Θέλει να παντρευτεί ή να αποκατασταθεί; Ιδού το μέγα ερώτημα!

Θέλει να παντρευτεί ή να αποκατασταθεί; Ιδού το μέγα ερώτημα!

Αφού λοιπόν, έχουμε ξεπεράσει όλα τα δύσκολα, αφού έχετε αποδείξει ο ένας στον άλλο πόσο όμορφα περνάτε μαζί και ότι είστε πλασμένοι για μία ζωή, έφθασε η μεγάλη στιγμή: σας κάνει πρόταση γάμου.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Εσείς περιχαρής του απαντήσατε θετικά και φυσικά ούτε στιγμή δεν σας πέρασε από το μυαλό τίποτε άλλο από το γεγονός ότι σας αγαπάει, σας λατρεύει, ότι είστε η γυναίκα της ζωής του και ούτω καθεξής…

Καλά, δεν είμαστε εμείς που θα σας χαλάσουμε τη χαρά και την ευτυχία, ώρα που είναι, αλλά μήπως κρύβεται και κάτι άλλο; Επειδή τους υποπτευόμαστε πολύ, να μερικά ερωτήματα προς απάντηση:

– Μήπως βαρέθηκε να ζει μόνος του και να τρώει από τους καταλόγους delivery της γειτονιάς του και αποφάσισε ότι πιο καλά μία συμπαθητική συγκάτοικος που ξέρει και να μαγειρεύει;

– Μήπως έχει πάρα πολλά άπλυτα και πάρα πολλή σκόνη και ακαταστασία και πού να βρίσκει τώρα οικιακή βοηθό;

Κι αν νομίζατε ότι τελειώσαμε εδώ, απατάστε. Γιατί πολύ απλά μπορεί να σας βρίσκει όμορφη και να σας χρειάζεται κάτι σαν τρόπαιο να επιδεικνύει, ίσως κάνει καλή παρέα με τους δικούς σας και κυρίως με τη μητέρα σας, ή είστε πολύ πρόθυμη και ευπροσήγορη μαζί του οπότε μια χαρά βολεύεται, του τονώνεται πάρα πολύ το εγώ του και τον βοηθάτε σε όλα (και οικονομικά). Υπάρχει και κάτι ακόμη. Μπορεί απλώς να αποφάσισε να τελειώνει με τις κοινωνικές του υποχρεώσεις (κάτι σαν τις σπουδές και το στρατιωτικό) και για να τον αφήσουν όλοι ήσυχο αποφάσισε και να παντρευτεί!

Μην μας δίνετε σημασία, εκτός ίσως από τις δύο λίστες που ακολουθούν και δείχνουν τι έχουν συνήθως οι άνδρες στο μυαλό τους όταν συνθέτουν την εικόνα της ιδανικής γυναίκας και της ιδανικής συζύγου:

Δείτε Επίσης
5 «βάναυσα» ειλικρινείς λόγοι γιατί οι άντρες δεν θέλουν να παντρευτούν!

Ιδανική Γυναίκα

Πανέμορφη. Σέξι. Χαριτωμένη. Με γυμνασμένο σώμα. Διασκεδαστική. Έξυπνη. Απολαμβάνει το σεξ. Μαγειρεύει καλά. Ντύνεται σέξι. Δεν παραμελεί ποτέ την εμφάνισή της.

Ιδανική Σύζυγος

Έξυπνη. Πνευματώδης. Διαθέτει χιούμορ. Στοργική. Τρυφερή. Αγαπάει τα παιδιά. Φιλική. Σταθερή. Τον στηρίζει. Ελκυστική.

Καταλάβατε τώρα;

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.