Τι σας κάνει ακαταμάχητες… σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Τι σας κάνει ακαταμάχητες... σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Γνωρίζοντας τα πιο hot σημεία του ζωδίου μας, μπορούμε πολύ πιο εύκολα να κερδίσουμε τελικά, αυτόν τον έναν και μοναδικό! Και να ευχηθούμε «ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα»… Προς το παρόν,  μάθετε ποια είναι τα δικά σας ακαταμάχητα όπλα… ετοιμάστε τα δολώματα και ρίξτε τα δίχτυα!

Υπάρχουν τόοοσα πολλά ψάρια στη θάλασσα, εκατοντάδες και χιλιάδες όποιου είδους μπορεί να φανταστεί κανείς! Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε! Είστε νέα ή σε νέο ξεκίνημα… (μην ξεχνάτε ποτέ ότι χρειάζεται να «αδράξετε τη μέρα!), το θέμα είναι ότι είστε σε φάση… ψαρέματος! Μερικές φορές πιστεύετε ότι ρίξατε πολύ καλό δόλωμα και ότι θα πιάσετε το καλύτερο ψάρι… Τι γίνεται όμως, όταν το «αλίευμα» δεν ήταν και τίποτε σπουδαίο; Απλά, το ξαναπετάτε… στη θάλασσα! Γιατί τα νερά των ραντεβού, ενίοτε μπορεί να είναι και… θολά!

Στη θάλασσα των σχέσεων θα συναντήσετε σίγουρα τον καλό, τον κακό και τον άσχημο – και απλά φαίνεται να τους προσελκύετε ΟΛΟΥΣ. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε … απλά έρχονται σε σας, είτε τους ψάχνατε είτε όχι. Και σύντομα θα ανακαλύψετε, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, ότι αυτό δεν είναι πάντα κάτι καλό. Μάλλον πρέπει να φιλήσουμε πολλούς βάτραχους για να βρούμε τον προσωπικό μας πρίγκιπα! Παρ’ όλα αυτά, διαθέτουμε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, υπέροχο χαμόγελο και μας αρέσουν οι περιπέτειες. Στοιχεία που μπορεί να εκτιμηθούν δεόντως, από τους απανταχού ελεύθερους εκεί έξω, αρκεί να έχουμε τη διάθεση να μπούμε στο παιχνίδι. Μην απογοητεύεστε και καλή ψαριά!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου
Η απόλυτη ενσάρκωση του φλερτ!

Σίγουρα δεν περιαυτολογείτε! Μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία και να «χτυπήσετε» στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό είναι ένα στοιχείο που σας κάνει κολασμένα σέξι! Γεμάτες ενέργεια και πάθος είστε έτοιμες να ριχτείτε σε νέες περιπέτειες, οποιαδήποτε στιγμή. Είστε έτοιμη για όλα, κάτι που κάνει το ραντεβού… εύκολη υπόθεση να κλειστεί! Μία Κριός ξέρει καλά πως δεν αφήνει να υπάρξουν στιγμές αμηχανίας και σιωπής, καθώς πάντοτε υπάρχουν θέματα προς συζήτηση.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Η λάτρης… της αφής!

Είναι αλήθεια πως δεν δειλιάζετε να παραδεχτείτε πως σας αρέσουν οι μικρές απολαύσεις της ζωής και πως φλερτάρετε με μερικές δόσεις πολυτέλειας. Αυτές είστε και το δείχνετε! Όμως, καλομαθαίνετε και τους γύρω σας προσφέροντας τους δώρα ή κάνοντάς τους διάφορες εκπλήξεις. Όπως και για τον Σκορπιό, η αφή αποτελεί για εσάς μία από τις κυρίαρχες αισθήσεις. Μάλιστα, θεωρείτε πως τα αγγίγματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε σε κάποιον το ενδιαφέρον σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Η διανοούμενη με πάθος!

Πάντα ενημερωμένες για τα τελευταία νέα και τις εκδηλώσεις είστε οι γυναίκες που διαθέτουν και ομορφιά και μυαλό! Έχετε λέγειν και εξυπνάδα, οπότε και γίνεστε πόλος έλξης για τους γύρω σας. Ποιος δεν θα ήθελε να βγει μαζί σας; Πάντα έτοιμες για μικρές διασκεδάσεις, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα! Το άσβεστο πάθος σας και η ανάγκη σας για φυσική επαφή, σας κάνουν φα-ντα-στι-κές ερωμένες!

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Η ευαίσθητη καρδιά!

Ανοίγετε την καρδιά σας και είστε έτοιμες να μοιραστείτε τα αισθήματα, τα πιστεύω και τα θέλω σας. Δεν φοβάστε ποτέ να δείξετε την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Εξάλλου, η ζεστή και γλυκιά σας καρδιά χτυπά τόσο δυνατά, που εύκολα μπορούν να την ακούσουν οι γύρω σας. Δεν έχετε ενδοιασμό να μιλήσετε όμορφα και να επιδοκιμάσετε τους άλλους. Σε ποιον δεν αρέσουν τα κομπλιμέντα;

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Αναζητώντας διακαώς το πάθος!

