Θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή;

Θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή;

Βρίσκεστε σε μια παρέα και επιτέλους, κάποιος σας αρέσει. Ή είστε σε ένα μπαράκι και παρατηρείτε κάποιον από τον οποίο δεν  μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του. Τι μπορείτε να κάνετε για να του τραβήξετε την προσοχή;

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Ο άγνωστος που κάθεται κάπου εκεί…

  1. Μόλις τον είδατε σας άρεσε! Αλλά με το που τον αντικρίζετε, αμέσως γυρίσατε το βλέμμα σας προς την άλλη μεριά. Συνεχίστε να κάνετε το ίδιο! Δηλαδή μία να τον κοιτάτε, μία όχι. Μην τον καρφώνετε επί ώρα γιατί θα αισθανθεί άσχημα, αφήστε δε που δεν είναι και τόσο ωραίο μια γυναίκα να κοιτάει επίμονα έναν άντρα.
  2. Σηκωθείτε από την καρέκλα σας, περάστε από δίπλα του και πηγαίνετε είτε στην τουαλέτα, είτε να μιλήσετε μια κάποιους γνωστούς σας, αν τυχόν κάθονται κάπου εκεί…  Έτσι θα του δοθεί η ευκαιρία να σας δει… ολόκληρη, να παρατηρήσει τον αέρα και το περπάτημά σας αλλά και τον τρόπο που κινείστε. Αν μάλιστα φοράτε κι ένα ωραίο άρωμα, είναι στα “συν” σας.
  3. Να περνάτε ωραία με την παρέα σας, να γελάτε, να μιλάτε, να “φαίνεστε”. Έτσι αν του αρέσετε, σίγουρα θα σας παρατηρήσει και σίγουρα οι χαμογελαστές γυναίκες ελκύουν τους άντρες.
  4. Χαμογελάστε του. Όχι αμέσως, μετά από αρκετή ώρα. Αλλά ξέρετε, με αυτό το χαμόγελο το πολλά υποσχόμενο που δεν είναι όμως και σίγουρος ο άλλος ότι απευθύνεται σ΄ εκείνον…

Αν βρίσκεστε στην ίδια παρέα:

Ξεκινήστε με ερωτήσεις για εκείνον

Όλοι οι άνθρωποι τρελαίνονται να είναι το κέντρο μιας συζήτησης. Να μιλάνε για τον εαυτό τους. Δώστε λοιπόν σ΄ έναν άντρα που μόλις γνωρίσατε, αυτό που θέλει.

Ρωτήστε τον για εκείνον, για τα ενδιαφέροντά του, τη δουλειά του, αυτά που του αρέσουν. Και να ξέρετε πως αν ήδη του αρέσετε κι εσείς, θα κάνει το ίδιο και θα ξεκινήσει κι εκείνος να σας ρωτάει για να μάθει περισσότερα για εσάς.

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση σίγουρα τραβάει την προσοχή κάθε άντρα που είναι κοντά της. Πάψτε ν΄ ανησυχείτε για το αν είστε αρκετά ενδιαφέρουσα, αρκετά όμορφη, αν είναι ωραία τα μαλλιά σας.

Μην κρύβεστε μέσα στο πλήθος, πίσω από τις φίλες σας. Έτσι δεν πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή κανενός άντρα.

Να είστε ευχάριστη

Μην ξεκινήσετε να αναλύετε θέματα εξωτερικής πολιτικής ή με ό,τι μπορεί να δημιουργήσει διάσταση απόψεων. Προτιμήστε θέματα που μπορείτε να χειριστείτε, να γελάσετε, να κάνετε πλάκα, να δείξετε πως έχετε αίσθηση του χιούμορ. Γενικά, να είστε ευχάριστη, χωρίς να έχετε άγχος να καλύψετε τις σιωπές και να λέτε σαχλαμάρες.

Προσέχετε τον τόνο της φωνής σας

Ο τόνος της φωνής, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ειδικά στις πρώτες συναντήσεις με έναν άντρα. Να ελέγχετε τη φωνή σας, να μην είστε απότομη, να μην φωνάζετε αλλά ούτε και να ψιθυρίζετε.

Δείτε Επίσης
Ποιος τύπος γυναίκας τον γοητεύει σύμφωνα με το ζώδιό του

Ακόμη και εκείνο το σέξι, ελαφρά  ψιθυριστό, καλύτερα να το αφήσετε για αργότερα, όταν πια θα τον έχετε γνωρίσει καλύτερα.

Να είστε σύντομη

Οι άντρες δεν αντέχουν τις γυναίκες που μιλάνε ατελείωτα, που λένε ιστορίες με τρομερές λεπτομέρειες και πολλά λόγια. Όχι να είστε κοφτή, αλλά να ξέρετε τι λέτε, πού θέλετε να πάτε τη συζήτηση και να βάζετε… τελεία.

Να έχετε διάθεση για φλερτ

Αφού σας αρέσει, δείξτε το, τι θα πάθετε; Παίξτε με τα μαλλιά σας, κουνήστε το πόδι σας, αγγίξτε τον για δυο δευτερόλεπτα στο μπράτσο, αποτραβηχτείτε.

Καταλαβαίνετε το παιχνίδι, το θέμα είναι να είστε χαλαρή κι άνετη για να το κερδίσετε!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.