Οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ζωδίων, αντικείμενο έρευνας!

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του ζωδίου μας, αντικείμενο έρευνας!

Αναρωτιόμαστε ποιες είναι οι χάρες του στο κρεβάτι ή πώς θα λειτουργήσουμε μαζί του κατά τη διάρκεια του σεξ; Πρόσφατη έρευνα από την εταιρεία Skyn σε 2.000 ενήλικες, ηλικίας 18-38 ετών, στις ΗΠΑ και τον Καναδά συγκέντρωσε στοιχεία για τους millennials και τα συνέδεσε με τον αστρολογικό μας χάρτη! Θα δούμε τα αποτελέσματα των σεξουαλικών προτιμήσεων για κάθε ζώδιο γιατί τελικά, φαίνεται, ότι αν είμαστε περιπετειώδεις ή αισθηματικοί, είναι γραμμένο στα… άστρα!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ενδιαφέρουσα περίπτωση, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα παθιασμένος στο κρεβάτι. Αποδεικνύεται κυρίαρχος στη διάρκεια του σεξ, αφού διατηρεί την ενέργειά του κατά μέσο όρο 31 λεπτά, σύμφωνα με την έρευνα, ενώ το 68% παραδέχεται πως έχει χρησιμοποιήσει κάποιο σεξουαλικό βοήθημα, τουλάχιστον για μία φορά, καταλαμβάνοντας κι εδώ την πρώτη θέση.

Αν και το 28% αποκαλύπτει πως μπορεί να μην είχε σεξουαλικές επαφές για περισσότερο από δύο χρόνια, το ταπεραμέντο ενός Κριού μπορεί εύκολα να εκραγεί, αγγίζοντας τις πιο υψηλές θερμοκρασίες!

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά ενός Ταύρου είναι η αυτοπεποίθησή του και η σιγουριά του τόσο για το ποιος όσο και για το τι είναι, ενώ ταυτόχρονα χειρίζεται επιδέξια τα θέματα του σεξ.

Και στην ερώτηση εάν είναι πρόθυμοι να διακόψουν για ένα έτος τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα ή το σεξ, απαντούν χωρίς δεύτερη σκέψη, πως επιθυμούν  να είναι σεξουαλικά ενεργοί.

Δεν ασχολείται με τις σκέψεις και τις γνώμες των γύρω του, αρκεί να διατηρήσει τις δραστηριότητες που τον κάνουν να αισθάνεται καλύτερα, όπως το σεξ!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Περισσότερο από όλους, οι Δίδυμοι αναζητούν τη σεξουαλική διέγερση. Βαριούνται αρκετά εύκολα και φαίνεται να χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους, εάν δεν απολαμβάνουν την απαραίτητη προσοχή.

Σύμφωνα με την έρευνα διαπιστώνεται πως διστάζουν σε υπερθετικό βαθμό να αποχαιρετίσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με το σεξ. Μόνο το 59%, το μικρότερο από τον ζωδιακό κύκλο, δήλωσε πως προτιμά το σεξ έναντι των social media!

Του αρέσει να καυχιέται για τις ερωτικές του επιτυχίες, αναφέροντας συχνά τον αριθμό των εκάστοτε παρτενέρ του, οπότε ας λάβουμε τα μέτρα μας!

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ερευνώντας προσεκτικά τη ζωή ενός Καρκίνου διαπιστώνουμε πως το ευαίσθητο ζώδιο του νερού αναζητά την τρυφερότητα πάνω από όλα και επιδιώκει να συνδυάζει την καθημερινότητα με τη σεξουαλική του δράση.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως το 37% επιλέγει στις πρώτες θέσεις των σεξουαλικών προτιμήσεών τους τη στάση όπου η γυναίκα βρίσκεται πάνω του, κοιτώντας τον ή γυρίζοντας του την πλάτη,  αλλά κρατώντας τα ηνία!

Στοχεύει στην εγγύτητα ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ, επιλέγοντας στάσεις που ενισχύουν την επαφή μέσω του βλέμματος. Η ιεραποστολική στάση και η στάση κουτάλι του επιτρέπουν να μην χάνει καμιά ευκαιρία για να εκδηλώσει τα αισθήματά του!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Χαρακτηρίζεται ως ο απόλυτος βασιλιάς, καθώς εκπέμπει μια σιγουριά για τον εαυτό του που συνδυάζεται άψογα με τη δυναμική του ενέργεια. Επιρρεπής στην ανταλλαγή σέξι φωτογραφιών και προσωπικών μηνυμάτων μέσω του διαδικτύου, δεν είναι τυχαίο που το 56% παραδέχεται πως έχει χρησιμοποιήσει το DM, τουλάχιστον μία φορά!

