Το ερωτικό ωροσκόπιο του Αυγούστου 2016

Το ερωτικό ωροσκόπιο του Αυγούστου 2016

Ο ρομαντισμός και η ερωτική διάθεση ετοιμάζονται… για βουτιά στα βαθιά! Και η αγάπη έρχεται… κατά κύματα! Η αστρολόγος Ellen Whitehurst μας προτρέπει να «βουτήξουμε» στο ζώδιό μας και να δούμε τι μας φέρνει ο φετινός Αύγουστος στην ερωτική μας ζωή!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Από τις αρχές του μήνα θα δείτε τον καυτό Ήλιο στον 5ο οίκο σας και θα νιώσετε την αληθινή αγάπη, το ρομαντικό ειδύλλιο, αλλά και το φλογερό πάθος! Και αυτό μόνο ανάμεσα στην τόσο εξαιρετική ενέργεια που σας φέρνει αυτή η όψη στην αισθησιακή και σεξουαλική σας ζωή αυτό το διάστημα. Απλώς η αγάπη σας περιτριγυρίζει! Σχεδιάστε να βγείτε έξω, να ταξιδέψετε και πάρτε μαζί σας τον αγαπημένο σας. Ή αν δεν έχετε κάποια σχέση τώρα, φορέστε το σέξι μπικίνι σας και πηγαίνετε πάνω κάτω στην παραλία… Κάποιος θα ανταποκριθεί με διάθεση για μία νέα, σημαντική θαυμάσια σχέση. Όλα καλά, πραγματικά όλα καλά!

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Μπορεί να αισθάνεστε, ότι χρειάζεστε κάποιες αλλαγές στην τωρινή σας σχέση, και παρόλο που αρχικά, δεν μπορεί να είστε χαρούμενη γι’ αυτό, θα διαπιστώσετε σίγουρα την ανάγκη για κάτι τέτοιο. Στις 6 Αυγούστου, κάτι θα σας κάνει να θυμώσετε, ή θα προκληθεί κάποια ένταση ή μια διαμάχη ή ακόμα και ένας χωρισμός. Αν είναι ώρα να πείτε “γεια και χαρά!”, να ξέρετε ότι η πληγή θα επουλωθεί λίαν συντόμως! Ωστόσο, αν νομίζετε ότι δεν πρέπει να είναι κάτι τόσο οριστικό, και θέλετε να προσπαθήσετε, τότε προσπαθήστε! Απλά θυμηθείτε, αν είναι καιρός να τον αφήσετε πίσω, να ξέρετε ότι θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ο Πολεμιστής Άρης διαπερνά τα σύνορα του περιπετειώδη Τοξότη και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σας. Αυτό το συμπαντικό φλερτ… θα μπορούσε να αρχίσει ήδη από τις 2 Αυγούστου , όταν έρχεται το πάθος και ο ενθουσιασμός να σας κατακλύσει! Ένα πράγμα είναι σίγουρο πάντως, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας, δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε. Μπορεί, βέβαια να υπάρξουν και κάποιοι καυγάδες, αλλά θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, χωρίς να καταλήξετε σε χωρισμό.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Αχ, και ποια δεν θα ήθελε να είναι στη θέση σας αυτόν τον μήνα! Θα υπάρξουν αγκαλιές και φιλιά και πολλά γέλια, ιδίως στις 27 Αυγούστου, όταν η γοητευτική και όμορφη Αφροδίτη συναντιέται με τον επεκτατικό Δία και εγκαθίστανται στον 3ο Οίκο σας, που σχετίζεται με την επικοινωνία. Δεδομένου ότι αυτοί οι δύο πλανήτες θεωρούνται ως οι πλέον… καλοπροαίρετοι των πλανητών, καταλαβαίνετε ότι θα σας χαρίσουν απολαυστικές και υπέροχες στιγμές! Και επιπλέον, θα πάρετε κάποια εξαιρετικά ευχάριστα νέα στο τέλος του μήνα… Απλά θυμηθείτε να μας καλέσετε στον γάμο σας, εντάξει;

