Πώς κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει την απιστία σε μια σχέση

Πώς κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει την απιστία σε μια σχέση

Η απιστία σε μια σχέση συχνά συνοδεύεται με ορισμένα από τα χειρότερα συναισθήματα που θα μπορούσε κανείς να βιώσει. Επηρεάζει την αυτοπεποίθησή μας, την αυτοεκτίμησή μας και μας κάνει να αμφιβάλλουμε. Για κάποιους, η απάτη οδηγεί σε αμφισβήτηση όλων των επόμενων σχέσεων, ενώ για άλλους είναι περισσότερο ένας εσωτερικός αγώνας. Καθένας το  αντιμετωπίζει διαφορετικά. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς κάθε ζώδιο βιώνει την απιστία σε μια σχέση.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ένας Κριός αντιμετωπίζει την απιστία  συνήθως με μία ψυχρότητα αλλά και πρόκειται να το μοιραστεί με όλους! Εάν έχετε απατήσει έναν Κριό, θα πρέπει να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι οτιδήποτε κι αν πείτε ή προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε την πράξη σας, δεν πρόκειται να το πείσετε να μείνει στη σχέση.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Ταύρος έχει έναν καταπληκτικό αμυντικό μηχανισμό όταν βιώνει μία απιστία. Η πρώτη του κίνηση είναι να εξαφανιστεί, θα σας αφήσει στην κυριολεξία στα κρύα του λουτρού. Άπαξ και έχει χαθεί η εμπιστοσύνη, θα διαλύσει τη σχέση και απλά θα συνεχίσει τη ζωή του.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Η αρχική τους αντίδραση θα είναι εκρηκτική ή απατηλά ήρεμη. Ωστόσο, η συνέχεια θα είναι έντονη ακόμη και επιθετική. Οι Δίδυμοι θα χειριστούν την προδοσία σας με την περιφρόνηση που πιστεύουν ότι σας αξίζει.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Πρώτα θα σας πληγώσουν όπως μπορούν και μετά θα φύγουν. Ο Καρκίνος δεν πρόκειται να ασχοληθεί με μία προδοσία στη σχέση και σίγουρα δεν θέλει να έχει καμία επαφή με έναν σύντροφο που τον απατά.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο Λέων θα φροντίσει ώστε η ζωή σας να γίνει μια πραγματική κόλαση. Θα δουλέψει σκληρά για να βεβαιωθεί ότι θα το πληρώσετε ακριβά αυτό που κάνατε. Και μάλιστα, θα βρει πολλούς «δημιουργικούς» τρόπους για να σας το ξεπληρώσει.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Η απιστία βγάζει στον Παρθένο τον χειρότερό του εαυτό, καθώς του είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει κάθε είδους προσωπική βλάβη και δεν του αρέσει να τον πληγώνουν. Επίσης, πολύ σύντομα καταλήγει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι κακοί και δεν πρόκειται να βρει άκρη σε καμία σχέση.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Το να απατήσεις έναν Ζυγό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί κανείς να κάνει. Αυτό το ζώδιο θα εκθέσει την απιστία σας στους πάντες. Η οικογένειά σας, οι φίλοι σας, οι συνεργάτες σας, ακόμα και το αφεντικό σας θα γνωρίζουν τι έχετε κάνει!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Εάν εξαπατήσετε έναν Σκορπιό, θα πληρώσετε. Θα βρουν έναν τρόπο να σας χτυπήσουν ακριβώς εκεί που σας πονάει. Είναι αδίστακτοι και εκδικητικοί, και αν τους απατήσετε, ετοιμαστείτε να περάσετε πολύ δύσκολες στιγμές.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Θα βρεθείτε σε μια πόλη-φάντασμα, εάν απιστήσετε σε έναν Τοξότη. Δεν θα υπάρξουν συζητήσεις για το τι κάνατε. Λέξη δεν θα πει, απλώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα υπάρχετε πλέον. Θα είναι σαν να έχετε πεθάνει.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Όταν ο Αιγόκερως βιώνει την απιστία, αποσύρεται και γίνεται ψυχρός. Αισθάνεται ντροπή, επειδή σκέφτεται ότι είναι ο ίδιος το άτομο που έκανε λάθος. Έτσι, θα προτιμήσει να τα κρατήσει όλα  για τον εαυτό του και να το επεξεργαστεί μόνος του.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ένας Υδροχόος θα αντιδράσει πρώτα με… κατάρρευση και στη συνέχεια θα πακετάρει τα πράγματά του του και θα σας αφήσει. Τίποτα που θα του πείτε ή θα κάνετε δεν θα πείσει για τη συνέχεια της σχέσης.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Δεν θα ανεχτεί την απιστία. Ένας εκπρόσωπος του ζωδίου είναι ικανός να φτάσει στα πέρατα της Γης και σε κάθε ακρότητα, προκειμένου να μετατρέψει τη ζωή σας σε αληθινή κόλαση για αυτό που κάνατε.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.