4 ζώδια που πάντα συμβιβάζονται με λιγότερα στην ερωτική τους ζωή

4 ζώδια που πάντα συμβιβάζονται με λιγότερα στην ερωτική τους ζωή

Όλοι έχουμε συμβιβαστεί με λιγότερα από αυτά που μας αξίζουν κάποια στιγμή, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να συμβιβάζονται ξανά και ξανά. Όσον αφορά το θέμα, το ζώδιό μας έχει να κάνει πολύ με το τι θα δεχθούμε ή δεν θα δεχθούμε σε μια σχέση. Τα 4 ζώδια που ακολουθούν τείνουν να συμβιβάζονται με λιγότερα από όσα αξίζουν, περισσότερο μάλιστα από όσο θα ήθελαν να παραδεχτούν.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι είναι απελπιστικά ρομαντικοί, έλκονται προς την αγάπη, ακόμα κι όταν δεν είναι καλή για αυτούς. Τείνουν να παλεύουν με την αμφιβολία για τον εαυτό τους και την αμφισβήτηση και πολλές φορές πιστεύουν ότι δεν αξίζουν καλύτερα. Ωστόσο, όταν δεν παίρνουν αυτό που χρειάζονται, γνωρίζουν βαθιά μέσα τους ότι οι ανάγκες τους δεν ικανοποιούνται. Ακόμα και τότε, όμως, δεν είναι πιθανόν ότι θα φύγουν.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί είναι οι διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου, και συνήθως προσπαθούν να αποφύγουν τις συγκρούσεις. Αλλά, αυτό σημαίνει επίσης ότι όταν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους, δεν τα αντιμετωπίζουν πάντα κατάματα. Ακόμα χειρότερα, είναι πολύ καλοί στο να εκλογικεύουν κάθε κακό που τους συμβαίνει, γιατί μισούν να είναι μόνοι.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια για να μπει ένας Ταύρος σε μια σχέση, αλλά από τη στιγμή που είναι εκεί, μπορεί να σταθεί πεισματικά δίπλα στο λάθος άτομο. Αυτό οφείλεται από τη μία μεριά στο ότι δεν παραδέχονται γρήγορα όταν έχουν κάνει ένα λάθος, ενώ σε ένα άλλο επίπεδο το θέμα τους είναι ότι μισούν την αλλαγή.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς λατρεύει να είναι ερωτευμένος. Μπορεί να είναι εξαιρετικά ανασφαλείς και το να έχουν έναν σύντροφο μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται ότι τους αναγνωρίζουν και τους θαυμάζουν. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να τους αφήσει κολλημένους με το λάθος άτομο γιατί θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να αλλάξουν κάποιον ή να τον κάνουν καλύτερο.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.