Ζώδια: Δεν ταιριάζετε καθόλου; Κι όμως υπάρχει μια έντονη, τρελή έλξη;

Ζώδια: Δεν ταιριάζετε καθόλου; Κι όμως υπάρχει μια έντονη, τρελή έλξη;

Δεν ταιριάζουμε σε τίποτα, διαφωνούμε στα πάντα, είμαστε αντίθετοι όπως η ημέρα με τη νύχτα, αλλά παρ’ όλα αυτά ανάβει μία φλόγα, η οποία και μπορεί να οδηγήσει σε μια πραγματικά δυνατή σχέση που θα μας πάρει τα μυαλά! Προτού λοιπόν, απορρίψουμε το ραντεβού που μας προτείνει ένα ζώδιο εντελώς αντίθετο με το δικό μας, ας μελετήσουμε την αστρολογική έρευνα που ακολουθεί… γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε πυρκαγιά!

Είναι πολύ συνηθισμένο να νιώσουμε κάποια αμηχανία και άβολα στο πρώτο μας ραντεβού! Πόσο μάλλον, εάν γνωρίζουμε πως με το συγκεκριμένο άτομο είμαστε και αντίθετοι χαρακτήρες… Και ακόμα χειρότερα; Εάν ξέρουμε πως και το ζώδιό μας είναι εντελώς αντίθετο, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο ανησυχητική!

Αλλά προτού απορρίψουμε τελείως την ιδέα να βγούμε ραντεβού με ένα ζώδιο που είναι εντελώς το αντίθετο από το δικό μας, σύμφωνα με την αστρολογία, ας αναλογιστούμε πώς μπορεί πραγματικά, να είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για τη σχέση μας.

Στην πραγματικότητα, το να βγαίνουμε με ένα ζώδιο που είναι εντελώς διαφορετικό μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή! Σίγουρα, μπορεί να μοιάζει πως δεν θα έχουμε τίποτα κοινό, αλλά με το να πειράζουμε ο ένας τον άλλον με τις διαφορές μας, αποτελεί ένα στοιχείο ακλόνητο που έχει τη δυνατότητα να κάνει τη σχέση μας πιο δυνατή.

Για να το αποδείξουμε, ιδού τα ζευγάρια των ζωδίων που είναι εντελώς αντίθετα, αλλά ελκύουν ο ένας τον άλλον σαν τρελοί…

Κριός
Κριός & Ζυγός
Ζυγός

Οι δυο σας μοιάζετε πολύ αντίθετοι μεταξύ σας. Σας καθορίζουν διαφορετικά στοιχεία, ώστε να θεωρηθείτε το τέλειο ταίρι, κι όμως, είστε! Οι διαφορές σας είναι αυτές που σας κάνουν ένα τόσο υπέροχο ζευγάρι!

Μπορεί να είστε και οι δύο λίγο πεισματάρηδες και να μαλώνετε, μέχρις εσχάτων στο σπίτι, αλλά είστε επίσης, ειδικοί στη γοητεία…  Όταν μάλιστα, έχετε πιαστεί στα δίχτυα του άλλου, τότε είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο σας να πείτε όχι στην αγάπη!

Το να παίρνουμε ρίσκα, μπορεί να μοιάζει συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου συνδέεται ένα ζώδιο της φωτιάς και ένα ζώδιο του αέρα, οι ενέργειές τους ενισχύουν πολύ περισσότερο αυτόν τον ενθουσιασμό.

Ένας Κριός  μπορεί να διδάξει στον Ζυγό να χαλαρώνει κάθε τόσο χωρίς να νιώθει ενοχές ή εξάντληση. Εν τω μεταξύ, ο Ζυγός μπορεί να δείξει στον Κριό πώς να αγωνίζεται δίκαια και να είναι πιο λογικός στις προσδοκίες του στη ζωή. Υπέροχα!

