Ποιες είναι οι τέλειες διακοπές για τα παιδιά;

Ποιες είναι οι τέλειες διακοπές για τα παιδιά;

Μια αμμώδης παραλία, μια παραθαλάσσια τοποθεσία και, αν γίνεται, να μην πατήσουν το πόδι τους στο αεροδρόμιο… Αυτά πώς σας φαίνονται για αρχή; Για να δούμε τι λένε τα παιδιά ότι είναι ιδανικό για τις περίφημες διακοπές!

Eπιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

Σας πληροφορούμε ότι αυτή δεν είναι η περιγραφή κάποιου ενήλικα για το τι θεωρεί υπέροχες διακοπές. Eίτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για το πραγματικά τέλειο ταξίδι, σύμφωνα με τα παιδιά. Έτσι, ενώ τα παιδιά μπορούν να πουν τα πιο χαζά πράγματα, αποδεικνύεται ότι έχουν επίσης πολύ καλό γούστο!

Μια έρευνα που διεξήχθη από την OnePoll για την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ζήτησε από 2.000 παιδιά – ηλικίας μεταξύ 6 και 17 ετών – να περιγράψουν τις ιδανικές διακοπές τους.

Ενώ μόνο το 5% των παιδιών δήλωσαν ότι νοιαζόταν για τον ήλιο, το 59% είπαν ότι μια αμμώδης παραλία είναι must, ενώ το 50 % ξεκαθάρισαν ότι μία ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία είναι πρωταρχικής σημασίας για τις διακοπές τους. Επίσης, ένα καθόλου ευκαταφρόνητο 48% είπαν ότι το… τέλειο περιλαμβάνει και ένα water park για παιχνίδι.

Αν τώρα περάσουμε στις μεταφορές, το 73% των παιδιών που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν στις διακοπές τους να μην συμπεριλαμβάνεται το αεροπλάνο… και ποιος μπορεί να τα κατηγορήσει; Επιπλέον, το 55% είπαν ότι το σύνολο της διαδρομής από το σπίτι τους στο θέρετρο θα πρέπει να μην είναι περισσότερο από τέσσερις ώρες ταξιδιού.

Τι δεν θέλουν τα παιδιά; Μακριές βόλτες με το αυτοκίνητο και… ατέλειωτους ρομαντικούς περιπάτους στην εξοχή, ούτε όμως θέλουν να είναι μακριά από την παραλία: η επιθυμία τους είναι το σημείο που μένουν, να μην απέχει περισσότερο από 10 λεπτά με τα πόδια. Ακούγεται λογικό!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.