Λίστα Δώρων, η νέα υπηρεσία ΙΚΕΑ

Λίστα Δώρων, η νέα υπηρεσία ΙΚΕΑ

Η IKEA παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία της για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας! Νέο σπίτι, νέο μέλος στην οικογένεια, γάμος, βάπτιση, πάρτι ή και για όποιες άλλες χαρούμενες στιγμές, η ΙΚΕΑ σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας Λίστα Δώρων!

Επιλέξτε και ενημερώστε τους φίλους και τους καλεσμένους σας και αποκτήσετε τον χώρο των ονείρων σας επιλέγοντας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων ΙΚΕΑ.

Χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να δημιουργηθεί η Λίστα Δώρων. Δημιουργείτε τη δική σας Λίστα Δώρων αποκλειστικά στο ikea.gr και αποκτάτε έναν μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορείτε μέσα από τον λογαριασμό σας να αποστείλετε στους αγαπημένους σας μαζί το δικό σας μήνυμα-πρόσκληση.

Εκείνοι μπορούν να μπουν στην αντίστοιχη ενότητα του ikea.gr και να αναζητήσουν με τον κωδικό αυτόν την εκδήλωσή σας και πολύ εύκολα να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό που σας έχουν προσφέρει επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 8.000 προϊόντα ΙΚΕΑ στα καταστήματα ΙΚΕΑ αλλά και το ikea.gr.

Δείτε Επίσης
«Γίνε μαζί μου παιδί» Μία ξεχωριστή γιορτή στον Εθνικό Κήπο

Δημιουργήστε τη δική σας Λίστα Δώρων στο ikea.gr!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα υπηρεσία ΙΚΕΑ Λίστα Δώρων θα βρείτε στο ikea.gr.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.