Ταύρος
Ταύρος & Σκορπιός
Σκορπιός

Είστε και οι δύο απίστευτα παθιασμένοι και άτομα γεμάτα αισθησιασμό!  Η σχέση σας μπορεί να γίνει πραγματικά, παραμυθένια ειδικά όταν προχωρήσετε προς την κρεβατοκάμαρα…

Και τα δύο ζώδια είναι πολύ επιτυχημένα, αλλά και γεμάτα αλτρουϊσμό! Ο καθένας εύχεται να πετύχει όσο πιο εύκολα μπορεί ο άλλος, με τον δικό του τρόπο. Ο Ταύρος γνωρίζει καλά πώς να αντέξει ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις χωρίς να τα παρατάει, ενώ ο Σκορπιός ξέρει πως χρειάζεται πολλή εξυπνάδα και αποφασιστικότητα για να ανθίσει.

Αυτό που λείπει από τον καθένα σας είναι ακριβώς αυτό που έχει ο άλλος, γεγονός που κάνει τις αντιπαραθέσεις σας μια ιστορία τόσο ελκυστική και ενδιαφέρουσα…

Σε έναν χώρο, ανάμεσα σε κόσμο, θα είστε το πιο ελκυστικό ζευγάρι! Τα ζώδια σας ταιριάζουν πολύ, σωματικά. Στην επικοινωνία σας, ο Ταύρος τείνει να είναι πιο ευθύς από τον Σκορπιό, ενώ ο Σκορπιός είναι πιο διαισθητικός.

Οι διαφορές σας απλώς σας βοηθούν να ορίσετε ένα παιχνίδι, όπου ο ένας παίζει με τις δυνάμεις του άλλου. Και τα δύο σας ζώδια είναι εξαιρετικά πιστά και έχουν τη διάθεση να φθάσουν ως τα πέρατα της Γης, για να ευχαριστήσουν το ένα το άλλο, όταν είναι βαθιά ερωτευμένα. Μαγικά…

Δίδυμοι
Δίδυμοι & Τοξότης
Τοξότης

Έχετε και οι δύο, δύο ξεχωριστές προσωπικότητες. Φέρεστε λοιπόν, ανάλογα με τη διάθεσή σας, οπότε ενώ κανείς από τους δύο δεν αισθάνεται πάντα το ίδιο πράγμα, την ίδια στιγμή κατανοείτε ο ένας τον άλλον, απόλυτα.

Μόνο μία ιδιαίτερη πάστα ανθρώπων θα μπορέσει να κατανοήσει πως είστε εξωστρεφείς και με διάθεση για κουβεντούλα το ένα λεπτό και το αμέσως επόμενο, ένα άτομο απόλυτα ήσυχο και συγκρατημένο.

Αν και μπορεί να υπάρχει κάποια κακή επικοινωνία, η κατάσταση αντισταθμίζεται με το να είστε φίλοι, πριν γίνετε εραστές, ενώ χρησιμοποιείτε συνειδητά  τα κοινά σας ενδιαφέροντα για να μείνετε κοντά ο ένας στον άλλο. Και έχετε δίκιο!

Αυτή η αμοιβαία κατανόηση κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή από όλες τις υπόλοιπες επιλογές, επειδή δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάποιος από τους δύο σας μπορεί να συμπεριφερθεί διαφορετικά, φαινομενικά από το πουθενά! Εσείς, όμως, γνωρίζετε πόσο εύκολα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο μεταξύ σας, αλλά υπάρχει κατανόηση, σωστά;

Τα ζώδια σας συνθέτουν την καλύτερη φιλία, κάτι που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό για να διατηρηθεί μια σχέση ανέπαφη. Φυσικά, ο Δίδυμος, μπορεί μερικές φορές να είναι ύπουλος και ο Τοξότης να προτιμά να του πει πως είναι, αλλά φαίνεται πως η συνεννόηση με τα μάτια έχει τα καλύτερα αποτελέσματα! Δεν είναι έτσι;

Καρκίνος
Καρκίνος & Αιγόκερως
Αιγόκερως

Έλκονται ιδιαίτερα ο ένας με τον άλλον χάρη, στην κοινή αντίληψη που μοιράζονται. Όντας, πολύ επιτυχημένα και με στόχους ζώδια, αντιμετωπίζουν τις αλλαγές στη ζωή τους ως μια έξυπνη και σημαντική στιγμή. Οι δυο τους έχουν πολλά στοιχεία για να συνδεθούν.

