Τα άστρα και οι αποφάσεις του νέου έτους!

Τα άστρα και οι αποφάσεις του νέου έτους!

Ας το παραδεχτούμε: Ο ευκολότερος τρόπος να αποτύχουμε να διατηρήσουμε τις αποφάσεις… της Πρωτοχρονιάς, είναι να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε όσα δεν αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας. Αν θέλουμε πραγματικά να κάνουμε μία αλλαγή στη ζωή μας, τότε πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας και να ρωτήσουμε: «Τι θέλω να αλλάξω, γιατί θέλω να το αλλάξω και είναι δυνατόν να το αλλάξω»; Όλοι θα έχουν τελείως διαφορετικές απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Ας δούμε τι λένε τα ζώδια για να γλιτώσουμε… από απογοητεύσεις!

Εξαναγκάζοντας τους εαυτούς μας να υιοθετήσουν παλιά κλισέ, όπως «υπόσχομαι να τρώω λιγότερη σοκολάτα» και «δεν πρόκειται να ξαναδιαμαρτυρηθώ για τα ανούσια πράγματα» δεν πρόκειται να λειτουργήσει, ειδικά αν αγαπάτε τη σοκολάτα τόσο πολύ!

Οι αλλαγές είναι πολύ διαφορετικές για κάθε άνθρωπο. Μην επιλέγετε μία δραστική απόφαση, για χάρη της «καινοτομίας», επιλέξτε κάτι που αντικατοπτρίζει την ιδιοσυγκρασία σας, τις ικανότητές σας και τις προσωπικές σας ιδιότητες. Αν λοιπόν, δεν είστε σίγουρες, τότε το ζώδιό σας είναι εδώ για να σας βοηθήσεις να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για τη νέα χρονιά!

Κριός
Κριός
Υπομονή στα νέα σας σχέδια

Οι Κριοί (όπως και οι Δίδυμοι) βιάζονται πάρα πολύ και η υπομονή δεν είναι το μεγάλο τους ατού! Είναι δημιουργικοί αλλά έχουν τη συνήθεια να περιμένουν… άμεσα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να στραφεί και υπέρ σας, αφού, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το ξεκινά κανείς κάτι και να το έχει να σέρνεται επ’ άπειρο.

Το 2021 θα είναι η χρονιά που θα ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Ή θα ξεκινήσετε κάτι που θα τελειώσετε πολύ σύντομα. Αλλά πάνω απ’ όλα, να είστε υπομονετικές με ό,τι καταπιαστείτε, γιατί δεν έχει νόημα να προχωρήσετε με ένα έργο που θα το πιέσετε και θα προκαλέσετε χάος. Ένα καλό σχέδιο θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί, οπότε μην εγκαταλείπετε στα μισά… από πλήξη. Οι μελλοντικοί σας θαυμαστές θα σας ευχαριστήσουν για αυτό.

Ταύρος
Ταύρος
Εκτιμήστε όσα έχετε

Μερικές φορές οι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορούν να γίνουν τόσο παρανοϊκές, που στο τέλος, να χάσουν όλα όσα έχουν και δεν μπορούν να δουν ότι είναι μπροστά τους! Η απόφαση για το 2021 είναι να χαλαρώσετε με την πίεση ή ίσως και τη ζήλια, επειδή θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένες εάν επικεντρωθείτε μόνο στο εδώ και τώρα, παρά στον φόβο του τι θα μπορούσε να είναι.

Ομοίως, θα πρέπει πιθανώς να ξανασκεφτείτε πώς χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Δεν διακρίνεστε για την έξυπνη και φειδωλή διαχείριση, οπότε αντί να ξοδεύετε αλόγιστα και ανούσια, ίσως να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να ζήσετε κάποια σπουδαία εμπειρία, όπως για ένα ωραίο ταξίδι.  Εκτιμήστε το εδώ και τώρα πριν καταλήξετε να το χάσετε!

