Ταξίδι με τον αγαπημένο σας; Ψυχραιμία!

Ταξίδι με τον αγαπημένο σας; Ψυχραιμία!

Θα πρέπει να ξέρετε αυτές τις 9 αλήθειες! Φυσικά, στη βαλίτσα σας παίρνετε μαζί εκτός από τα απαραίτητα, κι ένα σωρό… προσδοκίες!

Επιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

Ιδιαίτερα, αν έχετε προγραμματίσει αρκετές ημέρες διακοπών, τότε θα είναι μία καλή ευκαιρία για να ζήσετε εμπειρίες μαζί και να συσφίξετε τον δεσμό σας. Αν νομίζετε ότι τον γνωρίζετε αρκετά καλά, θα διαπιστώσετε ότι σε αυτό το διάστημα θα τον μάθετε ακόμη καλύτερα. Με την επιστροφή σας και αφού όλα έχουν πάει καλά… θα καταλάβετε εξ ολοκλήρου αυτές τις ξεκαρδιστικές αλήθειες.

Δείτε Επίσης
Έρωτας με άρωμα διακοπών

  1. Η αναμονή για το ταξίδι μοιάζει με βασανιστήριο! Μετράτε αντίστροφα τις ημέρες… σαν να πρόκειται να αποφυλακιστείτε!
  2. Τώρα θα δει ο ένας για τον άλλον τις συνήθειες της «επιχείρησης» φτιάχνω βαλίτσα… Θα φανεί ποιος είναι οργανωμένος και ποιος όχι, και βέβαια, αν παίρνει μαζί ένα σάκο ή ολόκληρη την ντουλάπα του…
  3. Οι καμουφλαρισμένοι φόβοι σας θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια: «Σου έχω πει ότι φοβάμαι το αεροπλάνο;», ή «Θα έχει μποφόρ;».
  4. Διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως; Πώς κολλάτε σε αυτό; Αν και τελικά, είναι διακοπές…
  5. Αν ο μη γένοιτο, χαθεί κάποιος, θα καταλάβει το έτερον ήμισυ πώς συμπεριφέρεται σε μία τέτοια συνθήκη. Έχετε φρικάρει εντελώς ή το βλέπετε  σαν μια περιπέτεια;
  6. Θα είναι οι διακοπές μία ωραία ευκαιρία για να δοκιμάσετε να κάνετε νέα πράγματα μαζί. Μερικά καταπληκτικά, κάποια όχι και τόσο!
  7. Μερικές φορές μπορεί να σπάσει ο ένας του άλλου τα νεύρα. Αλλά μόνο για λίγο! (Αν είναι για πολύ… ξέρετε…)
  8. Όταν με το καλό επιστρέψετε, θα έχετε τόσα πολλά αστεία και σκηνικά που θα ξέρετε εσείς και θα γελάτε μαζί! Θα είναι τα δικά σας γέλια!
  9. Θα έχετε αποκτήσει ιδιαίτερες αναμνήσεις μαζί, για τις οποίες θα μιλάτε για πάντα.

Σας ευχόμαστε το καλύτερο ταξίδι!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.