Ζώδια: Όλα όσα έχει για την ερωτική σας ζωή το 2024

Ζώδια: Όλα όσα έχει για την ερωτική σας ζωή το 2024

Το 2024, θα ανακαλύψουμε ότι η αγάπη μπορεί να είναι καταλύτης για την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Είτε με έναν σύντροφο, φίλο, μέλος της οικογένειας ή κοινότητα, η σύνδεση με άλλους σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο θα μας προκαλέσει να γίνουμε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας. Αυτό απαιτεί να βγούμε από τη βολή μας και να αγκαλιάσουμε την αλλαγή, η οποία μπορεί να είναι δύσκολη αλλά τελικά ανταποδοτική. Η χρονιά προσφέρει ευκαιρίες για αναζήτηση σχέσεων που μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το τραύμα και τον πόνο και να μας επιτρέψουν να νιώθουμε ότι βλέπουμε και εκτιμούμε περισσότερο. Ας θυμηθούμε ότι είμαστε φτιαγμένοι για αυτό και ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μαζί.

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Κένταυρος Χείρωνας ευθυγραμμίζεται με τον Βόρειο Κόμβο του Πεπρωμένου, και οι δύο περνούν στο ζώδιο του Ήλιου σας. Αυτό σας προσφέρει την ευκαιρία να αφήσετε το παρελθόν, να αγκαλιάσετε πλήρως την αγάπη και να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, καθώς και να σημειώσετε πρόοδο στην αποκατάσταση της στενοχώριας που μπορεί να έχετε βιώσει.

Κάτι τέτοιο θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με τις επερχόμενες εκλείψεις στις 25 Μαρτίου, 8 Απριλίου και 2 Οκτωβρίου, σε βαθύ επίπεδο, επιτρέποντάς σας να απελευθερωθείτε από σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αν και η λίστα επαφών σας φαίνεται μικρότερη, θα διαπιστώσετε ότι η ποιότητα των δεσμών σας θα βελτιωθεί.

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Στις 21 Απριλίου, ο Δίας και ο Ουρανός θα ευθυγραμμιστούν με τον Ήλιο σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιδιώξετε μια συντροφική σχέση που επιτρέπει περισσότερη ανεξαρτησία, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την πνευματική σύνδεση.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί, αλλά ότι θα δίνετε ο ένας στον άλλον τον χώρο να αναπτυχθείτε ως άτομα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε και οι δύο την ευκαιρία να γίνετε οι άνθρωποι που φιλοδοξείτε να είστε.

Η 23η Μαΐου είναι μια κορυφαία ημερομηνία για να συναντηθείτε και να μοιραστείτε τις γνώσεις που έχετε μάθει, για να βοηθήσετε και τους δύο σας να αναπτυχθείτε ως ενότητα.

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Όταν ο τυχερός Δίας και το ετήσιο Αστρικό Σημείο της Αφροδίτης συνδεθούν με τον Ήλιο σας στις 26 Μαΐου και στις 4 Ιουνίου, θα νιώσετε μια αίσθηση ρομαντικής ευφορίας. Η διέλευση ενός έτους του Δία σας δίνει την ευκαιρία να αναλύσετε τα συναισθήματά σας.

Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι μπορεί να αισθανθείτε αβεβαιότητα και ανασφάλεια για το μέλλον των σχέσεών σας στις 19 Αυγούστου και στις 24 Δεκεμβρίου, όταν ο Κρόνος θα τετραγωνίσει τον Δία.

Τα καλά νέα είναι ότι το τελευταίο ανάδρομο του 2024, που ξεκινά στις 26 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Δεκεμβρίου, σας βοηθά να ταξινομήσετε αυτά τα συναισθήματα και να αποκτήσετε σαφήνεια σχετικά με το τι θέλετε από τον σύντροφό σας.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Η εξισορρόπηση της καριέρας και της προσωπικής σας ζωής θα είναι δύσκολη, ειδικά κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης στις 25 Μαρτίου. Αυτή η έκλειψη πιθανότατα θα σας ωθήσει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επανασυνδεθείτε με τον σύντροφό σας, ειδικά όταν ο Πλούτωνας επιστρέψει στον Αιγόκερω από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου.

