ΝAOS: Με σεβασμό στη φυσική ομορφιά

ΝAOS: Με σεβασμό στη φυσική ομορφιά
ΝAOS: Με σεβασμό στη φυσική ομορφιά
Η φιλοσοφία της Bioderma κλείνεται όλη μέσα σε μία λέξη: οικοβιολογία. Τα απαλά προϊόντα ντεμακιγιάζ της έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες παγκοσμίως και στην Ελλάδα
Η NAOS εμπνέεται από τη ζωή για να δημιουργεί προϊόντα που ενισχύουν την υγεία, την ποιότητα της ζωής και την ομορφιά, ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η σειρά για ευαίσθητα δέρματα της Bioderma
«Το λογότυπo με το κίτρινο αστέρι είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο βιβλίο του ιδρυτή της NAOS, Jean-No?l Thorel , «Μικρός Πρίγκιπας» και συμβολίζει τη δημιουργική πρόκληση. Το αστέρι αυτό είναι η δύναμη που μας ωθεί να χτίζουμε μια μοναδική και με νόημα εταιρεία», εξήγησε ο Patrick Nacabal +1
Προβολή Φωτογραφιών
ΝAOS: Με σεβασμό στη φυσική ομορφιά

Όλες μας έχουμε δοκιμάσει και έχουμε ενθουσιαστεί με τα προϊόντα της Bioderma. Το γαλλικό brand με 15ετή παρουσία στην Ελλάδα άλλαξε τον τρόπο που περιποιούμαστε το δέρμα μας. Και τώρα φέρνει πάλι τα πάνω κάτω στον χώρο της ομορφιάς! Συζητήσαμε με τον Patrick Nacabal, Regional Executive της NAOS  και μάθαμε τα πάντα για την εταιρεία που ήρθε για να μας κάνει … «φυσικά» όμορφες!

Συνέντευξη στη Σοφία Κροκιδά

Ο ερχομός της NAOS Group στην Ελλάδα είναι σίγουρα μία μεγάλη στιγμή για κάθε γυναίκα που αγαπάει και φροντίζει τον εαυτό της, ενώ ταυτόχρονα νοιάζεται για το περιβάλλον και την οικολογία. Η γαλλική εταιρεία έρχεται να επενδύσει στην Ελλάδα και η άφιξή της γιορτάστηκε με μία λαμπερή παρουσίαση πριν λίγες ημέρες στη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα. To womanidol ήταν εκεί και συνομίλησε με τον υπεύθυνο για την ελληνική αγορά κύριο Patrick Nacabal:

Ποιοί είναι οι στόχοι της εταιρείας για την Ελλάδα και ποια τα πλάνα σας παγκοσμίως;
– Ένας είναι ο βασικός στόχος της NAOS για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Να φέρουμε στην αγορά προϊόντα ιδανικά για τον καθένα. Στην ΝΑOS δεν πουλάμε απλά προϊόντα αλλά είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε σε όλους τους Έλληνες τη δυνατότητα να αγοράσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα βασισμένα στην οικοβιολογία.  Αυτό θέλουμε. Για παράδειγμα, θέλουμε να εξασφαλίσουμε σε μια μητέρα που το μωρό της πάσχει από κάποια δερματική πάθηση, είτε αυτό είναι στην Αθήνα είτε στην Κρήτη είτε σε κάποιο μακρινό μέρος, ότι θα μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα μας και να θεραπεύσει το πρόβλημα. Και η υπόσχεσή μας σήμερα είναι να φέρουμε νέα προϊόντα, νέες θεραπείες και νέες “απολαύσεις” ομορφιάς και περιποίησης για εσάς, πολύ σύντομα.

