να τους σώσει, ο Αλέκος ήξερε πως δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα γύρω σου χωρίς πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου. Απεχθανόταν την πολιτική, την ψευτιά και όλα τα πρόβατα που ακολουθούσαν πιστά όποιον τους έταζε τα περισσότερα.

Όταν ο ίδιος γίνεται πολιτικός, η καθαρότητα του χαρακτήρα του και η αγάπη του για την αλήθεια έρχονται σε πόλεμο με το πελατειακό κράτος και τη διαπλοκή. Μόνο ο απόλυτος έρωτας του για την Αλίκη μπορούσε να ισορροπήσει τη σχέση του με τους ανθρώπους. Μια Αλίκη που λάτρευε σαν θεό.

2018. Ο Αγριάνθρωπος ζει απομονωμένος σ’ ένα βουνό της Ηπείρου. Όλοι τον φοβούνται. Άλλοι λένε ότι είναι έμπορος ναρκωτικών κι άλλοι ότι είναι κάποιος που τον κρύβουν οι μυστικές υπηρεσίες. Άλλοι ότι είναι απλά ένας μύθος. Ένας μπαμπούλας.

Μετά την εξαφάνιση πάνω στα βουνά της Ηπείρου ενός δασκάλου, ένα μυστικό καλά κρυμμένο θα δει το φως και θα οδηγήσει στην αποκάλυψη ενός φόνου.

Διαφορετικές εποχές. Διαφορετικοί άνθρωποι. Μια χώρα. Μια αλήθεια. Θα τη μάθουμε ποτέ;

Ένα έργο που μπορεί στην αρχή του να είναι αθώο και να έχει πολύ χιούμορ, στη συνέχεια όμως θα γίνει σκοτεινό και θα αποκαλύψει όλη τη σαπίλα του συστήματος και της ανθρώπινης ψυχής.

Μυθιστόρημα του Γιάννη Κωνσταντάτου
Σκηνοθεσία – Θεατρική διασκευή Ιάκωβος Μυλωνάς
Σκηνικά – Κοστούμια Γιώργος Λιντζέρης
Μουσική​ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
Σχεδιασμός φωτισμού Αλέξανδρος Πολιτάκης
Ηχοληψία ​Πηνελόπη Πιερρουτσάκου
Κατασκευή μάσκας Αλέξανδρος Λόγγος  

Παίζουν: Ιάκωβος Μυλωνάς, Αίας Μανθόπουλος, Στεφανία Γκουρνέλου, Πέτρος Ιωάννου, Ευτυχία Μελή, Βαγγέλης Κρανιώτης, Μαίρη Ανανιάδου, Πηνελόπη Σαραφίδη.

Στο πιάνο ο Βαγγέλης Κρανιώτης και η Πηνελόπη Πιερρουτσάκου. Ακούγονται οι φωνές του Γιάννη Κωνσταντάτου, Τάσου Γαϊτάνη, Κώστα Παπαγεωργίου.

Δείτε Επίσης
“Το βεραμάν φόρεμα” της Άννας Βαγενά

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Μουσική Βιβλιοθήκη- Αίθουσα Διδασκαλίας

Ημέρες παραστάσεων:
Σάββατο 20 Νοεμβρίου
Σάββατο 27 Νοεμβρίου
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου
Κυριακή 26 Δεκεμβρίου.

Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο 21.00, Κυριακή 19.00
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 45 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Γενικό εισιτήριο: 15 ευρώ
Πληροφορίες: τηλ 6946046566

Αγορά εισιτηρίων:  Ticketservises.gr
Καταστήματα Public
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Εκδοτήρια: Πανεπιστημίου 29, Αθήνα

Το Μέγαρο Μουσικής διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.