Είναι σημαντικό να αποφύγετε να βρεθείτε σε ερωτικό τρίγωνο με τη δουλειά και τον/την σύντροφό σας. Κάντε μια προσπάθεια να διαχειριστείτε όλες τις πτυχές της ζωής σας χωρίς να θυσιάσετε τη σχέση σας.

Αν και θα απαιτήσει πολλή προσπάθεια και προσεκτικό προγραμματισμό, μπορείτε να επιτύχετε μια ικανοποιητική καριέρα και προσωπική ζωή. Είστε ικανοί να τα έχετε όλα.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Με τον υποβλητικό Πλούτωνα να διασχίζει τον οίκο των δεσμών σας για το μεγαλύτερο μέρος του 2024, θα διαπιστώσετε ότι έχετε χαθεί σε μια ομίχλη της αγάπης. Ωστόσο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχετε χρόνο για πολλούς φίλους ή άλλες δραστηριότητές σας.

Αν θέλετε να συνδεθείτε κατά τη διάρκεια του σεληνιακού περιπάτου του Ερμή στις 15 Αυγούστου και του Άρη στις 6 Δεκεμβρίου (και οι δύο πλευρές του Ήλιου σας), μπορεί να αισθανθείτε λίγο αναστατωμένοι που δεν λαμβάνετε αρκετή προσοχή τον σύντροφό σας αυτή τη στιγμή – επειδή δεν έχετε επενδύσει πλήρως χρόνο σε αυτόν. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας για να περάσετε χρόνο με άλλους εκτός του δεσμού σας.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Φέτος, αγκαλιάστε την αγάπη που πάντα θέλατε. Πιστέψτε στο καλύτερο των άλλων και δώστε τους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας… πριν τους καταδικάσετε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να σας καθοδηγήσει προς το είδος της σχέσης που επιθυμείτε.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, η έκλειψη Σελήνης θα προσφέρει μια νέα αρχή για τα θέματα της καρδιάς. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε, κανένας άλλος.

Επομένως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να περιορίσετε τον αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους συζητάτε την ερωτική σας ζωή. Άλλωστε, δεν ξέρουν τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες και κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η χρονιά ξεκινά σε ένα ρομαντικό υψηλό, με την Αφροδίτη και τον Άρη να σχηματίζουν σύνοδο στις 22 Φεβρουαρίου. Οι εκλείψεις στις 25 Μαρτίου, 8 Απριλίου και 2 Οκτωβρίου σας ωθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την αγάπη – εάν αφήσετε τις πληγές και τις στενοχώριες του παρελθόντος.

Τα καλά νέα είναι ότι το Αστρικό Σημείο της Αφροδίτης στις 4 Ιουνίου σας προτρέπει να ορίσετε τι θέλετε με τους όρους σας. Εάν επιλέξετε να προχωρήσετε μπροστά με αυτό το άτομο ή να εμβαθύνετε τον δεσμό, θα διαπιστώσετε ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε. Μην κοιτάτε πίσω. Συνεχίστε να προχωράτε με το σημαντικό σας άτομο.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Η ερωτική σας ζωή θα κυλά πέρα δώθε από τα ψηλά και τα χαμηλά όλο τον χειμώνα και θα διαπιστώσετε ότι είστε ξανά σε καλό δρόμο μετά τις 21 Απριλίου.

Η έκλειψη Σελήνης στις 18 Σεπτεμβρίου θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά με τρόπους που δεν το έχετε ξανακάνει αφού μερικές φορές ντρέπεστε όταν πρόκειται να εκφραστείτε.

