Πώς να καταλάβετε αν σας απατάει, με βάση το ζώδιό του!

Πώς να καταλάβετε αν σας απατάει, με βάση το ζώδιό του!

Η εμπιστοσύνη στη σχέση σας είναι το θεμέλιο μιας αγάπης που διαρκεί για πάντα. Δυστυχώς, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε αν κάποιος είναι ειλικρινής μαζί σας. Εάν έχετε μια αίσθηση ότι ο σύντροφός σας μπορεί να είναι… άπιστος, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα σημάδια… κινδύνου ότι σας απατά, με βάση το ζώδιό του.

Κριός
Κριός: Σταματούν να δείχνουν σωματική στοργή

Οι Κριοί είναι οι τολμηροί και παθιασμένοι εραστές του ζωδιακού κύκλου. Όσον αφορά τον ρομαντισμό και το να πλημμυρίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα με στοργή, κανείς δεν το κάνει όπως εκείνοι.

Ένας Κριός θα σας παρασύρει με τη γοητεία του, αφήνοντάς σας να νιώθετε ότι είστε το μοναδικό άτομο στον κόσμο. Για να μην αναφέρουμε, ότι αυτό το φλογερό ζώδιο θέλει να κρατά τα πράγματα καυτά, όταν πρόκειται για τη φυσική τους σύνδεση.

Έτσι, αν διαπιστώνετε ότι σας δίνει λιγότερα αποχαιρετιστήρια φιλιά το πρωί, δεν σας αγκαλιάζει το βράδυ και γενικά αποφεύγει τις περιπτύξεις, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι ο Κριός παίρνει και δίνει… τη στοργή του αλλού.

Ταύρος
Ταύρος: Δεν ζητούν τη συμβουλή και τη γνώμη σας

Οι Ταύροι είναι δύσκολο να ανοιχτούν, όταν τους γνωρίζετε στην αρχή, αλλά έχουν την τάση να γίνονται ανοιχτό βιβλίο, όταν σας εμπιστευτούν. Όταν αυτό το επίμονο ζώδιο της Γης βρει έναν σύντροφο με τον οποίο θέλει να διανύσει τη ζωή του, να είστε σίγουρες ότι θα ζητήσει τη συμβουλή και τη γνώμη σας σχεδόν για τα πάντα.

Ο Ταύρος θέλει έναν σύντροφο του οποίου τη γνώμη εκτιμά και εμπιστεύεται, οπότε αν ξαφνικά φαίνεται ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο χωρίς τη βοήθειά σας, ίσως είναι καιρός να ανησυχήσετε. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αναζητούν αυτές τις απαντήσεις από άλλο άτομο.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: Κρύβουν το τηλέφωνό τους

Ομιλητικά και κοινωνικά, αυτά τα διασκεδαστικά ζώδια του Αέρα διευρύνουν συνεχώς τις ομάδες φίλων, τα χόμπι και τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα. Όταν βρίσκεστε σε σχέση με έναν Δίδυμο, είναι ανοιχτό βιβλίο και λατρεύει να μοιράζεται αυτό που σκέφτεται.

Μπορείτε να περιμένετε πολλά αποκλειστικά δικά σας αστεία και ανόητες φωτογραφίες. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας είναι ξαφνικά πολύ «προστατευτικός» με το τηλέφωνό του, μπορεί να υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Το πιθανότερο είναι ότι κρύβουν κάποιες παράπλευρες… συζητήσεις και επικοινωνίες που δεν θέλουν να δείτε.

Καρκίνος
Καρκίνος: Γίνονται αμυντικοί και απορριπτικοί

Το να βγαίνεις με έναν Καρκίνο είναι σαν να βγαίνεις με τον καλύτερο σου φίλο. Αυτοί οι στοργικοί και περιποιητικοί άνθρωποι είναι γνωστοί για την υπομονή τους, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικούς συντρόφους ζωής.

Δεν έχει σημασία τι εμπόδια μπορεί να αντιμετωπίσετε οι δυο σας, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στον Καρκίνο για να σκεφτεί τα συναισθήματα όλων. Από τη μία πλευρά, αυτό καθιστά ιδιαίτερα εύκολο να καταλαβαίνετε πότε ενδιαφέρονται για εσάς και απολαμβάνουν την παρέα σας.