Παράλληλα με την Bioderma και την Esthederm σκοπεύετε να φέρετε και άλλα προϊόντα στην Ελλάδα;
– Αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς για να πούμε λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα προϊόντα που θα φέρουμε στην αγορά στο μέλλον. Κι αυτό γιατί το μέλημά μας τώρα είναι να χτίσουμε μια ισχυρή ελληνική ομάδα. Προς το παρόν επενδύουμε σε χρόνο, ανθρώπους και χρήμα, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα βάλουμε γερά θεμέλια στη νέα αυτή αγορά και θα δημιουργηθεί σωστά η ελληνική εταιρεία εδώ. Σε αυτό δίνουμε όλο μας το βάρος για τα επόμενα 5 χρόνια.

Σε μια εποχή που το κοινό έχει πλέον μεγάλες απαιτήσεις από τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς που χρησιμοποιεί, η NAOS αποφάσισε να κάνει δυναμική είσοδο στην Ελλάδα. Πώς προέκυψε αυτό;
– Πρέπει να ξέρετε ότι η NAOS είναι μια εταιρεία έντονα κοινωνική που ποντάρει στους ανθρώπους της και τις ιδέες τους. Παρόλο που επισκέπτομαι χρόνια την Ελλάδα, σε μία από τις επισκέψεις μου κατάλαβα ότι ερωτεύτηκα την Αθήνα. Και ένιωσα ότι θέλω να δημιουργήσω κάτι εδώ. Όπως κάποιος λοιπόν μπορεί να έρθει σ’ εμένα και να μου πει “Πάτρικ, έχω αυτή την ιδέα” κι εγώ να του πω “κάν’το”, έτσι κι εγώ αποφάσισα ότι έχει έρθει πλέον η κατάλληλη στιγμή για να έρθει η NAOS στην Ελλάδα. Άλλωστε, μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη περίοδος για τη χώρα, αλλά τώρα είναι που πρέπει να τη βοηθήσουμε και να επενδύσουμε σε αυτή.

Περιγράψτε μας τη ΝΑΟS με πέντε λέξεις.
– Οι πέντε πυλώνες της εταιρείας είναι και οι πέντε λέξεις που την χαρακτηρίζουν. Καινοτομία, ανεξαρτησία, γιατί είμαστε οι ιδιοκτήτες της εταιρείας χωρίς να εμπλεκόμαστε ποτέ με δανεισμούς και Τράπεζες, ικανοποίηση, γιατί αυτό θέλουμε να νιώθει κάθε γυναίκα που χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας, χρησιμότητα, γιατί θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο και συνεργασία, καθώς συνεργαζόμαστε με opinion leaders, δερματολόγους, νοσοκομεία και φαρμακευτικές για σημαντικές θεραπείες.

Ποια είναι η φιλοσοφία της NAOS και πώς αποτυπώνεται στα προϊόντα της;
– Η φιλοσοφία μας κλείνεται όλη μέσα σε μία λέξη: οικοβιολογία. Είναι η καρδιά της NAOS και είναι αυτό που ενώνει την Bioderma, την Institut Esthederm και την Etat Pur. Πιστεύουμε ότι το δέρμα είναι ένα οικοσύστημα εύθραυστο και εξελισσόμενο, το οποίο πρέπει να διατηρεί τα φυσικά του συστατικά και τις λειτουργίες του. Εμείς «παρεμβαίνουμε» μόνο όταν είναι απαραίτητο. Η οικοβιολογία είναι για τους περισσότερους κάτι νέο, αλλά είναι ταυτόχρονα και κάτι τόσο απλό που μας βοηθάει να κατανοήσουμε το δέρμα.

Στόχος της NAOS είναι η δημιουργία προϊόντων με προτεραιότητα τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Πώς το επιτυγχάνει αυτό;
– Πολύ καλή ερώτηση! Πράγματι ο άνθρωπος και το περιβάλλον είναι οι προτεραιότητες μας ως εταιρεία. Στην NAOS πιστεύουμε ότι το δέρμα αλληλεπιδρά με το περιβάλλον, γι’ αυτό δημιουργούμε προϊόντα που το βοηθούν να προσαρμοστεί σε αυτό και πάντα φιλικά προς το περιβάλλον. Παράλληλα, στόχος μας είναι με τον τρόπο που δουλεύουμε και που παρασκευάζουμε τα καλλυντικά να βοηθήσουμε στη συντήρηση και βελτίωση του περιβάλλοντος. Στο κέντρο αυτής της προσπάθειας τοποθετούμε πάντα τον άνθρωπο. Και εμάς και εσάς. Θέλουμε να γίνουμε καλό παράδειγμα αλλαγής στον χώρο των καλλυντικών και να ωθήσουμε κι άλλους να πιστέψουν στην αλλαγή και τη δύναμη του περιβάλλοντος.

