Η Νο 1 ρομαντική χειρονομία που κάθε ζώδιο αγαπά περισσότερο

Η Νο 1 ρομαντική χειρονομία που κάθε ζώδιο αγαπά περισσότερο

Λουλούδια και σοκολατάκια μπορεί να κάνoυν μερικούς ανθρώπους να αισθάνονται στα… ουράνια, αλλά αυτές οι γλυκές εκπλήξεις δεν είναι κατάλληλες για όλους! Είτε έχετε μία μακροχρόνια σχέση, είτε μόλις ξεκινήσατε μία νέα, υπάρχουν πράγματα που αποδεικνύουν πόσο ενδιαφέρεστε -και πόσο καλά γνωρίζετε- τον σύντροφό σας. Τα άστρα… θα μπορούσαν να σας σώσουν! Χρειάζεστε μία ρομαντική ιδέα για να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας; Τα άστρα μπορούν να σας δείξουν τον δρόμο προς την καρδιά τους με τη νούμερο ένα ρομαντική χειρονομία που θα λατρέψει κάθε ζώδιο.

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου
Πάρτε τους να κάνουν αλεξίπτωτο

Ο Κριός δεν έχει πρόβλημα να ξεπεράσει τα όρια. Ευδοκιμούν στην περιπέτεια και τις προκλήσεις, γι’ αυτό μια δραστηριότητα που θα τους ανεβάσει την αδρεναλίνη, θα αιχμαλωτίσει πραγματικά την καρδιά τους.

Προτείνετέ τους λοιπόν, για παράδειγμα να πέσουν με ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς και θα τη θεωρήσουν ως την τέλεια ρομαντική χειρονομία. Όχι μόνο θα απολαύσουν την εμπειρία, αλλά θα εκτιμήσουν επίσης ότι ο σύντροφός τους υποστηρίζει την τολμηρή και περιπετειώδη πλευρά τους. (Κι αν δεν είναι αλεξίπτωτο, σκεφθείτε κάτι άλλο που θα τους ανεβάσει την αδρεναλίνη!).

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Κάντε κράτηση σε ένα φανταχτερό εστιατόριο

Οι Ταύροι είναι παραδοσιακοί, άρα δεν χρειάζονται κάποια μεγάλη χειρονομία για να νιώσουν ότι τους εκτιμούν. Ωστόσο, ως οι καλοφαγάδες του ζωδιακού κύκλου που αγαπούν την πολυτέλεια, χρειάζονται ένα πράγμα: ένα πλούσιο γεύμα. Ένα ρομαντικό δείπνο με σαμπάνια σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο σίγουρα θα τους φτιάξει τη διάθεση.

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Προγραμματίστε ένα καλλιτεχνικό ραντεβού

Αυτά τα άτομα που τους αρέσει να φλερτάρουν αλλά με πνευματώδη τρόπο,  βρίσκουν ρομαντικές τις χειρονομίες που προκαλούν σκέψη. Ως εκ τούτου, το να τους προτείνετε μία επίσκεψη σε ένα μουσείο τέχνης ή σε μία συναυλία με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη  είναι βέβαιο ότι θα έχει απήχηση. Αυτά τα ζώδια του Αέρα θα έχουν πολλά να συζητήσουν κατά τη διάρκεια του ραντεβού και θα λατρέψουν να το μοιραστούν με το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Γράψτε ένα χειρόγραφο γράμμα αγάπης

Οι Καρκίνοι είναι οι συναισθηματικοί του ζωδιακού κύκλου, οπότε δεν υπάρχει τίποτα πολύ κλισέ ή υπερβολικό γι ‘αυτούς όταν πρόκειται για ρομαντικές χειρονομίες. Το συναισθηματικό βάθος και η προσωπική πινελιά των χειρόγραφων ερωτικών επιστολών αντηχούν βαθιά στην ευαίσθητη και περιποιητική καρδιά του Καρκίνου.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Κάντε μια μεγαλειώδη χειρονομία

Όταν πρόκειται για αυτά τα εξωστρεφή ζώδια της Φωτιάς, θα πρέπει να παραλείψετε τα λουλούδια και τις σοκολάτες. Οι Λέοντες είναι άνθρωποι του τύπου «κάνε το όλο ή πήγαινε αλλού!» γι’ αυτό λαχταρούν υπέροχες ρομαντικές εμπειρίες, όπως να παρακολουθούν μαζί το ηλιοβασίλεμα ή να ξαπλώνουν κάτω από τα αστέρια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα σαν ταινία. Τα καλά νέα είναι ότι είναι πραγματικά, πολύ δύσκολο να μην κάνεις υπερβολές όταν εκφράζεις την αγάπη σου για τον Λέοντα.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Κάνε τους κάτι που δείχνει σκέψη