Από την άλλη, μπορεί να είναι εκπληκτικό, όταν αρχίζουν να δείχνουν σημάδια αμυντικότητας. Εάν ο ζεστός και τρυφερός σύντροφός σας φαίνεται ξαφνικά ψυχρός ή απορριπτικός, μπορεί να είναι κουρασμένος και να αναζητά τα συναισθήματα κάπου αλλού.

Λέων
Λέων: Καταβάλλουν περισσότερη προσπάθεια στην εμφάνισή τους

Η σχέση με έναν Λέοντα δεν είναι για τους… αδύναμους. Αυτοί οι πρωταγωνιστές τραβούν την προσοχή όπου κι αν πάνε και λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.

Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ πιστοί σύντροφοι. Όταν ένας Λέων σας αγαπά, έχει τον τρόπο να σας ρίχνει το φως του και να σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε το κέντρο του σύμπαντος. Ωστόσο, ο Λέων είναι επίσης πολύ περήφανος και μπορεί να αρχίσει να απομακρύνεται, αν νιώσει ότι δεν τον εκτιμούν. Μπορεί να πρέπει να ανησυχείτε, αν παρατηρήσετε ότι καταβάλλουν περισσότερη προσπάθεια για την εμφάνισή τους και βγαίνουν περισσότερο έξω από το να περνούν χρόνο μαζί σας.

Παρθένος
Παρθένος: Έχουν αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμά τους

Οι Παρθένοι είναι πρακτικοί στην προσέγγισή τους στον έρωτα και πολύ προβλέψιμοι στις σχέσεις τους. Αυτό που κάνει τη σχέση με έναν Παρθένο τόσο ευχάριστη είναι ότι ξέρεις πάντα τι να περιμένεις.

Όταν λένε ότι πρόκειται να κάνουν κάτι, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα το κάνουν χωρίς να χρειάζονται υπενθύμιση. Δεν αλλάζουν τα πράγματα πολύ συχνά και τείνουν να μένουν στις ίδιες συνήθειες, χόμπι και ρουτίνες.

Έτσι, εάν ο Παρθένος σύντροφός σας δεν είναι ξαφνικά εκεί που είπε ότι θα ήταν ή υπάρχει μια ανεξήγητη αλλαγή στο πρόγραμμά του, υπάρχει πιθανότητα να θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Και η κατάσταση της σχέσης σας μπορεί να είναι ένα από τα πράγματα που σχεδιάζει να αλλάξει.

Ζυγός
Ζυγός: Ξεκινούν να σας υποβιβάζουν

Είναι το ζώδιο των σχέσεων. Ως το δίκαιο και ισορροπημένο ζώδιο, ξέρουν πώς να κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ξεχωριστοί και σημαντικοί. Φαίνονται να λένε πάντα το σωστό, γι’ αυτό και κάνουν μερικούς από τους καλύτερους μακροχρόνιους συντρόφους.

Κανείς δεν καταλαβαίνει τη σημασία του να αναδεικνύεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τα επευφημείς, όπως κάνει ένας Ζυγός. Επομένως, εάν διαπιστώσετε ότι ο αγαπημένος σας Ζυγός, σας μιλά απότομα, σας γκρεμίζει από το βάθρο σας ή φέρεται υπερβολικά επικριτικά για τη σχέση σας, μπορεί να προσπαθεί να δικαιολογήσει την παρασπονδία του ακόμη και στον εαυτό του.

Σκορπιός
Σκορπιός: Σταματούν να μιλάνε με όλες τις λεπτομέρειες

Οι Σκορπιοί είναι τα μυστηριώδη πρόσωπα στο φλερτ του ζωδιακού κύκλου, που μπορεί αρχικά να τους κάνουν μέχρι και… φοβιστικούς. Αν και έχουν μία βαθιά συναισθηματική πλευρά, χρειάζεται πολλή εμπιστοσύνη για να αποφασίσουν να ανοιχτούν.

Δείτε Επίσης

Ζώδια: Ποιο είναι το συναισθηματικό σας αδύναμο σημείο;

Από τη στιγμή που έχουν σχέση, ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε να γίνετε ο έμπιστος σύμβουλος του Σκορπιού σας. Σχεδόν δεν μπορούν να μην μοιραστούν κάθε λεπτομέρεια για τα όνειρα και τις επιθυμίες τους με αυτούς που αγαπούν περισσότερο. Αλλά αν ξαφνικά αισθάνεστε ότι είστε εκτός «κυκλώματος» για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους, μπορεί να μην σας λένε ολόκληρη την ιστορία (ή να την λένε σε κάποιο άλλο άτομο).