 

Δίδυμοι
Δίδυμος
Σταματήστε να βιάζεστε

Αχ, είναι γνωστή η συμπεριφορά! Βιάζουμε τα πράγματα, καταλήγουμε σε γρήγορα συμπεράσματα και μετά, απλά πρέπει να κόψουμε ταχύτητα, γενικά! Εφ’ όσον είστε ένα από τα πιο δημιουργικά και ονειροπόλα του ζωδιακού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Να έχετε όμως στο μυαλό σας, ότι όταν δημιουργείτε ή συμμετέχετε σε μια δημιουργική δουλειά, θα σας ωφελήσει πολύ να πάρετε τον χρόνο σας. Αν κάτι «στραβώνει», μην απογοητεύεστε και μην πετάτε όλη τη δουλειά… σκουπίδια ή την εγκαταλείπετε.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, ξαναπροσπαθήστε, ακολουθήστε ένα πιο σταθερό τρόπο και αποδεχτείτε το γεγονός ότι μπορεί να αποτύχετε, αλλά μπορείτε και να επιτύχετε με λίγη περισσότερη προσπάθεια και υπομονή.

Καρκίνος
Καρκίνος
Περισσότερο θετικό πνεύμα

Αγαπητές Καρκίνοι, ίσως είστε το μόνο ζώδιο που θα μισήσει αυτή τη λίστα,  αλλά είστε εκείνες που τη χρειάζονται περισσότερο. Οι Καρκίνοι ως γνωστόν,  είναι αρκετά απαισιόδοξοι, και σε αυτό το τεράστιο θανάσιμο κόσμο, δεν σας κατηγορούμε.

Αλλά όταν δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας, πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή στον εαυτό μας. Η διαγραφή των επαφών και όσων σας μπλοκάρουν αρνητικά είναι το πρώτο βήμα για την αποφυγή της αρνητικότητας.

Το δεύτερο βήμα είναι να επιλέξετε να έχετε γύρω σας πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με πιο θετική προσέγγιση.

Λέων
Λέων
Ακούστε τους γύρω σας

Λιονταρίνες, σας αγαπάμε, γιατί είστε γενναιόδωρες και πιστές, αλλά μερικές φορές, δεν ακούτε… τι σας λένε οι άλλοι γύρω σας. Οι φίλοι σας έρχονται σε σας για συμβουλές και για κατανόηση, αλλά δεν μπορείτε να βοηθήσετε, γιατί με κάποιον τρόπο κάνετε το ζήτημα δικό σας, και προβάλετε αυτό που σας απασχολεί.

Μερικές φορές οι φίλοι σας δεν χρειάζεται να ακούσουν ότι ήσασταν στην κατάστασή τους πριν ή ότι τους καταλαβαίνετε επειδή σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Απλά εστιάστε στο θέμα που σας περιγράφουν και ακούστε τι έχουν να πουν. Και στο τέλος, συμπαρασταθείτε και δώστε μία αγκαλιά.

Παρθένος
Παρθένος
Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας

Μερικές φορές έχετε τόση καλοσύνη που οι άνθρωποι σας πατούν και εσείς απλώς σκέφτεστε τον δικό τους πόνο. Σταματήστε να εστιάζετε τόσο πολύ στις πληγές των άλλων γιατί πραγματικά σας επηρεάζει αρνητικά.

Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να πατήσετε στα πόδια σας και να δοκιμάσετε μία σταδιακή –τουλάχιστον- αλλαγή.

Ξεκινήστε αργά, και ήπια αλλά τελικά πείτε σε κάποιον: «Στην πραγματικότητα, δεν μπορώ να σου κάνω αυτή τη χάρη. Θέλεις να το συζητήσουμε»; Μόλις κατακτήσετε αυτή την… ικανότητα, θα σταματήσει και η υπερβολική συμπεριφορά σας, να κάνετε ό,τι σας ζητούν. Μάλλον θα σας πάρει καιρό…

Ζυγός
Ζυγός
Τέρμα ο ρόλος «δεκανίκι»

Ακριβώς όπως και ο Αιγόκερως, οι γύρω σας συχνά επωφελούνται από εσάς. Είτε οι άνθρωποι το εννοούν είτε όχι, μερικές φορές σας αντιμετωπίζουν σαν ένα σκαλοπάτι ή σαν ένα δεκανίκι για να αναρριχηθούν και αυτό πρέπει να σταματήσει το επόμενο έτος.

Πρέπει να μάθετε να σταματάτε να χαμογελάτε σε κάποιον, που έστω και «αθώα» σας εκμεταλλεύεται, ακόμη και «με αγάπη». Πρέπει επίσης, πραγματικά να μάθετε, πώς να λέτε «στοπ» και «δεν μου αρέσει αυτό». Αξίζετε σεβασμό, και ο μόνος τρόπος που θα τον πάρετε είναι να τον δώσετε εσείς πρώτες στον εαυτό σας.

