Το μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο κάθε ζωδίου για τον Νοέμβριο του 2022

Το μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο κάθε ζωδίου για τον Νοέμβριο του 2022

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που κυβερνάται από την ενέργεια του Σκορπιού, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η οικειότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της ερωτικής σχέσης κάθε ζωδίου. Η οικειότητα αναφέρεται στο βάθος της σύνδεσης που γίνεται αισθητή όχι μόνο σωματικά, αλλά διανοητικά, συναισθηματικά, ακόμη και πνευματικά. Το μηνιαίο ερωτικό σας ωροσκόπιο είναι εδώ και δείτε τι σας επιφυλάσσει!

Κατά τον μήνα Νοέμβριο, καθώς πολλοί πλανήτες, συμπεριλαμβανομένης της Αφροδίτης, του πλανήτη του Έρωτα, μετατοπίζονται στον φιλοσοφικό Τοξότη, η νέα ενέργεια ενισχύεται. Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο της Φωτιάς που αναζητά πάντα νόημα και βάθος.

Αν είστε σε σχέση, αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να εμβαθύνετε στη σχέση σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, αντιπροσωπεύει μια στιγμή, κατά την οποία μία πραγματικά μεταμορφωτική σχέση μπορεί να μπει στη ζωή σας. Το μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο κάθε ζωδίου για τον Νοέμβριο του 2022:

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Σάββατο 19 Νοεμβρίου

Τα μέσα αυτού του μήνα θα αποδειχθούν ωφέλιμα για εσάς και τον σύντροφό σας καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη ενώνονται στον Σκορπιό. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας ενώ η Αφροδίτη έχει να κάνει με την αγάπη και τις σχέσεις.

Η συνάντηση στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο το θέμα της οικειότητας και της σύνδεσης για συζήτηση. Είτε πρόκειται για την αποκατάσταση μιας παλιάς σύνδεσης είτε για την προετοιμασία για μια νέα, αυτή είναι μια απίστευτα παθιασμένη περίοδος.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα:  Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του Έρωτα, περνά στο φλογερό έδαφος του Τοξότη φωτίζοντας την οικειότητα και τη σύνδεση για εσάς. Αυτό το μέρος της ζωής μεταμορφώνεται, οπότε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο και η σχέση σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να περάσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο οικειότητας και να εμβαθύνετε στη σχέση σας. Ο Νοέμβριος είναι σε μεγάλο βαθμό η περίοδος που θα μπορέσετε να εξερευνήσετε το βάθος μιας σχέσης, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να μεταβείτε σε μια ανώτερη αγάπη.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

Ο Τοξότης κυβερνά τις ερωτικές σας σχέσεις και καθώς η Αφροδίτη διασταυρώνεται με αυτό το ζώδιο, τις φέρνει στο κέντρο της προσοχής για τον  μήνα. Η ενέργεια του Τοξότη σας βοηθά να διευρύνετε αυτό που προηγουμένως νομίζατε ότι ήταν φυσιολογικό ή ό,τι καλύτερο μπορούσε να περιμένετε από την αγάπη.

Αυτό το διάστημα, ανοίγει τη σκέψη σας για να συμπεριλάβει ακόμα πιο εκπληκτική δυναμική στις σχέσεις σας και θα σας επιτρέψει να ρισκάρετε ώστε να διαπιστώσετε ότι υπάρχει και ένα νέο λαμπρό επίπεδο στον έρωτα.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Τρίτη 1 Νοεμβρίου

Αυτός ο μήνας «χτυπά» σε μεγάλο βαθμό την οικειότητα και τη σύνδεση που είναι απαραίτητα στοιχεία σε κάθε σχέση. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου της Σελήνης στον Υδροχόο, αυτό το θέμα τίθεται για να μπορέσετε να καταλάβετε πώς να προχωρήσετε πέρα ​​από αυτό που μοιάζει με εμπόδιο ή περιορισμό.

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης σας βοηθά να εμμείνετε σε αυτό που γνωρίζετε ότι είναι αληθινό και πραγματικό, αναδεικνύει όλες τις πτυχές της οικειότητας και τη σύνδεση που νιώθετε με τον σύντροφό σας. Είναι καιρός να μην εγκαταλείψετε κάτι που ξέρετε ότι προορίζεται για εσάς.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Η Vesta είναι ο αστεροειδής που κυβερνά την αίσθηση της φωτιάς και τις σπίθες που έχετε για τη ζωή και τη σχέση σας. Στους Ιχθύες, ενεργοποιεί την οικειότητα και τη σύνδεση για εσάς μέσω μιας υπερβατικής και μυστικιστικής φύσης.

Έτσι, η διαίσθηση θα λειτουργήσει πολύ έντονα αυτόν τον μήνα, ενώ θα μπορείτε να νιώσετε μια πιο πνευματική σύνδεση με τον εαυτό σας και τη σχέση σας. Πάνω από όλα εμπιστευθείτε τον εαυτό σου αυτόν τον μήνα.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Ενώ οι περισσότεροι πρόκειται να εξερευνήσουν θέματα που αφορούν την οικειότητα αυτόν τον μήνα, για εσάς θα έχει να κάνει με τη ρομαντική σας σχέση.

