Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τα Ναι και τα Όχι για να περάσετε καλά!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τα Ναι και τα Όχι για να περάσετε καλά!

Για πολλές γυναίκες και άλλους τόσους άνδρες, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποδεικνύεται μία στρεσογόνος… νύχτα! Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι πρέπει να εντυπωσιάσουν, να κάνουν κάτι απολύτως ξεχωριστό, με αποτέλεσμα να ασκούν πίεση στον εαυτό τους και τελικά και στον άλλο…  

Aπό τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Τι να ΜΗΝ κάνετε!

  • Μην προσπαθείτε να φαντασθείτε τι καταπληκτικό πρέπει να κάνετε ειδικά αυτή τη νύχτα. Αν δεν γνωρίζετε με σιγουριά… το τέλειο εστιατόριο ή το τέλειο πάρτι…  το πιθανότερο σενάριο είναι πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας και τελικά να μην το ευχαριστηθείτε.
  • Αν κάνετε εσείς κάποιο πάρτι στο σπίτι, δεν χρειάζεται να είναι όλα άψογα! Αυτό που θα σας κάνει να διασκεδάσετε είναι η καλή παρέα, η κεφάτη μουσική και η καλή διάθεση…
  • Μην μεθύσετε απλώς και μόνο επειδή είναι η τελευταία ημέρα του χρόνου! Την επόμενη, θα το μετανιώσετε με έναν ασύλληπτο πονοκέφαλο που θα καταστρέψει… την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου!
  • Μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας επειδή είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς: οπότε, αποφύγετε να στείλετε μήνυμα στον πρώην σας, να δηλώσετε τον έρωτά σας ξαφνικά σε κάποιον που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει ιδέα περί αυτού… Κατά τον ίδιο τρόπο μην στείλετε ένα κακό… SMS σε αυτόν που σας εγκατέλειψε και πόσο μάλλον μην πάρετε τηλέφωνο για να κλαφτείτε… Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά!

Τι να κάνετε

  • Κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας και του γύρω σας, όπως ας πούμε αγοράστε συμβολικά δωράκια ή προετοιμάστε ένα όμορφο δείπνο.
  • Προσπαθήστε να σκεφθείτε όλα τα καλά που έγιναν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και αισθανθείτε ότι κάτι καταφέρατε!
  • Καλέστε τον αγαπημένο σας για ένα δείπνο για δύο! Τι θέλετε τώρα όλον τον κόσμο και τη βαβούρα;
  • Πείτε έναν γλυκό λόγο σε όλα σας τα αγαπημένα πρόσωπα και ειδικά στα παιδιά και στον σύντροφό σας. Και ευχηθείτε μία νέα όμορφη χρονιά ξανά μαζί!
  • Θυμηθείτε ότι αυτή η νύχτα είναι συμβολική για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είναι απαραίτητο να τη γιορτάσετε όπως… επιβάλλεται. Για τον καθένα μας η γιορτή είναι διαφορετική. Σημασία έχει να έχετε γύρω σας αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. Υπάρχει τίποτα καλύτερο;

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.