Το καλοκαίρι έφθασε: «Εμπρός, βήμα ταχύ»!

Το καλοκαίρι έφθασε: «Εμπρός, βήμα ταχύ»!

Οι αγαπημένοι μας άγγελοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μερικές μοναδικές και αξέχαστες στιγμές, σε εξωτερικούς χώρους, με ευφάνταστα παιχνίδια και ξεχωριστές εκπλήξεις! Το κέντρο ειδικών θεραπειών «Θεραπαίζω και Διαβάζω» οργανώνει τις πιο όμορφες εμπειρίες…

Από την Νικολέτα Γιαννοπούλου

Τα μικρά ή μεγαλύτερα θέματα της καθημερινότητας μας χαλάνε συχνά, τη διάθεση. Όταν μάλιστα, κάποιες δυσκολίες αφορούν τα πολυαγαπημένα μας παιδιά, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο έντονη. Στο κέντρο “Θεραπαίζω και Διαβάζω”, από την πρώτη στιγμή η συζήτηση με το εξειδικευμένο προσωπικό μας κάνει να αισθανθούμε πως δεν είμαστε μόνες. Μέσα από τις πιο σύγχρονες μεθόδους και προσωπικές συμβουλές, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε θέμα αφορά το παιδί μας, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Και ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, οι προτάσεις γίνονται ακόμα πιο δελεαστικές! Κάθε Σάββατο και για έξι εβδομάδες, διοργανώνονται ομαδικά παιχνίδια. Δεν είναι ευκαιρία να νιώσουμε κι εμείς, για λίγο, και πάλι παιδιά; Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, μπορούμε να περάσουμε καλά, να παίξουμε μαζί τους και να δώσουμε μια διαφορετική νότα στη ζωή της οικογένειάς μας, σπάζοντας τη ρουτίνα!

Πρόγραμμα απόδρασης, δωρεάν!
Τα ομαδικά, εξωτερικά προγράμματα έχουν στόχο να δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να βιώσουν νέες εμπειρίες, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να βελτιώσουν την κοινωνικότητά τους. Όλοι μαζί, παιδιά, γονείς και θεραπευτές, συνεργάζονται και δημιουργούν τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις για το καλοκαίρι 2017!
Πού; Σε πάρκα, παιδικές χαρές, παραλίες… Ο τόπος συνάντησης θα ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα στα γραφεία του «Θεραπαίζω και Διαβάζω».
Πότε; Κάθε Σάββατο, από τις 24/06 και για έξι εβδομάδες, δηλαδή στις 24/06, 01/07, 08/07, 15/07, 22/07, 29/07.
Πώς; Με ένα διαφορετικό θέμα κάθε φορά και πολλές ξεχωριστές δραστηριότητες, με βιωματικό χαρακτήρα, ώστε οι μονάκριβοι θησαυροί μας να αποκομίσουν νέες, αξέχαστες εμπειρίες και να επιστρέφουν στο σπίτι γεμάτοι ενθουσιασμό!

Δείτε Επίσης
Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι πιο κοινωνικοί από άλλους; 12 τρόποι για να βελτιωθείτε

Θεματικές ενότητες: 
* Survivor, δράση – απόδραση, ανατροπές και έπαθλα που αλλάζουν τα δεδομένα!
* Θεραπαίζω και βρέχομαι, γιατί τις υψηλές θερμοκρασίες πολλοί απεύχονται, το δροσερό νεράκι, ουδείς!
* Παιχνίδια μιας παλιάς εποχής, με νοσταλγική διάθεση και μοντέρνα χροιά, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι!
* Ανακυκλώσαμε και θεραπαίζουμε, η αγάπη μας για το περιβάλλον σε νέες διαδρομές!
* Θεραπαίζω στην άμμο, διότι ένας πύργος στην άμμο μπορεί γίνει αφορμή στην εξέλιξη της μοντέρνας αρχιτεκτονικής!
* Θεραπαίζουμε όπως μας αρέσει, η ελευθερία της έκφρασης σε νέες περιπέτειες!

“Θεραπαίζω και Διαβάζω”: Λ. Βουλιαγμένης 102 & Ερμού 1,  Ελληνικό, τηλ.: 210 9600098, email therapaizokaidiavazo@yahoo.com, facebook Θεραπαίζω και Διαβάζω, @therapaizo

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.