Δείτε Επίσης

Πώς να καταλάβετε αν ένας άντρας σας χρησιμοποιεί, με βάση το ζώδιό του

Η οικογένεια και η αγάπη είναι σημαντικές έννοιες γι’ αυτούς και τείνουν να έχουν παρόμοιες ιδέες όταν πρόκειται για ραντεβού, σεξ και γάμο. Ο Καρκίνος είναι πιο πιθανό να είναι ο εξωστρεφής, με την πιο πολυάσχολη κοινωνική ζωή, ενώ ο Αιγόκερως να είναι πιο εσωστρεφής και σπιτόγατος.

Αυτά τα αντίθετα σημεία, όμως, είναι που παίζουν σημαντικό ρόλο. Αν και θα υπάρξουν στιγμές που ο Καρκίνος θα θέλει απλώς να μείνει σπίτι και ο Αιγόκερως θα θέλει να βγει έξω και να παρτάρει, σε αυτό το ζευγάρι δίνεται μια υγιής δόση και των δύο κόσμων και αυτό είναι τέλειο!

Ας μην ξεχνάμε, πως ο Καρκίνος μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές διαθέσεις μέσα σε μια ημέρα και ο Αιγόκερως, με πολύ πιο ισορροπημένη διάθεση, να γίνει ο καλύτερος ακροατής για να τον ανακουφίσει. Αμοιβαία κατανόηση, δεν νομίζετε;

Λέων
Λέων & Υδροχόος
Υδροχόος

Ο Λέων λατρεύει να είναι επικεφαλής και να αναλαμβάνει τα ηνία, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει και τάξη, ώστε να επιτυγχάνεται ο καλύτερος έλεγχος. Για τον Υδροχόο συμβαίνει ακριβώς, το αντίθετο.

Κι αν μερικές φορές οι Λέοντες δεν έχουν ανάγκη να διατηρούν τον έλεγχο, όταν παρασύρονται από την τρέλα της ζωής, ενδέχεται η ψυχραιμία του Υδροχόου να τους ξεκάνει…

Αν και ο Υδροχόος δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που μοιράζεται την αγάπη με κάποιον, ο Λέων τείνει να είναι πολύ πιο ζεστός και παθιασμένος. Φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή ενός Υδροχόου που βλέπουν μια πολύ πιο ζεστή του πλευρά, αλλά ο Υδροχόος την αποκαλύπτει σε όσους θα τον αποδεχτούν για αυτό που πραγματικά είναι.

Ο Λέων τείνει να ανησυχεί πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνον, αλλά με τον Υδροχόο γύρω του, ο Λέων θα χαλαρώσει πολύ περισσότερο. Και με τον Λέοντα, ο Υδροχόος θα διαπιστώσει εύκολα, πως η ευγένεια και η φιλικότητα μπορεί να είναι ένα ταξίδι που θα τους πάει πολύ μακριά. Αξιαγάπητοι;

Παρθένος
Παρθένος & Ιχθύς
Ιχθύες

Ο Παρθένος μπορεί να μοιάζει υπερβολικά συγκρατημένος στη ζωή, ενώ ο Ιχθύς θυμίζει ανεμοστρόβιλο, αλλά οπωσδήποτε υπάρχει μια αμοιβαία γοητεία στη σχέση μεταξύ τους!

Αν και οι δύο έχουν τις φοβίες τους και μπορεί να ανησυχούν για διαφορετικά πράγματα, στην πραγματικότητα και σε κάθε περίπτωση ο ένας είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον άλλο, όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμα και χωρίς να μπορούν να κατανοήσουν απόλυτα τι συμβαίνει.

Και τα δύο ζώδια είναι απίστευτα ανιδιοτελή και αγαπούν τη στοργή, επομένως δεν θα υπάρξει ποτέ έλλειψη οικειότητας μεταξύ τους. Ωστόσο, ο Ιχθύς τείνει να συμβαδίσει περισσότερο με τη ροή της ζωής, ενώ ο Παρθένος προσπαθεί να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο προσγειωμένος και προσηλωμένος στους στόχους του.

Αυτά τα στοιχεία μπορεί να οδηγήσουν σε κάποια ένταση, αλλά καθώς ο καθένας τους κατανοεί τα χαρακτηριστικά και κατά συνέπεια τη νοοτροπία του άλλου, η αποδοχή υπερισχύει πάντα, της έντασης και της ενόχλησης. Το ιδανικό deal!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.