Τα 6 πιο χαρούμενα ζώδια και τα χαρακτηριστικά της παιχνιδιάρικης φύσης τους!

Τα 6 πιο χαρούμενα ζώδια και τα χαρακτηριστικά της παιχνιδιάρικης φύσης τους!

Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό, οπότε δεν είναι διόλου περίεργο που οι χαρούμενες και φιλικές προσωπικότητες έλκουν τους περισσότερους ανθρώπους. Όμως, καθώς, σύμφωνα με τους αστρολόγους, κάποια ζώδια είναι πιο χαρούμενα από άλλα, μήπως ήρθε η ώρα να διευρύνουμε  τον κύκλο των γνωριμιών μας απολαμβάνοντας ακόμα πιο χαρούμενες και ηλιόλουστες ημέρες και απομακρύνοντας τους γκρινιάρηδες του ζωδιακού; Προσοχή! Η ενημέρωση για το πιο χαρούμενο ζώδιο, ξεκινά ευθύς αμέσως με αντίστροφη μέτρηση… La voilà!

Κριός
Νο 6: Κριός

Οι γεννημένοι ηγέτες διαθέτουν μια έμφυτη τάση ικανοποίησης που είναι και πολύ αναζωογονητική. Αν και δεν είναι ο πιο χαρούμενος τύπος, ο Κριός έχει μια μάλλον ελπιδοφόρα και εμπνευσμένη στάση και μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις κατά μέτωπο, αλλά και με ένα χαμόγελο στα χείλη!

Πρόκειται λοιπόν, για ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό που αναζητάμε σε έναν συνάδελφο, αλλά σίγουρα έχει και πολλούς υποστηρικτές όσον αφορά τον σύντροφο, αφού μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες στιγμές!

Με αυτήν τη φιλόδοξη νοοτροπία, όμως, έρχεται στο προσκήνιο και το Εγώ. Όταν ένας Κριός πιστεύει πως είναι ο νούμερο ένα σε όλα, θα πρέπει να φροντίσουμε να παραμείνει στην υποτιθέμενη πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας λιακάδα και χιούμορ στην καθημερινότητά του.

Καρκίνος
Νο. 5: Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστό πως είναι κυκλοθυμικοί, αλλά όταν η διάθεσή τους είναι καλή, είναι ένα από τα πιο χαρούμενα ζώδια! Αυτός, ο γεννημένος τροφός αφήνει τις πιο θετικές δονήσεις, όταν νιώθει άνετα και περιβάλλεται από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Εκφράζει τη χαρά της ζωής και αυτή του η διάθεση αναβλύζει περισσότερο όταν περνά τη μέρα του φροντίζοντας τους αγαπημένους του, στο φιλόξενο σπίτι του.

Επειδή, όμως, αυτό το πολύ συναισθηματικό ζώδιο κυβερνάται από τη Σελήνη, η διάθεσή του μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει… Σε αυτές τις περιπτώσεις, εάν αισθανθεί ότι έχει  ξεφύγει και χάσει τον έλεγχο, το πιθανότερο είναι να κλειστεί στον εαυτό του.

Ζυγός
Νο. 4: Ζυγός

Οι Ζυγοί, αν και παλαντζάρουν, μοιάζουν αρκετά ισορροπημένοι και θεωρούνται οι ειρηνευτές του ζωδιακού κύκλου. Καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να διατηρήσουν τη ζωή τους σε μια ήρεμη κατάσταση.

Αυτή η σταθερή ιδιοσυγκρασία που διαθέτουν τους κάνει να εκνευρίζονται πολύ σπάνια, οπότε και δεν έχουν εικόνα και των δύο καταστάσεων, οι οποίες σε άλλη περίπτωση θα μπορούσαν να γίνουν αφορμή και για έξτρα αναστάτωση!

Γνωστοί και ως οι ευχάριστοι του ζωδιακού, οι Ζυγοί δεν αγαπούν τις συγκρούσεις, ακόμα και για να διατηρήσουν την πολυπόθητη ειρήνη! Αλλά μην τους μπερδεύουμε με ένα πιο παθιασμένο και επιθετικό ζώδιο, όπως ο Καρκίνος. Απλά, αναφέρονται σε καταστάσεις, όταν αυτές προκύπτουν, και αφήνοντάς τις να φύγουν διατηρούν την καλή διάθεση.

