Σεξ: Πάρτε τα ηνία!

Σεξ: Πάρτε τα ηνία!

Πολλές από εμάς διεκδικούν και με το παραπάνω το δικαίωμα να έχουν τον πρώτο ρόλο κατά τη διάρκεια του σεξ. Πολλές άλλες, όμως, δειλιάζουν και αφήνουν στην τύχη το παιχνίδι του σεξ και της αγάπης. Εάν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, οφείλετε άμεσα στον εαυτό μας να κινηθείτε προς την πρώτη κατεύθυνση. Να πώς…

Από την Άντζελα Μολφέτα

Η γυναικεία χειραφέτηση έχει επηρεάσει τη ζωή όλων μας λίγο-πολύ, αλλά είναι αλήθεια πως μια σημαντική μερίδα από εμάς συνεχίζουν να παραμένουν σε μια ντεμοντέ άποψη γύρω από τις σχέσεις και τη σεξουαλικότητα, αφήνοντας για τα πάντα τον πρώτο λόγο στο… ισχυρό φύλο. Συνήθως, νιώθουν έντονη ανασφάλεια, φόβο απόρριψης και νευρικότητα. Εάν ακολουθούμε και εμείς με ευλάβεια τους παραδοσιακούς ρόλους, τότε ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσουμε επειγόντως και να πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας, για μια πιο ευτυχισμένη ζωή, σε 5 κινήσεις ματ!

1. Έχουμε τον έλεγχο

Όταν οργανώνουμε προσωπικά το πλάνο δράσης στη σεξουαλική μας ζωή, είναι βέβαιο πως θα ενορχηστρώσουμε πολύ καλύτερα και τις κινήσεις μας. Αντί, κάθε φορά, να κάνουμε ό,τι θέλει και όπως το θέλει ο σύντροφός μας, για αλλαγή δείξτε του τι προτιμάτε, τι θέλετε, αλλά και τι νομίζετε πως αρέσει στον ίδιο. Αντικαθιστώντας, λοιπόν, μερικές ιδέες ή στάσεις στη σεξουαλική μας δραστηριότητα, βάζουμε νέο αλατοπίπερο, πράγμα μου σημαίνει…

2. Αγαπάμε περισσότερο το σεξ

Χμ, αν αισθάνεστε ότι είστε και θα παραμείνετε… υποτακτικές, τότε αυτό το άρθρο είναι για σας… απλώς για πέταμα! Αλλά, αν θέλετε να δοκιμάσετε να πάρετε τη δράση στα χέρια σας και να παίξετε τον ρόλο της κυρίαρχου, τότε θα αλλάξετε το παιχνίδι! Ποια δεν θέλει να γίνει το αφεντικό, έστω και για λίγο; Ω, ναι, το θέλουμε!

3. Δασκάλες της ηδονής

Αν λοιπόν το αποφασίσετε, τότε δεν έχετε παρά να καθοδηγήσετε τον παρτενέρ σας και να «ξεκαθαρίστε» τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας. Έτσι, θα πάψει κι εκείνος να προσπαθεί να μαντέψει τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί ή πώς το θέλετε. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για τη σωτηρία της σεξουαλικής σας ζωής και της σχέσης σας!

Δείτε Επίσης
7 μύθοι για την ανδρική σεξουαλικότητα που δεν πρέπει να πιστεύετε!

4. Θα ξετρελαθεί μαζί μας

Κανένας μας, είτε γυναίκα είτε άνδρας, δεν θέλει να είναι κυρίαρχος όλων των σεξουαλικών δραστηριοτήτων στο 100% της διάρκειας του παιχνιδιού. Και ένα είναι βέβαιο: Ο αγαπημένος μας θα ενθουσιαστεί εάν πάρουμε τον έλεγχο. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η διαδικασία θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και της δικής του σεξουαλικότητας, κάνοντάς τον ακόμα πιο ενεργό. Δηλαδή, απλά, θα μας ποθεί περισσότερο και  θα μας το δείχνει!

5. Κερδίζουμε σε αυτοεκτίμηση

Όταν έχουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σεξουαλικό παιχνίδι, αυξάνουμε άμεσα τις μετοχές μας! Αυτός είναι, ίσως, και ο πιο σημαντικός λόγος για να πάρουμε τον έλεγχο στην κρεβατοκάμαρα.  Μπορεί στην αρχή να αισθανθούμε κάποια νευρικότητα, αλλά μετά από μερικές φορές θα αισθανθούμε απίστευτα σέξι, αφού – κακά τα ψέματα – η «εξουσία» είναι διεγερτική!

Στο κάτω – κάτω είμαστε όμορφες και καταπληκτικές, γιατί όχι και δυναμικές; Είναι κακό να γεμίζει με πυροτεχνήματα η κρεβατοκάμαρά μας; Δεν είμαστε σε θέση να γίνουμε ηγέτιδες στο σεξ; Αξίζουμε, και με το παραπάνω, τα πάντα. Να δείξουμε σε όποιον μοιράζεται το κρεβάτι μας πως έχουμε και τη δύναμη να το χαιρόμαστε με την ψυχή μας!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.