Η Vesta, ο αστεροειδής που κυβερνά τη δική σας εσωτερική αλήθεια θα «κολυμπήσει» στα μυστικιστικά νερά των Ιχθύων δίνοντάς σας την ευκαιρία να νιώσετε τον δρόμο σας μέσα από την αγάπη. Ο Ιχθύς είναι η ισορροπία στη δική σας έμφυτη φύση δίνοντάς σας την ευκαιρία να αφήσετε τη λογική στην άκρη και για μια φορά απλώς να ακούσετε πώς νιώθετε.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Τα μεγάλα νέα αυτόν τον μήνα είναι η Σελήνη της Πανσελήνου του Ταύρου, η οποία θα ταρακουνήσει το κομμάτι της ζωής σας που διέπει όλες τις μορφές οικειότητας.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν αλλαγές στο πώς αισθάνεστε για κάτι, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να έχει συμβεί κάποια εσωτερική διεργασία σχετικά με τη σημασία και το νόημα όλων των πτυχών της οικειότητας.

Δείτε Επίσης

Ο Νο 1 τρόπος να προσελκύσετε κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Αυτό δεν αναφέρεται μόνο στη σωματική, αλλά στη συναισθηματική, ψυχική, ακόμη και πνευματική οικειότητα που υπάρχει μέσα σε καλές και λειτουργικές σχέσεις.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Η ζωή αλλάζει με απροσδόκητους τρόπους μετά την έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό πριν από μερικές εβδομάδες. Ο Νοέμβριος με την Έκλειψη Σελήνης στην Πανσέληνο στον Ταύρο, φέρνει μαζί και τα…  πυροτεχνήματα.

Η ενέργεια του Σκορπιού κυβερνά την αίσθηση που έχετε για τον εαυτό σας, ενώ η ενέργεια του Ταύρου κυβερνά την ερωτική σας σχέση. Η Έκλειψη της Πανσελήνου στον Ταύρο φέρνει απροσδόκητες αλλαγές ή εξελίξεις στη σχέση σας. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το πάθος και τη σταθερότητα, χωρίς να χρειάζεται να διαλέξετε ξανά μεταξύ των δύο.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Τρίτη 22 Νοεμβρίου

Πίσω στον Οκτώβριο, ο Άρης στους Διδύμους ]σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς εστίασε στα θέματα της ερωτικής σχέσης και του σπιτιού σας. Αυτό δημιουργεί ένα κρίσιμο σημείο, όπου σας καλεί να πάρετε μία σοβαρή απόφαση, ώστε να μπορέσετε να συνδυάσετε και τα δύο αυτά μέρη της ζωής σας.

Θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στο μέρος που καλείτε σπίτι σας όσο και πιθανότατα ακόμη και σε ποιον δεσμεύεστε κάτω από αυτήν την ενέργεια. Αυτή η διέλευση δεν θα συμβεί ξανά πριν από τον Μάρτιο του 2023, επομένως είναι σημαντικό να αδράξετε αυτήν την ευκαιρία και να πιστέψετε ότι μπορείτε να συνδυάσετε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Η καλύτερη μέρα για αγάπη αυτόν τον μήνα: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Το τέλος του μήνα γίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς καθώς ο αστεροειδής Παλλάς Αθηνά στον Καρκίνο γίνεται ανάδρομος. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που κυβερνά τις ερωτικές σας σχέσεις, ενώ ο αστεροειδής σε αυτό το υδάτινο ζώδιο βοηθά στην ενίσχυση της συναισθηματικής σας νοημοσύνης.

Μια αλλαγή ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, με το να ενσωματώσετε περισσότερο όσα αισθάνεστε στις αποφάσεις που παίρνετε, ειδικά στην ερωτική σας σχέση, παρά να ακολουθείτε αυτήν την πραγματιστική λογική για την οποία φημίζεστε. Αυτός ο μήνας σας βοηθά να δείτε πώς όλο αυτό που δεν κάνατε, έχει επηρεάσει τη ζωή του συντρόφου σας ή γενικότερα την ερωτική σας ζωή και σας επιτρέπει να τα πάτε καλύτερα.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στην αστρολογία αντιπροσωπεύει μια εποχή ανανεωμένης αφοσίωσης και ευθύνης. Καθώς συμβαίνει στον Λέοντα, το ζώδιο που κυβερνά την αισθηματική σας ζωή, φέρνει αυτή την ενέργεια στη σχέση σας.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να δεσμευτείτε ξανά στη σχέση σας, να εμβαθύνετε τον δεσμό σας και επίσης θα σας επιτρέψει να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την αγάπη που μοιράζεστε.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Η πιο ευνοϊκή ημερομηνία ερωτικά αυτόν τον μήνα: Τρίτη 22 Νοεμβρίου

Βρίσκεστε σε μια φάση αλλαγών που έρχονται στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή χάρη στον Άρη που βρίσκεται σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους. Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει όχι μόνο αλλαγές αλλά και αποφασιστικότητα να δημιουργήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Καθώς βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Με άλλα λόγια καλείστε να  διασφαλίσετε ότι δεν συμφωνείτε απλώς με το τι είναι πιο εύκολο ή πιο άνετο για εσάς ή ακόμα και με το τι είναι αυτό που θέλει ο σύντροφός σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ό,τι κάνετε, είναι αυτό με το οποίο είστε πραγματικά ταυτισμένοι, γιατί θα κάνει τη διαφορά.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.