Τοξότης
Τοξότης: Σταματούν να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες σας

Οι Τοξότες είναι οι διασκεδαστικοί, ελεύθεροι και αυθόρμητοι εραστές του ζωδιακού κύκλου. Και όταν αυτό το ζωηρό ζώδιο της Φωτιάς βρει έναν σύντροφο που μοιράζεται τα πάθη του, μπορεί να είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια από όλες.

Μπορείτε να περιμένετε πολλές φωτογραφίες που θα τραβήξετε και θα μοιραστείτε στο διαδίκτυο, όταν ένας Τοξότης είναι ερωτευμένος. Έχουν τον τρόπο να σε κάνουν να νιώθεις ο πιο όμορφος άνθρωπος στον κόσμο, ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύεις ή κάθεσαι στον καναπέ. Αν σταματήσουν να μοιράζονται φωτογραφίες, ωστόσο, μπορεί να θέλουν να κρύψουν τις αποδράσεις τους… με κάποιαν άλλη.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: Είναι απρόθυμοι να κάνουν μεγάλες κοινές αγορές

Οι Αιγόκεροι αργούν να μπουν σε μια μακροχρόνια σχέση. Για αυτό το πρακτικό ζώδιο, η αγάπη είναι μια επένδυση στο μέλλον, όπως και οτιδήποτε άλλο. Και παρόλο που αυτό δεν ακούγεται σούπερ ρομαντικό, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χτίσεις μια ζωή με κάποιον.

Όταν όμως γίνεται το αντικείμενο στοργής ενός Αιγόκερω, θα σας δώσουν τον κόσμο, ανεξάρτητα από το κόστος. Ωστόσο, αν φαίνεται ότι διστάζουν να έχουν κοινά τα οικονομικά σας ή ακόμα και να κάνουν μια μεγάλη αγορά που είχατε συζητήσει προηγουμένως εσείς οι δύο, δώστε προσοχή. Μπορεί να απομακρύνονται και να θέλουν να συνδυάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία με κάποιον άλλο.

Υδροχόος
Υδροχόος: Προτιμούν να περνούν χρόνο με φίλους

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της φιλίας. Όταν κατακτήσετε την καρδιά τους, θα σπεύσουν να σας συστήσουν στην παρέα τους και θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε μέρος κάτι ξεχωριστού.

Μπορεί σε μια σχέση με έναν Υδροχόο να νιώθετε σαν να βγαίνετε με τον καλύτερό σας φίλο και μαζί με αυτό έρχονται πολλά ξενύχτια με τους ανθρώπους που είναι κοντά τους. Αλλά αν επιμένουν να βγαίνουν μόνοι τους ή να περνούν χρόνο με τους φίλους τους χωρίς εσάς, υπάρχει πιθανότητα να έχουν κάτι άλλο υπόψη τους!

Ιχθύες
Ιχθύες: Υπάρχει συναισθηματική απόσταση

Οι Ιχθύες είναι οι μεγαλύτεροι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου και η αγάπη τείνει να είναι αυτό που φαντασιώνονται περισσότερο. Γλυκιές, ευαίσθητες και συναισθηματικές ψυχές, δεν φοβούνται να ανοίξουν την καρδιά τους και να μοιραστούν τις πιο οικείες σκέψεις τους με τον σύντροφό τους.

Είτε όταν σας αποκαλεί με διάφορα στοργικά ονόματα… από το ζωικό βασίλειο (π.χ. ελαφάκι μου, λαγουδάκι μου… ), είτε διαλαλεί την αγάπη του με όποιον άλλο τρόπο, οι Ιχθύες ξέρουν πώς να κάνουν την σύντροφό τους να αισθανθεί ότι την αγαπούν.

Αν ξαφνικά τους λείπει η συνηθισμένη ζεστασιά και οι συναισθηματικές εκδηλώσεις, ίσως είναι καιρός να ανησυχήσετε. Δεν έχουν πραγματικά τίποτα στο μυαλό τους; Ή απλώς μοιράζονται τα μυστικά τους με κάποιαν άλλη;

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.