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Μία φωτεινή και λαμπερή Πανσέληνος θα φωτίσει τον άξονα των σχέσεών σας στις 18 Αυγούστου. Μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά ότι η παρούσα σχέση σας δεν σας ενδιαφέρει πλέον και ότι ήρθε η ώρα για έναν σέξι εραστή που θα λατρεύει ακόμη και… το έδαφος που πατάτε! Αν αυτό δεν συμβεί, τότε μπορεί να βρείτε κάποιον που θα θέλει να σας περάσει το δαχτυλίδι κι αυτό θα είναι ακριβώς το εισιτήριο, από τη στιγμή που είστε έτοιμη να χαρίσετε την αποκλειστικότητά σας αυτή την εποχή! Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι σε κάθε περίπτωση, θα είστε απόλυτα ελκυστική και ακαταμάχητη αυτόν τον μήνα. Ο φετινός Αύγουστος υπόσχεται να είναι πολύ καυτός!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Μπορείτε απλά να αισθάνεστε σαν κάποιος γύρω σας προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί αυτόν τον μήνα, αν και μπορεί να κάνετε τελικά λάθος. Δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας και το ένστικτό σας, θα σας κατευθύνουν σωστά! Στις 7 Αυγούστου και στη συνέχεια και πάλι στις 14, ο ονειροπόλος Ποσειδώνας θα έρθει σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη και αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να αισθάνεστε πιο ευάλωτες απ’ ό,τι συνήθως. Με όλα αυτά όμως, μην νομίσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλό για σας και μην αρχίσετε να γίνεστε παρανοϊκή… Απλώς, να είστε προσεχτική και όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Θα υπάρξει κάποιο σχετικά καινούργιο πρόσωπο που θα ταράξει τον κόσμο σας αυτό το μήνα, και μάλιστα από τις πρώτες κιόλας μέρες του Αυγούστου. Αυτό το άτομο θα αποδείξει την αξία του και θα έρθει προς βοήθειά σας, χωρίς καν να χρειαστεί να του τη ζητήσετε. Όμορφα! Αλλά, ας το παραδεχτούμε, πάντα ξέρατε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί! Το καλύτερο είναι ότι όλες αυτές οι πράξεις καλοσύνης και συμπόνιας θα φέρει εσάς και τον αγαπημένο σας ακόμα πιο κοντά. Αυτός ο σύντροφος θα σας αγκαλιάσει με όλη του την αγάπη!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Η όμορφη και στοργική Αφροδίτη θα εγκατασταθεί στον 11ο Οίκο που σχετίζεται με τις φιλίες και τις σχέσεις αλλά και με τις ελπίδες, τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Θα κάνει την… κίνησή της στις 5 Αυγούστου, και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου. Μπορούμε με ασφάλεια να στοιχηματίσουμε, ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο που θα σας κάνει να… λιποθυμήσετε από την πρώτη στιγμή! Αυτή η περίπτωση μπορεί να προέλθει από έναν φίλο ή ακόμα και έναν φίλο ενός φίλου! Όποια στιγμή και όπου κι αν συμβεί, θα πηγαίνετε όπου φυσά ο άνεμος… και τα μυαλά σας θα βρίσκονται στα σύννεφα… Απλά φροντίστε να είναι ανοικτή και να δώσετε την ευκαιρία εκεί που πρέπει!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Η γοητευτική Αφροδίτη, η θεά του έρωτα, θα σμίξει με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στις 14 Αυγούστου, οπότε αν είστε μόνες και ψάχνετε για τον τέλειο σύντροφο, αυτός θα μπορούσε να είναι ο μήνας σας! Πάρτε μια βαθιά ανάσα, κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε όλη αυτή την εύνοια να σας κατακλύσει! Φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο στο πρόσωπό σας και στην καρδιά σας! Αλλά πριν σιγουρευτείτε ότι αυτό είναι έρωτας, αφήστε μερικές δοκιμαστικές ημέρες… Εν τω μεταξύ, ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του υπέροχου τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού στις 16 Αυγούστου για να παίξετε, να διασκεδάσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας για το επόμενο βήμα.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας γύρω στις 13 Αυγούστου, προσπαθήστε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, δεδομένου ότι όχι μόνο μπορεί να βλάψετε με τα λόγια σας, αλλά ίσως και να μετανιώσετε μερικά από αυτά. Η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα, θα τακτοποιήσει τον περιοριστικό Κρόνο εκείνη την ημέρα, και θα κάνει ό,τι ακριβώς πρέπει, αρκεί να έχετε στο μυαλό σας ότι ό,τι ξεστομίσετε θα έχει… πολύ βάρος. Εάν, από την άλλη πλευρά, είστε έτοιμες να τερματίσετε την παρούσα σχέση σας, αυτή η ημέρα θα μπορούσε απλώς να είναι Η σημαδιακή ημέρα! Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η επιλογή σας, καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχει κάποιος που περιμένει να σας πάρει με τα φτερά του για να πετάξετε γι’ αλλού. Περιμένει απλώς την προσοχή σας!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Είναι ένας θαυμάσιος, υπέροχος μήνας που θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σας. Ο καυτός, καυτός Ήλιος θα περάσει στον 7ο Οίκο των σχέσεών σας και θα θερμάνει παιχνιδιάρικα και με πολύ πάθος τις ημέρες του Αυγούστου. Αυτή η συγκυρία υπόσχεται μερικούς διασκεδαστικούς και ζωηρούς συντρόφους. Επιπλέον, ο Άρης σε εξίσου περιπετειώδη και παιχνιδιάρικη διάθεση, σας επισκέπτεται στον 11ο Οίκο σας που σχετίζεται με τις φιλίες και σας καλεί να γίνεται ιδιαίτερα κοινωνικές, να βγείτε έξω και να παίξετε με τους ανθρώπους που εξάπτουν τη φαντασία σας! Εντυπωσιακές γνωριμίες, ζεστός ήλιος – ποιος είπε ότι αυτός ο μήνας δεν θα είναι καυτός;

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η παιχνιδιάρα θεά του έρωτα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας που σχετίζεται με τις σχέσεις από τις 5 έως τις 29 Αυγούστου. Αυτό πρακτικά υπόσχεται ότι θα είστε πολύ απασχολημένες με κάποιον που έχει ρομαντική και αισθησιακή διάθεση, που διαθέτει πάθος και παιχνιδιάρικη στάση. Αν είστε ήδη σε μία ευτυχισμένη σχέση, τότε θα πρέπει να προχωρήσετε και να προειδοποιήσετε τους φίλους σας ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας δουν καθόλου… για μεγάλο διάστημα αυτόν τον μήνα! Αν πάλι, είστε μόνες, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να συναντήσετε τον σύντροφο των ονείρων σας!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.