Ζώδια: Ο Αύγουστος αναθερμαίνει την ερωτική μας ζωή!

Ζώδια: Ο Αύγουστος αναθερμαίνει την ερωτική μας ζωή!

Χάρη στην επιρροή του Λέοντα, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού γίνεται… θερμότερος! Μία περίοδος που φαίνεται ότι φέρνει καλύτερους οιωνούς για την ερωτική μας ζωή. Γίνεται λίγο πιο λαμπερή, λίγο πιο ρομαντική και μας προτρέπει να διασκεδάσουμε και να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση! Πώς είναι λοιπόν οι επόμενες εβδομάδες για τις σχέσεις;

Για να δούμε σωστά την ερωτική μας ζωή κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων που επηρεάζεται από τον Λέοντα, θα πρέπει να… ελέγξουμε τα τους πλανήτες της αγάπης και του σεξ, με άλλα λόγια της Αφροδίτης και του Άρη.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού, θα ολοκληρώσει μια μακρά πορεία στους Δίδυμους και θα μετακινηθεί στον ήπιο και  ευαίσθητο Καρκίνο στις 7 Αυγούστου – ο οποίος θα δώσει πολύ συναίσθημα ακόμη και σε -κατά τα άλλα- περιστασιακές ρομαντικές καταστάσεις και να κάνει όλους να θέλουμε να μετατρέψουμε ένα φλερτ σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Όσο για τον πλανήτη που κυβερνά τη σεξουαλική μας ορμή, ο Άρης βρίσκεται στον έντονο Κριό [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] όλο τον Αύγουστο (αλλά και πολύ περισσότερο) προσθέτοντας μια επιπλέον δόση ενέργειας, που σημαίνει ότι η σεξουαλική μας ζωή αναμένεται να πάρει φωτιά και πιθανότατα θα νιώσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα για να ζητήσουμε ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Όλα τα ζώδια τείνουν να έχουν μία διάθεση ρομαντική, ας δούμε τι λένε τα άστρα για την ερωτική μας ζωή τις επόμενες εβδομάδες.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Αυτή είναι η περίοδος για να φλερτάρετε, να αισθάνεστε σέξι και να προβάλετε τα καλύτερα στοιχεία σας. Οπότε η ερωτική σας ζωή θα σας κάνει να νιώσετε σαν παιδί… σε ένα ζαχαροπλαστείο! Εάν είστε μόνοι, σχεδιάστε μερικά διασκεδαστικά (και ασφαλή)  ραντεβού, όπου μπορείτε να γνωρίσετε κάποιον καινούργιο άνθρωπο.

Εάν είστε σε σχέση, αγκαλιάστε τον και διασκεδάστε μαζί του, δίνοντας προτεραιότητα στον αισθησιασμό σας στην κρεβατοκάμαρα ή κάνοντας κάτι δημιουργικό μαζί του για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε πιο έντονα και με έναν νέο τρόπο.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ακολουθείτε αργούς ρυθμούς στη ρομαντική σας πλευρά, αναλογιζόμενοι τις αξίες σας, καταλαβαίνοντας τι είναι τελικά σημαντικό για εσάς στον έρωτα και στην αγάπη,  και ίσως συνειδητοποιείτε μερικά από τα «μαθήματα» που έχετε πάρει από προηγούμενους συντρόφους κι εραστές.

Αλλά τα αργά βήματα μπορεί επίσης να σημαίνουν και σταθερά βήματα, όπως ο Ταύρος γνωρίζει καλά, αλλά τώρα, ετοιμαστείτε να αρχίσετε να γράφετε τα συναισθήματά σας σε λέξεις. Εάν είστε ελεύθεροι, ίσως βρεθείτε κάνετε τα πράγματα επίσημα – και εάν είστε σε μια σχέση, θα διαπιστώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε για τα βασικά και για οτιδήποτε σας έχει στενοχωρήσει.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Όπου κι αν στρέψετε το βλέμμα σας, κάνετε ρομαντικές συνδέσεις! Αισθάνεστε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες…

Αυτή η ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση είναι καλή, αλλά απλώς όσο θα περνούν οι εβδομάδες, θα βρεθείτε να σκέφτεστε περισσότερο τις αξίες σας στην αγάπη και να λαχταράτε μία σχέση πιο «αγαπησιάρικη» και ίσως πιο αξιόπιστη.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Όσον αφορά τον έρωτα, αφιερώνετε χρόνο για να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας για να απελευθερώσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και να λάμψετε. Αλλά αυτές οι εβδομάδες σας βγάζουν από την εσωτερική αναζήτηση!

Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψετε δυναμικά στη φάση νέων γνωριμιών και να βρεθείτε εκεί έξω με κόσμο, αφήνοντας την έμφυτη εσωτερικότητα και την αυτογνωσία… στο σπίτι! Εάν βρίσκεστε σε σχέση, μπορεί να νιώθετε ότι θέλετε να δείξετε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας ή να τα εκφράσετε με ένα γλυκό δώρο.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου, θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, να περιβάλλονται με αγάπη και είναι έτοιμοι να λάμψουν και να τραβήξουν την προσοχή.

Ωστόσο, ενώ μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε την προσοχή και των έρωτα αυτή την περίοδο, ίσως διαπιστώσετε ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο να κάνετε όλα όσα αρέσουν πρωτίστως σε εσάς, και όχι να συμβιβαστείτε ή να καλύψετε τις ανάγκες κάποιου άλλου. Ελάτε σε επαφή με το πνεύμα σας και την προσωπική σας έκφραση, πριν δεσμευτείτε σε μια σχέση.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Είστε από τη φύση σας λογικοί, αλλά μην αναλώνεστε πάρα πολύ στις σκέψεις για τον έρωτα αυτή την περίοδο. Απλώς προσπαθήστε να ακούσετε τη διαίσθησή σας και να αφήσετε τα πράγματα να συμβούν, γιατί αυτός ο μήνας αφορά την ενδοσκόπηση και την… ανάρρωση από όσα σας πίκραναν.

