Διαγωνισμός: Fashion Design Project by Nivea Black & White

Διαγωνισμός: Fashion Design Project by Nivea Black & White

Το ασπρόμαυρο είναι ο πιο κλασικός συνδυασμός και είναι πάντα στη μόδα! Εάν το σχέδιο μόδας είναι το πάθος σου, τότε σχεδίασε το απόλυτο black & white σύνολο και λάβε μέρος στον διαγωνισμό μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου!

Εσύ ακόμα να λάβεις μέρος στον πιο cool διαγωνισμό σχεδίου μόδας; Φέτος, το Fashion Design Project της 27ης Athens Xclusive Designers Week «ντύνεται» ασπρόμαυρα με το NIVEA Black & White και σε καλεί να λάβεις μέρος στον απόλυτο διαγωνισμό σχεδίου μόδας!

Πηγή έμπνευσης για να λάβεις μέρος στο Fashion Design Project by NIVEA Black & White ο πάντα διαχρονικός συνδυασμός του λευκού και του μαύρου. Σχεδίασε με φαντασία και όραμα το σύνολο που εκφράζει τη δημιουργικότητα σου είτε στο χέρι είτε σε υπολογιστή!

Ύστερα, μπες στη διεύθυνση www.axdw.gr/fdp, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής για να υποβάλεις τη συμμετοχή σου και ίσως να είσαι ΕΣΥ ένας από τους 10 φιναλίστ που θα τεθούν σε ψηφοφορία για να διεκδικήσουν τα φετινά μεγάλα έπαθλα.

Ο νικητής του Fashion Design Project by NIVEA Black & White, έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει δωρεάν ως Νέος Σχεδιαστής στην ενότητα New Designers Awards της επόμενης σεζόν και λαμβάνει επίσης το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ για τη δημιουργία της δικής του συλλογής!

Και μην ανησυχείς! Το Fashion Design Project by NIVEA Black & White δεν απευθύνεται μόνο σε σπουδαστές σχεδίου μόδας, αλλά και σε όποιον έχει πάθος με αυτό!

Δείτε Επίσης
Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για την ανάπτυξη της αειφόρου μόδας!

Μην αργείς! Βρες την έμπνευση, σχεδίασε τη δημιουργία που θα σε αναδείξει νικητή και διεκδίκησε τα μεγάλα έπαθλα!

Καλή επιτυχία!

@niveagreece #NIVEAGreece
#BlackandWhite #NIVEADEO

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.