Αυτή θα είναι η στιγμή να μιλήσετε και να αφήσετε τα εσωτερικά σας συναισθήματα να γίνουν γνωστά. Τελικά, πώς μπορούν οι άνθρωποι να ξέρουν τι θέλετε και ποιες είναι οι προσδοκίες σας εάν επιλέξετε να μην τους το πείτε;

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Φέτος, παρά την αγάπη σας για την ελευθερία, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας πιο διατεθειμένο να δεσμευτεί και να πέσετε σε μια ρομαντική … περιπέτεια.

Δείτε Επίσης

Jazz and Elegance: Η «ξέφρενη εποχή» του 1920 επιστρέφει

Η έκλειψη Ηλίου του Κριού στις 8 Απριλίου ανάβει μια σπίθα μέσα σας που σας προτρέπει να «συγχωνευτείτε» με το άτομο που λατρεύετε. Στη συνέχεια, στις 26 Μαΐου, όταν ο Δίας μπαίνει στους Διδύμους, μπορεί να βιώσετε ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα.

Το Αστρικό Σημείο της Αφροδίτης στις 4 Ιουνίου σας ωθεί προς μια δέσμευση, παρόλο που το μέλλον μπορεί να είναι ασαφές κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης στις 18 Σεπτεμβρίου. Απολαύστε, λοιπόν, τη βόλτα και μην αφήσετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σας.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο επεκτατικός Δίας και ο πλανήτης μπαλαντέρ Ουρανός που ενώνονται στον Ταύρο στις 21 Απριλίου θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να επεκτείνετε τις σχέσεις σας με απροσδόκητους τρόπους.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και θα αποδεχτείτε μια πρόσκληση από το άτομο με το οποίο έχετε κολλήσει ή θα κάνετε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τον σύντροφό σας που ξεφεύγει από την κανονική ρουτίνα.

Όσο περνάει η χρονιά, τα συναισθήματά σας θα βαθαίνουν. Από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου, θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας θερμαίνεται με πολλούς συναρπαστικούς τρόπους, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε στενά – με την προϋπόθεση ότι και οι δύο σέβεστε τα όρια του άλλου.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Στις 22 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη και ο Άρης συνδέονται με τον Ήλιο σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο εξαρτημένοι από την αγάπη. Αυτές οι δονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την άνοιξη, όταν ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους στις 26 Μαΐου.

Αυτό φέρνει μια ισχυρή επιθυμία για δέσμευση, με τις 4 Ιουνίου να σας ωθεί να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση. Ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζεται με το ζώδιο του Ήλιου σας στις 21 Ιανουαρίου, κάτι που μπορεί να κάνει τα πάθη σας να εκτονωθούν.

Αυτή η αίσθηση θα παραμείνει μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου και θα επανεμφανιστεί στις 19 Νοεμβρίου. Με τόσο έντονες επιθυμίες, θα σας είναι δύσκολο να μην καείτε ενώ κυνηγάτε την αγάπη, ειδικά όταν ο Άρης γίνει ανάδρομος στις 6 Δεκεμβρίου.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Κρόνος, ο πλανήτης της δέσμευσης, και ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της έμπνευσης, ευθυγραμμίζονται με τον Ήλιο σας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Φέτος, μπορεί να επιθυμείτε μια ιδιαίτερη σχέση με κάποιον, αλλά να είστε προσεκτικοί να μην αφεθείτε υπερβολικά στη φαντασία και να παραβλέψετε τα ελαττώματά του.

Προσεγγίζοντας μια σχέση με επίγνωση, μπορείτε να βρείτε έναν σύντροφο που μιλά στο πνεύμα σας σε ένα βαθύ και θεϊκό επίπεδο. Στις 22 Μαρτίου θα χαθείτε σε μια φούσκα αγάπης μέχρι τις 3 Απριλίου. Η έκλειψη Σελήνης στις 18 Σεπτεμβρίου εντείνει αυτά τα συναισθήματα και ξεκινά ένα ταξίδι γύρω από τον έρωτα με τον σύντροφό σας ή κάποιον νέο.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.