Ζώδια: Ποιον να διαλέξω; Ιδού η απορία!

Ζώδια: Ποιον να διαλέξω; Ιδού η απορία!

Ένας μικρός οδηγός που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε καλές ευκαιρίες στα άγνωστα… αγόρια που θέλουν να βγουν μαζί μας. Αν γνωρίζουμε την ημερομηνία γέννησής τους, ίσως γνωρίζουμε και τι πρέπει να περιμένουμε!

Στον πλανήτη των ραντεβού, όλες πατάμε σε άγνωστα εδάφη. Πολύπλοκες καταστάσεις, αναπάντεχες συναντήσεις και ίσως τρομακτικές, στην αρχή. Ωστόσο, πάντα οι εμπειρίες μάς αφήνουν πιο σοφές και μπορεί να μας ψυχαγωγούν λίγο.

Ειδικά, όσες έχουμε συμπληρώσει …ώρες εργασίας σε ραντεβού, έχουμε και πολλές ιστορίες να διηγηθούμε. Φυσικά, εξαρτάται και από τα προσωπικά μας κριτήρια. Για παράδειγμα, από τον πήχη που έχουμε θέσει.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, από πριν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δίνει σε έναν πιθανό σύντροφο το ζώδιό του, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα καλύτερο… ξεσκαρτάρισμα των υποψήφιων παρτενέρ για να μην χάνουμε πολύτιμες ώρες σε ασύμβατα ραντεβού.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Πάθος και τιμιότητα από ένα αρσενικό που δίνει την αγάπη του και ξέρει να κολακεύει σωστά μια γυναίκα. Άτομο που εμπιστευόμαστε για την τιμιότητά του, λέει πάντα την αλήθεια και παραδέχεται τα λάθη του.

Γενναίος, αγαπάει την ίδια τη ζωή και θεωρείται καλή παρέα. Ένας Κριός είναι δυναμικός και εξελίσσεται με τα χρόνια. Επομένως, αν αναζητάμε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, αυτός είναι μια καλή περίπτωση.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Πραγματικός εραστής που επιδεικνύει αληθινό πάθος γιατί θέλει να νιώσει η σύντροφός του πραγματικά ξεχωριστή. Όταν ένας Ταύρος αγαπάει, το κάνει με όλη του την καρδιά και είναι αξιόπιστος.

Δυνατός, υποστηρικτικός θα σταθεί σαν βράχος στο πλευρό της συντρόφου του. Αν αυτό είναι το ζητούμενο, το ραντεβού μαζί του δεν θα πάει χαμένο.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Η διπλή ταυτότητά του θα είναι πάντα ένας γρίφος. Από τη μία πλευρά κοινωνικός και εκδηλωτικός θα θέλει να περάσει καλά. Από την άλλη, όμως, είναι και σοβαρός και σκέφτεται τον άλλον.

Η πρόοδος και η προσαρμοστικότητα είναι δικά του χαρακτηριστικά που δεν απογοητεύουν. Γιατί ένας Δίδυμος θα είναι εκεί και για τις καλές αλλά και για τις κακές στιγμές.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Αυτός ο άνδρας είναι συναισθηματικός θησαυρός. Νοιάζεται βαθιά για τη σύντροφό του και με τον τρόπο του μας βοηθάει να δεθούμε μαζί του και να ωριμάσουμε συναισθηματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ένστικτό του και η συναισθηματική νοημοσύνη του βελτιώνουν τον άλλον καθώς μας οδηγούν σε βαθύτερη κατανόηση του ίδιου μας του εαυτού.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Κι όμως είναι εμπιστοσύνης παιδί! Θα βρίσκεται δίπλα μας σε άσχημες φάσεις για να μας ανεβάσει το ηθικό και να μας αυξήσει την αυτοπεποίθησή μας. Δυναμικός και ισχυρός, ένας Λέων δεν παραιτείται και αποτελεί την καλύτερη στήριξη.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Τι είναι πιο σημαντικό πάνω του; Ότι είναι φτιαγμένος για να μας δίνει κίνητρα στη ζωή. Ο άνθρωπος που θα μας βοηθήσει να τα βγάλουμε πέρα με ένα νέο project στα επαγγελματικά και θα προσφέρει όλη τη στήριξή του, θα γίνει ένας αμετανόητος θαυμαστής μας! Ας μην τον χάσουμε!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Κοινωνικός και γενικά η χαρά της ζωής επιδιώκει να είναι με παρέα και να περνάει καλά! Μόνο, λοιπόν, αν έχουμε στο μυαλό μας ένα αντίστοιχο μοτίβο συντρόφου ποντάρουμε σε αυτόν! Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσουμε!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Για όσες στοχεύουμε σε πάθος και αφοσίωση, φυσικά ο Σκορπιός είναι το ιδανικό ταίρι που επιβάλλεται να βγούμε μαζί του.

Δείτε Επίσης

Εσείς πως...επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας; Κάθε ζώδιο έχει τον τρόπο του!

Μυστηριώδης και καθόλου βαρετός, θα μας εκπλήξει με την έντονη προσωπικότητά του. Εξαιρετικός ηγέτης, θα κερδίσει εύκολα τον θαυμασμό μας και κάθε ραντεβού μας μαζί του θα είναι μια εμπειρία με θετικό πρόσημο.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Θετικός και πάντα μέσα στο πνεύμα της εποχής μας φορτίζει με την αισιοδοξία του. Μια ένεση καλής διάθεσης που μόνο καλό μπορεί να φέρει σε μέρες με σκοτάδι και αναποδιές.

Πολλές χρειαζόμαστε έναν μάγο της καλής ζωής! Και μόνο μια φορά να βγούμε ραντεβού μαζί του, θα θέλουμε να επαναλάβουμε τη βραδιά μετά από το ξεφάντωμα.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Σταθερός τύπος έχει κατασκευαστεί από τα πιο γερά υλικά. Πειθαρχημένος, με ισχυρή ηθική είναι αξιόπιστος και δομημένος. Έξυπνος, φυσικά, και γνώστης του τι συμβαίνει γύρω του.

Αν η καλή συζήτηση και η καλλιέργεια είναι στοιχεία που μας ενδιαφέρουν, ένας Αιγόκερος είναι ιδανικός. Αν η αυτοβελτίωση και η εξέλιξη είναι επιπλέον στοιχεία που επιδιώκουμε να συναντήσουμε, μόνο εκείνος τα προσφέρει σε αυτό τον συνδυασμό γοητείας και σοφιστικέ δύναμης.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Το αγόρι που σκέφτεται. Ο αγαπημένος μας στοχαστής έχει, πάντα, τον τρόπο του με τις λέξεις. Ανεξάρτητος από τη φύση του, τα βρίσκει καλύτερα με τον εαυτό του.

Ας μην γίνει πρόβλημα αυτό γιατί είναι ο μόνος κατάλληλος για να μας αφήσει και εμάς το περιθώριο να ζούμε όπως θέλουμε μέσα από τη σχέση μας. Αρκεί να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στα θέλω του άλλου.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το πιο δημιουργικό και ευφάνταστο μυαλό. Καλλιτεχνική φύση και ελαφρώς μποέμ ξεφεύγει εύκολα από την πραγματικότητα και ζει στον δικό του κόσμο, θωρακισμένος από κακοτοπιές.

Από την άλλη είναι πάντα ευαίσθητος με τους άλλους και έτοιμος να μας συμπαρασταθεί. Ολόκληρος, μια ανοιχτή αγκαλιά και ένα χάδι! Γιατί όχι, αν αυτό μας λείπει;

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.