Οι Παρθένοι θέλουν να είναι εκεί για τους άλλους, να κάνουν τα πάντα για να κάνουν τους γύρω τους να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν και τους ευχαριστούν. Ως εκ τούτου, η τέλεια ρομαντική χειρονομία είναι μια χειρονομία στοχασμού και όχι δαπανών. Είτε είναι ένα χειροποίητο δώρο είτε μαγειρεύοντας το αγαπημένο τους γλυκό, οι Παρθένοι θα αναγνωρίσουν την προσπάθεια περισσότερο από οποιοδήποτε υπερβολικό δώρο.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Διοργάνωσε ένα δείπνο με τους φίλους τους

Ως ζώδιο που απολαμβάνει τις κοινωνικές συναναστροφές, ο Ζυγός δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να περιβάλλεται από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Η διοργάνωση ενός δείπνου που συγκεντρώνει στενούς φίλους και νέους γνωστούς υπογραμμίζει την αγάπη του Ζυγού για την κοινωνική αρμονία και τις ουσιαστικές συνδέσεις. Όχι μόνο δείχνει ότι ο σύντροφός τους μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες και ότι βλέπει σοβαρά το μέλλον, αλλά τους επιτρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι η κοινωνική τους ζωή μπορεί ακόμα να είναι μέρος της σχέσης.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Προγραμματίστε το μασάζ ενός ζευγαριού

Μην πιστεύετε τις φήμες για το πόσο ψυχροί μπορεί να είναι οι Σκορπιοί. Η αλήθεια είναι ότι κάτω από αυτή την προσεκτικά επιμελημένη πρόσοψη βρίσκεται κάποιος που θέλει να παρασυρθεί από τη μοναδική του αληθινή αγάπη.

Το μασάζ ενός αισθησιακού ζευγαριού θα χτυπήσει στο αδύναμο σημείο και θα ανάψει τη φωτιά για μια νύχτα πάθους. Αυτό θα επιτρέψει σε αυτούς και τον σύντροφό τους να αφήσουν την ένταση και να κάνουν ο ένας παρέα στον άλλο.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Εκπλήξτε τους με ένα ταξίδι ή διασκεδαστική δραστηριότητα

Οι Τοξότες ψάχνουν πάντα να εξερευνήσουν νέα μέρη ή να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες. Δεν φοβούνται τον αυθορμητισμό, οπότε αν θέλετε να τους δείξετε ότι περνάτε καλά, σχεδιάστε ένα ταξίδι της έκπληξη ή μια περιπέτεια έξω από τα συνηθισμένα.

Τους αρέσουν οι εκπλήξεις, ειδικά της τελευταίας στιγμής. Προγραμματίστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα που θα τους ανεβάσει την αδρεναλίνη και θα κερδίσετε τις καρδιές τους.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Πείτε τους ότι είστε εκεί για αυτούς

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ παραδοσιακοί και βασίζονται στη λογική όταν πρόκειται για ρομαντισμό. Επίσης δυσκολεύονται να επιβραδύνουν και να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους, έτσι μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται είναι κάποιος να τους ακούσει ή να τους συμπαρασταθεί.

Δείτε Επίσης

«Δεν θα σε φιλήσω εκτός αν…», με βάση το ζώδιο του!

Είναι πολύ σημαντικό για τους Αιγόκερους να αισθάνονται εκτίμηση και ασφάλεια σε μια σχέση, οπότε απλά το να τους πείτε πόσο ενδιαφέρεστε για αυτούς και πώς θα είστε πάντα εκεί είναι η μόνη ρομαντική χειρονομία που χρειάζονται.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Βρείτε εισιτήρια για την αγαπημένη τους παράσταση

Επειδή οι Υδροχόοι είναι τόσο εξωστρεφείς και περίεργοι, τα καλύτερα δώρα για αυτούς είναι εμπειρίες, όπως εισιτήρια για να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα ή μία σημαντική θεατρική παράσταση.

Αυτό όχι μόνο δείχνει ότι ακούτε και εκτιμάτε τα ενδιαφέροντά τους, αλλά παρέχει επίσης μια ευκαιρία για κοινές εμπειρίες. Κάνοντας αυτά τα πράγματα μαζί θα βοηθήσει στην ενίσχυση του δεσμού.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Γράψε ένα ποίημα

Οι Ιχθύες είναι αρκετά ρομαντικοί και θέλουν να νιώθουν αγαπητοί. Αυτό που τους αγγίζει είναι πράξεις δημιουργικής έκφρασης, γι’ αυτό ωραίο θα είναι να γράψετε ένα τραγούδι ή ποίημα για αυτούς ή να διαλέξετε κάτι όμορφο και να τους προσφέρετε.

Δείχνει την κατανόησή σας για τον βαθύ συναισθηματικό κόσμο τους και εκφράζει συναισθήματα που μπορεί να είναι δύσκολο να περιγραφούν μόνο με λόγια. Είναι μια βαθιά προσωπική και ρομαντική χειρονομία που ένας Ιχθύς θα λάτρευε».

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.