Παιχνίδια για παιδιά

Παιχνίδια για παιδιά
Παιχνίδια για παιδιά
Παιχνίδια για παιδιά
Παιχνίδια για παιδιά
Προβολή Φωτογραφιών
Παιχνίδια για παιδιά

Στην περίοδο των διακοπών ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους των γονιών είναι με τι θα απασχοληθούν τα παιδιά τους. Να είναι διασκεδαστικό αλλά και ασφαλές, ίσως και εκπαιδευτικό. Κι επειδή, όλοι ξέρουμε ότι πλέον οι οθόνες… είναι η προέκταση των χεριών τους, να μία ωραία ιδέα και μάλιστα από ελληνικά μυαλά!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η Petita Demas λοιπόν είναι μία νέα εταιρεία που δημιουργεί απολαυστικά, διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά με χαρούμενες πρωτότυπες ιστορίες σε tablets και smart phones με στόχο να διευρύνουν τα παιδικά μυαλουδάκια τροφοδοτώντας τη φαντασία τους με συναρπαστικούς χαρακτήρες και μοναδικές ιστορίες που θα λατρέψουν.

Πρόκειται για μία από τις πιο εμπνευσμένες και δημιουργικές ομάδες του ψηφιακού κόσμου που οδηγεί το πιο απαιτητικό κοινό, τα παιδιά, να χαμογελάσουν, να παίξουν και να μάθουν την ίδια στιγμή. Έτσι μπορούν να περιπλανηθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις και αγορές μέσα από το παιχνίδι.

Η Petita Demas αγαπάει τα παιδιά και γνωρίζει πώς σκέφτονται. Και επειδή ακριβώς δημιουργήθηκε από γονείς, ξέρει τι θέλει ένας γονιός για το παιδί του: Να μάθει όσο πιο πολλά γίνεται με τον πιο εύκολο και δημιουργικό τρόπο, να αντιληφθεί την ουσία της ζωής με κέφι και αθωότητα, να ανακαλύψει τον κόσμο μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι με συντροφιά το γέλιο, την εκπαίδευση και τη χαρά.

Δημιουργημένη το 2013 από τον Κωνσταντίνο Καραβέλλα και την Άλεξ Παπαναστασίου, η Petita Demas είναι μία ομάδα από ταλαντούχους σχεδιαστές, κειμενογράφους, art directors, animators, μουσικούς, post-production artists και δαιμόνιους προγραμματιστές. Διατηρώντας τον παιδικό τους ενθουσιασμό, όλοι μαζί εκμεταλλεύονται ό,τι καλύτερο έχουν με στόχο να δημιουργούν όλο και πιο ευφάνταστα προϊόντα που οι γονείς επιδοκιμάζουν και τα παιδιά πραγματικά αγαπούν.

Γνωρίστε τον Pico τον Πιγκουίνο: Το νέο διασκεδαστικό κι εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά από την Petita Demas.

Ο Pico ζει στην παγωμένη Ανταρκτική… ώσπου μια μέρα αποφασίζει να γυρίσει τον κόσμο! Ξέχασε όμως κάτι: Άλλο μέρος τόσο κρύο σαν το σπίτι του δεν υπάρχει πουθενά. Έτσι, όπου κι αν πάει, ζεσταίνεται πολύ. Δείτε πώς οι νέοι φίλοι του τον βοηθούν να δροσιστεί!

Ζητήστε ευγενικά από τη Renne τη Ρινοκερίνα να μοιραστεί με τον Pico λίγο αντηλιακό (δηλαδή λίγη λάσπη), φωνάξτε τον Elliott τον Ελέφαντα να του προσφέρει ένα απολαυστικό ντους με νερό από τη λίμνη (χρησιμοποιώντας την τεράστια προβοσκίδα του) και χοροπηδήστε μαζί με τον Kenny το Καγκουρό που ξέρει το καλύτερο κόλπο (να γλείψει το κεφάλι του Pico) για να δροσίσει έναν πιγκουίνο που ταξίδεψε από την αφιλόξενη απεραντοσύνη της Ανταρκτικής στην τσουρουφλιστή Αυστραλία!

Ακολουθήστε τις περιπέτειες της ομάδας στο petitademas.com!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.