Αχ, αυτά τα κακά παιδιά!

Αχ, αυτά τα κακά παιδιά!

Οι άνδρες που πίνουν και καπνίζουν είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί στις γυναίκες. Μία νέα έρευνα τώρα το πιστοποιεί και… επιστημονικώς. Έχουμε ελπίδα;

Eπιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

Αν όχι όλες, ή αν όχι πάντοτε, οι περισσότερες γυναίκες έχουν αισθανθεί μία μυστηριώδη και ακαταμάχητη έλξη για κάποιον άνδρα που πολύ απλά… είναι το κακό παιδί. Τι κι αν ξέρουμε ότι θα μας ταλαιπωρήσει; Εμείς, εκεί, ακόμη κι αν αναρωτιόμαστε ενδόμυχα το γιατί… Να, λοιπόν που μία πολύ πρόσφατη μελέτη αποδεικνύει ότι η έλξη για τα κακά παιδιά, δεν είναι απλώς μία ατυχής έλλειψη ορθής κρίσης, αλλά ένα επιστημονικώς αποδεδειγμένο γεγονός.

Η νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Evolutionary Psychology ερεύνησε αν η όλη εικόνα του κακού παιδιού είναι μία «στιγμιαία σεξουαλική επιλογή», την οποία ακολουθούν κυρίως οι νεαρότερης ηλικίας άνδρες και τι επιτυχία έχει. Αυτό που αποκαλύφθηκε είναι ότι οι άνδρες που μοιάζουν πιο «επικίνδυνοι» είναι πραγματικά πιο ελκυστικοί σεξουαλικά στις γυναίκες. Ιδιαίτερα, οι άνδρες που καπνίζουν και πίνουν είναι κατά τεκμήριο οι πιο ακαταμάχητοι.

Η έρευνα περιελάμβανε 250 γυναίκες από 17-30 ετών στις οποίες δόθηκαν προφίλ ανδρών και αφού τα διάβαζαν έπρεπε να βαθμολογήσουν την καταλληλότητά τους ως πιθανοί σύντροφοι.

Αν θεωρήσουμε ότι κάτι μας… σώζει είναι ότι, σύμφωνα με την επικεφαλής ερευνήτρια, οι άνδρες που πίνουν και καπνίζουν και γενικά έχουν το προφίλ του κακού παιδιού, επιλέγονται από τις γυναίκες κυρίως ως εραστές ή για μικρής διάρκειας σχέσης. Τώρα, λογικά, αν το δείτε,  δεν πρόκειται – για πολλούς λόγους- να κρατήσει και παραπάνω! Οπότε, δείτε το κι αλλιώς, όσα κακά παιδιά και να συναντήσετε… το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θα καταλήξετε να τους παντρευτείτε!

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.