Οι αποφάσεις της χρονιάς σύμφωνα με το ζώδιό σας!

Οι αποφάσεις της χρονιάς σύμφωνα με το ζώδιό σας!

Εάν σας λείπει η έμπνευση για τις αποφάσεις και τους στόχους της νέας χρονιάς, έχουμε μία λύση! Επιλέξτε τον στόχο του 2017 με βάση το ζώδιό σας! Αν νιώθετε ότι το ζώδιό σας, σας «περιγράφει» με ακρίβεια, τότε σίγουρα οι αποφάσεις που σας προτείνουμε, θα σας οδηγήσουν σε μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη χρονιά. Γιατί να μην ρίξετε μία ματιά; Δεν χάνετε τίποτα! 

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Είναι η χρονιά που σας καλεί να εστιάσετε στη διαχείριση του χρόνου. Μια και λατρεύετε τις δραστηριότητες, τις περιπέτειες και θέλετε να είστε συνεχώς σε δράση, είναι εύκολο για σας να χάσετε την αίσθηση του χρόνου ή μπορεί να καθυστερείτε στα ραντεβού σας. Βάλτε στόχο να φορέσετε… το ρολόι σας, και να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας, έτσι ώστε ποτέ δεν θα ξεχάσετε μια σημαντική συνάντηση ή εκδήλωση. Θα αισθανθείτε σαν ένα πιο αξιόπιστο πρόσωπο!

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Για τις Ταυρίνες, το 2017 είναι η χρονιά της… αποσυμπίεσης! Εστιάστε στη φροντίδα του εαυτού σας, γιατί αρκετά… με τη μεγάλη καρδιά σας, που σημαίνει ότι είστε εσείς που μονίμως ανησυχείτε για τους άλλους. Θα πρέπει να εργαστείτε για τον εαυτό σας, να βρείτε περισσότερο χρόνο για διαλογισμό, χαλάρωση και για όλα όσα σας ευχαριστούν!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Είστε τα κορίτσια, που μοιάζετε με… κοινωνικές πεταλούδες, αλλά μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι χάνεστε με τους στενότερους φίλους σας. Φέτος, επικεντρωθείτε στην προώθηση των σχέσεών σας, επιτρέποντας στους κοντινότερους ανθρώπους σας να γνωρίζουν που θα βρίσκεστε πάντα χρόνο για αυτούς. Προγραμματίστε συναντήσεις μαζί τους και τηλεφωνείτε πιο συχνά!

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Είστε πολύ συναισθηματικά όντα και μερικές φορές τα συναισθήματά σας μπορεί να θολώσουν την κρίση σας. Ο στόχος σας για το επόμενο έτος είναι να μην επιτρέψετε οποιαδήποτε συναισθήματα να σας εμποδίσουν από τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σας. Είτε είστε λυπημένες, αναστατωμένες, ή εκνευρισμένες, μην μείνετε μόνες στο σπίτι! Προχωρήστε με τη ζωή σας! Φροντίστε να πάρετε επιτέλους τη δουλειά που θέλετε, κλείστε το πολυπόθητο ραντεβού με τον άνδρα που επιθυμείτε… ναι μπορείτε να το κάνετε!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Με βάση το δημιουργικό και ενθουσιώδες πνεύμα σας, αυτό που χρειάζεστε για το 2017 είναι ένας μεγάλος στόχος! Βρείτε τι είναι αυτό που σας εμπνέει και θα σας καθοδηγήσει στο επόμενο μεγάλο βήμα. Εστιάστε στην πραγματοποίηση αυτού που θα σας κάνει να νιώσετε τέλεια, γιατί συχνά έχετε πολλά ταυτόχρονα διαφορετικά σχέδια που σας αποπροσανατολίζουν!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Εργάζεστε τόσο σκληρά όλο τον χρόνο! Η απόφαση για φέτος οφείλει να είναι να βρείτε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, εκτός από την καριέρα σας, έτσι ώστε να νιώσετε σαν ένα ολοκληρωμένο πρόσωπο. Σταματήστε να δουλεύετε ατελείωτες ώρες! Περάστε χρόνο με τους φίλους σας και διασκεδάστε!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Κοινωνικές και παιχνιδιάρικες, περνάτε πραγματικά ελάχιστο χρόνο στο σπίτι. Αν είστε ένα από αυτά τα κορίτσια, φέτος είναι η χρονιά για να οργανώσετε τα της οικίας σας, να πετάξετε τα περιττά, εν ολίγοις, καιρός για εκκαθάριση! Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο παραγωγική, θα σας χαρίσει άνεση και θαλπωρή και θα βάλετε ένα τέρμα στο χάος!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Η γυναίκα Σκορπιός ξέρει πώς να πάρει την εξουσία και να κάνει τα πράγματα συναρπαστικά. Τέλεια προτερήματα που πρέπει να τα επεκτείνετε σε κάθε τομέα της ζωής σας! Είτε προσπαθείτε να αναπτύξετε τις… μαγειρικές σας ικανότητες, είτε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο, το σίγουρο είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μία νέα ιδέα κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Αυτή είναι η χρονιά σας για να δώσετε προσοχή σε ρομαντικές σχέσεις σας! Είτε έχετε ήδη βρει έναν σημαντικό άνδρα είτε μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον, η χρονιά σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να αφήσετε κάποιον να κατακτήσει την καρδιά σας και να αισθανθείτε επιτέλους την τρυφερότητα. Δεν χρειάζεστε μία σχέση για να νιώσετε ολοκληρωμένη, αλλά βρείτε οπωσδήποτε χρόνο για την προσωπική σας ζωή!

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Φιλόδοξες και οργανωμένες οι Αιγοκερίνες θα πρέπει βρουν χρόνο από την πολυάσχολη ζωή τους για κάποια διασκέδαση! Κάντε το 2017 τη χρονιά που θα οργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι και θα πείτε ναι, σε όλες τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν, και τις… ερωτικές! Γιατί να μην κάνετε τους επόμενους 12 μήνες μια γιορτή; Το αξίζετε! Ειδικά μετά από την αφοσίωση και την προσοχή που δίνετε συνεχώς σε όλες σας τις υποχρεώσεις!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Είστε γνωστές για τις φιλικές σας διαθέσεις, αλλά είναι σημαντικό βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας. Εάν είστε μία Υδροχόος, υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα έχετε τουλάχιστον μία μέρα κάθε μήνα για να αράξετε στο σπίτι, να χαλαρώσετε, και να κάνετε όλα αυτά που σας αρέσουν, μόνο για σας! Σας χρειάζεται να φορτίσετε τις μπαταρίες και να αισθανθείτε ανανεωμένες χωρίς να διασκεδάζετε ή να νοιάζεστε για τους άλλους.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Δημιουργικές Ιχθείς, αυτό είναι η χρονιά που πρέπει να προγραμματίσετε το ταξίδι των ονείρων σας! Ξέρουμε ότι είστε γεμάτες ιδέες, δεδομένου ότι έχετε τόσο μεγάλη φαντασία, οπότε, επιτέλους, διοχετεύστε την σε μια μεγάλη περιπέτεια. Θα αποτελέσει την πηγή έμπνευσή σας τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά στο μέλλον!

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.