Εάν είστε ελεύθεροι, προσπαθήστε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όσον αφορά τις τρέχουσες ρομαντικές προοπτικές σας και μην αποκλείσετε την πιθανότητα να  μετατραπεί μία φιλική σχέση σε κάτι διαφορετικό. Εάν είστε σε σχέση, δώστε προτεραιότητα στη διασκέδαση και στο να είστε κοινωνικοί μαζί.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ως ζώδιο που εστιάζει στη συνεργασία, μία ερωτική σχέση είναι πάντα στο μυαλό σας. Αυτός ο μήνας θα σας προκαλέσει να ισορροπήσετε αυτές τις ερωτικές ή ρομαντικές αναζητήσεις με όλα τα άλλα συναρπαστικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας.

Δείτε Επίσης

Βρείτε τα μυστικά της έλξης ανάλογα με το ζώδιό του!

Η κοινωνική σας ζωή ανθίζει και μπορείτε να περιμένετε ότι τα πάθη γύρω από την καριέρα σας θα αυξηθούν εν μέσω καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε έναν σύντροφο που μπορεί να «κολλήσει» με τους φίλους σας, να είναι υποστηρικτικός με τη δουλειά σας και να φέρει τον ρομαντισμό στη ζωή σας. Αυτό είναι το δικό σας… απαραίτητο!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ενώ έχετε κάνει πολύ βαθιά ενδοσκόπηση τους τελευταίους μήνες, αυτή η περίοδος,  θα σας φέρει μια εντελώς νέα διάθεση για περιπέτεια, ειδικά στον τομέα των ερωτικών σας.

Αντί να περάσετε πολλές νύχτες μιλώντας για τα βαθύτερα και τα πιο σκοτεινά συναισθήματά σας με τον σύντροφό σας, θα θελήσετε να προγραμματίσετε ταξίδια, να δοκιμάσετε νέα πράγματα μαζί και να δώσετε άλλη αίσθηση στην κρεβατοκάμαρά σας. Αφεθείτε σε μια πιο σίγουρη, ισχυρή και συναρπαστική έκδοση του εαυτού σας και παρακολουθήστε τις σχέσεις σας να μεταμορφώνονται.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Έχετε εστιάσει και έχετε δαπανήσει πολλή ενέργεια στις πιο κοντινές ρομαντικές σχέσεις σας τελευταία! Ο Αύγουστος, πιθανότατα, θα σας εμπνεύσει να βουτήξετε ακόμα πιο βαθιά κάτω από την επιφάνεια για να ενισχύσετε αυτούς τους δεσμούς.

Είστε μία ψυχή που αναζητά την περιπέτεια και δεν θέλετε να είστε δεσμευμένοι – αλλά προσπαθήστε να θυμηθείτε ότι υπάρχει ελευθερία ακόμη και όταν αισθάνεστε ευάλωτοι. Μπορεί η αποκάλυψη του εαυτού σας στη στον σύντροφό σας ή σε έναν μεγάλο έρωτα να  σας φαίνεται τρομακτική στην αρχή, αλλά είναι καιρός να το δοκιμάσετε.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τις παλιές, ερωτικές αποσκευές που σας βαραίνουν και σας κρατούν πίσω, έτσι ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο στην καρδιά σας για μία νέα, συναρπαστική ερωτική σχέση. Γιατί όπως θα δείτε αυτή την περίοδο, ο έρωτας έρχεται στον δρόμο σας!

Είτε αυτό σημαίνει να θέσετε ισχυρότερα όρια με έναν πρώην, να πείτε τελικά σε κάποιον πώς αισθάνεστε για εκείνον, ή απλά να θεραπεύσετε τον πόνο της καρδιάς σας. Είναι η ώρα να δουλέψετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας,  επειδή οι τρέχουσες και μελλοντικές ρομαντικές σχέσεις σας θα έχουν πολύ περισσότερο χώρο για να αναπτυχθούν μόλις τακτοποιήσετε τα θέματά σας.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ενώ συχνά κάνετε λάθη ή δεν προσέχετε επαρκών σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, η ατμόσφαιρα αυτή την περίοδο, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μια πραγματική σχέση με κάποιον.

Ενώ το να κρατάτε τα πράγματα περιστασιακά, ανάλαφρα και να παίζετε το παιχνίδι των γνωριμιών είναι διασκεδαστικό, ταυτόχρονα εξετάζετε πώς κάτι πιο σοβαρό θα μπορούσε να ταιριάξει στον τρόπο ζωής σας.  Οπότε μην φοβάστε να κάνετε την πρώτη κίνηση ή να δεσμευτείτε σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ως ζώδιο που σκέφτεται πολύ, έχετε ξοδέψει πρόσφατα αρκετό κομμάτι του χρόνου σας εστιάζοντας στα συναισθήματά σας, διαλύοντας τις τοξικές συνήθειες και θεραπεύοντας την καρδιά σας, τώρα ήρθε η ώρα να νιώσετε πιο φωτεινοί και να διασκεδάσετε!

Ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε τη λαμπερή ενέργεια του Λέοντα και να ξεκινήσετε να βγαίνετε από το καβούκι σας, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Δεν είναι ανάγκη να είναι όλα σοβαρά, υπάρχει η ερωτική χαρά και με πιο απλούς τρόπους. Αναζητήστε την!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.