Δίδυμοι
Νο. 3: Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ζουν και αναπνέουν για να συνάπτουν κοινωνικές σχέσεις. Αυτό το ομιλητικό ζώδιο είναι τόσο χειμαρρώδες και ανοιχτό στις προκλήσεις,  που μπορεί να κάνει μια βραδιά στον καναπέ να μοιάζει σαν πάρτι στο σπίτι!

Δεδομένου ότι κυβερνώνται από τον έξυπνο και επικοινωνιακό Ερμή, έχουν πάντα κάτι στο μυαλό τους και κάτι να πουν. Με αυτό τον τρόπο, το κέφι τους γίνεται ιδιαίτερα μεταδοτικό, ειδικά όταν συναντούν νέα άτομα, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα αισθάνονταν νευρικά ή άβολα.

Ας σημειώσουμε, όμως, πως η υπερβολική εξωστρέφεια των Διδύμων τους έχει κάνει να πιστεύουν πως είναι το επίκεντρο της προσοχής. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, όμως, τότε το χαμόγελό τους  μπορεί  να μετατραπεί στα γρήγορα, σε συνοφρύωμα!

Λέων
Νο. 2: Λέων

Όπως οι Δίδυμοι, έτσι και οι Λέοντες λατρεύουν τα φώτα της δημοσιότητας (τους κυβερνά ο Ήλιος, τελικά!). Τόσο πολύ, που συχνά γίνονται κωμικοί ή τραγουδιστές.

Δείτε Επίσης

Τα καλύτερα χειμερινά ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο σας

Εκτός σκηνής, αυτά τα party animals δεν απολαμβάνουν τίποτα περισσότερο από το να διασκεδάζουν τους φίλους και την οικογένειά τους με τις ξεκαρδιστικές ιστορίες τους, αλλά και να ξεκινούν διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως καραόκε ή παντομίμα.

Η αλήθεια είναι πως οι ίδιοι οι Λέοντες επιζητούν τη συντροφιά με χαρούμενους ανθρώπους, οπότε είναι εύκολο και να παραμείνουν αισιόδοξοι. Εάν ένας Λέων έχει κακή διάθεση, δεν θα κρατήσει για πολύ!  Μόλις έρθει σε επαφή με ένα αγαπημένο του πρόσωπο ή μόλις ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια, η χαρούμενη διάθεσή του θα επιστρέψει, χωρίς αμφιβολία!

Τοξότης
Νο. 1: Τοξότης

Οι Τοξότες κυβερνώνται από τον χαρούμενο Δία και τείνουν να έχουν την καλύτερη στάση από όλα τα ζώδια! Σε αντίθεση με πολλούς άλλους του ζωδιακού κύκλου, δεν υπεραναλύουν τις καταστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε θέση να παραμείνουν στη στιγμή και έτσι, να διατηρήσουν την ηλιόλουστη διάθεσή τους.

Οι Τοξότες είναι υπέροχοι φίλοι και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τις δύσκολες στιγμές. Και δεν είναι μόνο, πως αυτό το ζώδιο είναι το πιο χαρούμενο, αλλά πως είναι και το καλύτερο ζώδιο για να μας φτιάξει τη διάθεση!

Η ανάγκη του Τοξότη για περιπέτεια και η αίσθηση της ανεξαρτησίας αποτελούν στοιχεία που τον κάνουν τόσο χαρούμενο. Έχουν πάντα στη φαρέτρα τους κάτι για να είναι χαρούμενοι, είτε προγραμματίζοντας τις επόμενες διακοπές τους είτε οργανώνοντας ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αδρεναλίνη!

Επομένως, δεν θα εκπλαγούμε, όταν ο φίλος μας Τοξότης μας προσκαλέσει να κάνουμε αλεξίπτωτο ή για να μας διηγηθεί τις μαγευτικές ιστορίες του από το πιο πρόσφατο σαφάρι!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.