Δείτε Επίσης
Φροντίδα για το καλοκαιρινό μας... πρόσωπο!

Το λογότυπο της NAOS έχει μία ενδιαφέρουσα ιστορία. Θέλετε να την μοιραστείτε μαζί μας;
– Είναι στ’ αλήθεια μία όμορφη ιστορία! Το λογότυπό μας είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο βιβλίο του ιδρυτή της NAOS, Jean-Noël Thorel. To κίτρινο αστέρι μας παραπέμπει στο αστέρι στο οποίο ζει το τριαντάφυλλο του Μικρού Πρίγκιπα και συμβολίζει τη δημιουργική πρόκληση που μας παρακινεί καθημερινά να δίνουμε νέο νόημα στον όρο «καλλυντικά» και «επιχείρηση». Το αστέρι αυτό είναι για εμάς η δύναμη που μας ωθεί να χτίζουμε μια μοναδική και με νόημα εταιρεία.

Τι κάνει την NAOS να ξεχωρίζει;
– Η NAOS εμπνέεται από τη ζωή για να δημιουργεί προϊόντα που ενισχύουν την υγεία, την ποιότητα της ζωής και την ομορφιά. Ξεχωρίζει γιατί πάνω απ΄ όλα είναι μια δεμένη και εργατική ομάδα που δεν περιμένει τίποτα έτοιμο και έχει μάθει να εργάζεται σκληρά. Η ανεξαρτησία μας, μάς χαρίζει πλήρη ελευθερία προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας και να χτίσουμε ένα ασφαλές μέλλον για όλο τον κόσμο.
Μότο μας είναι: “Να είσαι ο εαυτός σου” και το κάνουμε πράξη βοηθώντας ο ένας τον άλλο και προσφέροντας ο καθένας ένα δικό του κομμάτι. Έτσι καταφέρνουμε να δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα που αγαπάει ο κόσμος και να παραμένουμε μία από τις καλύτερες εταιρείες καλλυντικών παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για την εταιρεία
– Με στόχο να ενώσει τη μακρά ιστορία της εταιρείας με την ελληνική κοινότητα, η NAOS, μία από τις top 55 εταιρείες ομορφιάς παγκοσμίως, κάνει την είσοδό της στη χώρα μας επισήμως, συστήνοντας –εκτός από την ήδη γνωστή Bioderma-, για πρώτη φορά και τα δύο άλλα brands του Ομίλου, τα Institut Esthederm και Etat Pur. Βασισμένη στην οικοβιολογία και την αισθητική βιολογία, η NAOS δημιουργεί προϊόντα για τη σύγχρονη γυναίκα και βελτιώνει την καθημερινότητά της προσφέροντας λύσεις που σέβονται απόλυτα το δέρμα και τη φυσική ομορφιά.
Για την NAOS το δέρμα αποτελεί ένα οικοσύστημα δυναμικό που αλληλεπιδρά με τους εξωτερικούς παράγοντες και το φυσικό μας περιβάλλον και φροντίζει να παρασκευάζει προϊόντα με ουσίες που υπάρχουν ήδη στο δέρμα μας και εξασφαλίζουν μια φυσική περιποίηση. Τα προϊόντα τής εταιρείας υπόσχονται την ομαλή ωρίμανση του δέρματος και τη διατήρηση της φρεσκάδας και της υγείας, χάρη στην οικοβιολογία.

Tα προϊόντα διατίθενται στα φαρμακεία

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.