Είστε τόσο αυθόρμητες, οπότε μόλις θεωρήσετε πως γνωρίζετε κάποιον αρκετά καλά, είναι πολύ πιθανόν να του εκμυστηρευθείτε και τι σας αρέσει στην κρεβατοκάμαρα! Από τη φύση σας τολμηρές λοιπόν, βρίσκετε νέους τρόπους για να φθάσετε στους στόχους σας. Και οπωσδήποτε, δεν έχετε  κανέναν ενδοιασμό να αφήσετε σε κάποιον άλλον να έχει το προβάδισμα. Η ενέργεια που διαθέτετε, καθώς και το πηγαίο σας χιούμορ δεν αφήνει περιθώρια να πλήξει κανείς μαζί σας!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Ο ρεαλισμός είναι το φόρτε σας!

Μετράτε γεγονότα και καταστάσεις και πράττετε αναλόγως.  Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η καθημερινότητά σας κυλά με στρατηγική και μεθοδικότητα. Για σας τα πράγματα πρέπει να γίνονται σωστά από την πρώτη στιγμή. Αλλά και στην περίπτωση που κάτι σας ξεφύγει, θα συνεχίσετε να ασχολείστε, ώσπου να κατακτήσετε την κορυφή… το αυτόν ισχύει και στις ιδιωτικές σας στιγμές και ειδικότερα στην κρεβατοκάμαρα!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Η γλυκιά ειρηνοποιός!

Ένα είναι σίγουρο! Δεν είστε ο τύπος της γυναίκας που του αρέσει να προκαλεί ανακατωσούρες. Τα δράματα δεν σας αφορούν διόλου και οπωσδήποτε μένετε όσο γίνεται πιο μακριά, από το είδος των ανθρώπων που δημιουργούν σκηνές. Είστε Κυρίες, με το Κ κεφαλαίο στην κοινωνική σας ζωή, αλλά πραγματικό ηφαίστειο στο κρεβάτι! Είναι γνωστό άλλωστε, πόσο δημιουργικές και εκφραστικές είστε!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Αισθησιασμός και… ιδιωτικότητα!

Το ταμπεραμέντο σας δημιουργεί άμεσα οικειότητα σε μια σχέση, ενώ το πάθος που σας κατακλύζει είναι το κρυφό σας ατού. Τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό για εσάς! Από όλα τα ζώδια είστε οι πιο αισθησιακές! Αλλά για να κερδίσουν τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη σας χρειάζεται να περάσει αρκετός χρόνος. Όταν συμβεί, όμως, μεταμορφώνεστε στις πιο πιστές και αφοσιωμένες συντρόφους. Διότι, όπως και να το κάνουμε, η γενναιότητα που σας χαρακτηρίζει είναι ένα από τα δυνατά σας σημεία, για αυτό και δεν δειλιάζετε να φθάσετε εκεί που κανείς άνδρας ή γυναίκα δεν έχει βρεθεί.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Η παιχνιδιάρα!

Διαθέτετε έμφυτη αίσθηση του χιούμορ, και δεν επιτρέπετε τίποτα να μαυρίσει την ψυχή σας. Είστε παιχνιδιάρες, πώς να το κάνουμε! Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σας αρέσει τόσο να κάνετε αστεία. Εκ φύσεως δημιουργικές, σας αρέσει να αλλάζετε τα πράγματα, ένα στοιχείο του χαρακτήρα σας που διαβεβαιώνει πως δεν θα γίνετε ποτέ, μα ποτέ, μονότονες στην κρεβατοκάμαρα!

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Επιθυμία για… πράξεις!

Το προσωπικό μας μότο; «Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις!». Αυτό σημαίνει πως εάν σας αρέσει κάποιος θα του το ΔΕΙΞΕΤΕ με κάθε τρόπο, δεν θα του το ΠΕΙΤΕ! Διότι ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα παθιάρικο φιλί σας που κάνει τα πόδια να λυγίζουν, ή και κάτι παραπάνω…  Η γενναιόδωρη και ανοιχτόκαρδη φύση σας εξάλλου, επιτρέπει στο αντίθετο φύλο να έχει τον έλεγχο των επομένων ραντεβού, καθώς είναι βέβαιο πως θα πραγματοποιηθούν το γρηγορότερο δυνατόν!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Η μυστηριώδης!

Ποτέ δεν αποκαλύπτετε όλα σας τα χαρτιά. Και αυτό διότι προτιμάτε να αφήνετε τους άλλους να αναρωτιούνται και να μαντεύουν. Εξάλλου, η μυστηριώδης προσωπικότητά σας ιντριγκάρει τους πάντες γύρω σας και γίνεται αφορμή για νέες γνωριμίες. Με ελεύθερο πνεύμα και αρκετά εκκεντρικές, διαθέτετε μία μοναδική αίσθηση του χιούμορ, που δεν γίνεται από όλους αντιληπτή, αλλά όταν σας πλησιάσει το κατάλληλο άτομο το αντιλαμβάνεστε από την πρώτη στιγμή.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Η ρομαντική… μέχρι θανάτου!

Είστε οι πιο ευαίσθητες και εύθραυστες του ζωδιακού. Γι’ αυτό, πρέπει να δημιουργηθεί μία πραγματική σχέση και να συνδεθείτε ουσιαστικά με κάποιον, πριν αρχίσει να μπαινοβγαίνει στην κρεβατοκάμαρά σας. Είναι αλήθεια πως σας χαρακτηρίζει η έμφυτη θηλυκότητα και η ευγένεια της ψυχής. Όταν δεν ενδιαφέρεστε για κάποιον, τότε σίγουρα θα βρείτε τρόπο να του το δείξετε. Αλλά, όταν αισθανθείτε αυτή τη σύνδεση, τότε θα είστε και απόλυτα πιστές,  μέχρι τέλους.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.