Στείλτε του μια σέξι φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να εξιτάρετε τη φαντασία του, να τον κάνετε να δηλώσει δημόσια την έλξη του προς εσάς ή κάντε like στις αναρτήσεις του και ότι ήθελε προκύψει!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Α μάλιστα, οι Παρθένοι! Πατούν γερά στη γη και ακολουθούν πιστά τους νόμους και τους κανόνες. Το μότο του μπορούμε να πούμε πως είναι αναμφισβήτητα «νόμος και τάξη»!

Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως δεν φλερτάρει με την ιδέα να απελευθερωθεί από τα δεσμά του. Έχει άλλωστε διαπιστώσει πως το να ρισκάρει πού και πού δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Μέσα από τις αντιφάσεις του λοιπόν,  η έρευνα αποδεικνύει πως είναι ανοιχτός στην ιδέα να λάβει μέρος σε ένα ερωτικό τρίο, με θετικό ποσοστό γύρω στο 36%! Εάν είστε ή έχετε σχέση με έναν Παρθένο, τότε ίσως ήρθε η στιγμή να ξυπνήσετε την εκκεντρική πλευρά του.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η δημιουργική φαντασία ενός Ζυγού βρίσκεται σε κάθε πλευρά της ζωής του -συμπεριλαμβανομένης και της διακόσμησης του υπνοδωματίου του! Αν και οι έρευνες απέδειξαν πως επιδίδεται αρκετά συχνά στην αυτοϊκανοποίηση περισσότερο από το 67% ομολόγησαν πως προτιμούν τη στάση του σκύλου στο σεξ.

Κρίνουν αρνητικά όσους έχουν παράλληλες σχέσεις και αυτός είναι και ο λόγος που πάνω από το 51% δήλωσαν πως δεν επιθυμούν να είναι σε μια ανοιχτή σχέση.

Αναζητά εναγωνίως την προσοχή των γύρω του, οπότε δείξτε του το ενδιαφέρον σας με κάθε τρόπο!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Η μυστικοπαθής πλευρά του Σκορπιού εκφράζεται με πρωταγωνιστικό ρόλο και στη σεξουαλικότητά του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε, που οι έρευνες μαρτυρούν πως το 32% ομολόγησαν πως έχουν δοκιμάσει διάφορα βοηθήματα στο κρεβάτι, όπως χειροπέδες ή δερμάτινες ζώνες.

Ας δεχθούμε πως η φύση του είναι πραγματικά σκοτεινή, σέξι και μυστηριώδης, το επιβεβαιώνει και η επιστήμη!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Είναι αλήθεια! Από τη μια έχει τον τρόπο να ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη και από την άλλη νιώθει πραγματικά άγχος για τις επιδόσεις του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν, που το 38% αποκαλύπτει πως δεν χρησιμοποιεί ποτέ λιπαντικά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Δείτε Επίσης

Το τεστ της μόνιμης σχέσης

Ασχολείται και με το παραπάνω με τη σεξουαλική του ζωή, ενώ είναι το ζώδιο που προσέχει πολύ κι αυτό σημαίνει ότι πρωτοστατεί στη χρήση  προφυλακτικών.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Στην πραγματικότητα τίποτα δεν μας εκπλήσσει με τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους του ζωδίου: πραγματιστές και σκληρά εργαζόμενοι!

Από όλα τα ζώδια είναι οι φανατικοί της ιεραποστολικής στάσης, με το 52% να την επιλέγει στις τρεις βασικές τους προτιμήσεις, και μπορεί να μην έχουν άδικο!

Επιπλέον, το 67% ομολογούν πως δεν βρίσκονται σε μόνιμη σχέση. Εξάλλου, για έναν Αιγόκερω δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να χάνει τον χρόνο του με την οργάνωση συναντήσεων και ραντεβού, αφού είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι, εφαρμόζει ρητά το «επανάληψις μήτηρ μαθήσεως», αποδεικνύοντας καθημερινά πως μπορεί να δουλεύει σκληρά ώστε να υπερέχει σε ό,τι κάνει!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Αυτό που αναζητά περισσότερο είναι να ζευγαρώσει, στοχεύοντας σε μια πνευματική και συναισθηματική ένωση με φυσικό επακόλουθο τη σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με την έρευνα,  το 51% χρησιμοποιούν λιπαντικά, με αποτέλεσμα να «ταρακουνούν» το κρεβάτι όσο γίνεται περισσότερο.

Αυτό που τον χαρακτηρίζει χωρίς αμφιβολία είναι πως θα κάνει τα πάντα για να σας αποδείξει πως πραγματικά θέλει να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Μεγάλες καρδιές που προσδίδουν τόσο πολλή αγάπη και φροντίδα, ώστε να χαρακτηρίζονται εξαιρετικά γενναιόδωροι στο κρεβάτι. Μάλιστα, λίγο πάνω από το 30% παραδέχτηκαν που έχουν δημιουργήσει ελεύθερη σχέση, τουλάχιστον μία φορά.

Διαισθητικός, ονειροπόλος και λάτρης του νερού, μοιάζει να θέτει ως στόχο την απόλυτη ηδονή.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.