Σκορπιός
Σκορπιός
Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους περισσότερο

Η εμπιστοσύνη είναι δύσκολη υπόθεση για εσάς, ειδικά αν έχετε πληγωθεί πολλές φορές. Αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε προηγούμενες εμπειρίες να καταστρέψουν τις μελλοντικές.

Φυσικά είναι υπέροχο να είστε προσεκτικές, αν για παράδειγμα, το ένστικτό σας λέει ότι κάποιος δεν φαίνεται και πολύ εντάξει, εμπιστευθείτε το και πάρτε δρόμο!

Δείτε Επίσης

Άστρα και έρωτας: Τι σημαίνει αγάπη ανάλογα με το ζώδιο μας

Αλλά, αν πείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα ξανακάνετε φίλους, επειδή κάποιος ή κάποιοι σας πρόδωσαν, τότε η ζωή σας θα είναι αρκετά μοναχική. Η εμπιστοσύνη δεν δίνεται στα τυφλά, κερδίζεται, οπότε βεβαιωθείτε ότι κάποιος αξίζει την αγάπη σας.

Τοξότης
Τοξότης
Σπάστε τις αποστάσεις (με τέχνη)

Αγαπητές Τοξοτίνες, γίνεστε σχετικά απόμακρες όταν αγχώνεστε ή όταν σας πάνε τα πράγματα στραβά, οπότε το 2021 είναι η χρονιά για να τραβήξετε τους ανθρώπους πιο κοντά σας, ειδικά, όταν τους χρειάζεστε περισσότερο.

Είναι κατανοητό, ότι δεν θέλετε να στρεσάρετε τους φίλους και την οικογένειά σας, αλλά ενδιαφέρονται για εσάς και θέλουν να βοηθήσουν. Δεδομένου ότι είστε τόσο δημιουργικές ως άνθρωποι, γιατί να μην κάνετε… τέχνη το να φέρετε κοντά σας όσους αγαπάτε; Και γιατί να μην δείξετε σε όλους πόσο τους αγαπάτε και πόση ανάγκη τους έχετε;

Αιγόκερως
Αιγόκερως
Βγείτε από τη ζώνη… προστασίας

Και τώρα, να, η στερεότυπη απόφαση της Πρωτοχρονιάς: Ας πάρουμε περισσότερα ρίσκα! Οι Αιγόκεροι είστε ήδη μια αρκετά καθορισμένη… φυλή, οπότε αυτό δεν πρέπει να είναι πολύ τρομακτικό για σας.

Το να «μποϊκοτάρετε» όμως, επιτέλους αυτή τη ζώνη προστασίας σας, δεν αφορά μόνο τα όνειρα και τις προσδοκίες σας, αλλά το πώς αντιμετωπίζετε τις περίπλοκες σχέσεις.

Μπορεί να μην είστε πάντοτε η σίγουρη «χείρα βοηθείας» για τους άλλους, αλλά συχνά τείνετε να βάζετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας πίσω από οποιονδήποτε.

Έτσι φέτος, βεβαιωθείτε ότι θα μάθετε να λέτε «όχι» στους ανθρώπους και να βάζετε τον εαυτό σας πρώτα, ακόμα κι αν σας κάνει να νιώθετε άβολα στην αρχή. Ίσως να σας βοηθήσει, αν συναναστραφείτε με Παρθένους,  καθώς και οι δύο έχετε την ίδια στάση με τις φιλίες.

Υδροχόος
Υδροχόος
Μην παρακάνετε… τα πάντα

Το να θέτετε περισσότερους από έναν στόχους, είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά όταν έχετε είκοσι μέσα σε ένα μήνα, πιθανότατα θα έχετε πρόβλημα να κατακτήσετε έστω κι έναν από αυτούς!

Γι ‘αυτό κάντε ένα βήμα κάθε φορά και επιλέξτε τις μάχες σας. Μιλώντας για μάχες, πρέπει επίσης να επιδιώξετε να είστε πιο διακριτικές τη νέα χρονιά, επειδή η ειλικρίνειά σας, παρά τις καλές προθέσεις, μπορεί να είναι λίγο… δύσπεπτη μερικές φορές.

Όλοι μπορεί να αγαπάμε κάποιον που λέει την αλήθεια, αλλά όχι τόσο έντονα ούτε και τόσο συχνά!

Ιχθύες
Ιχθύες
Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να τρέξει ξέφρενα

Είστε καλλιτέχνες από τη φύση σας, κι αν δεν είστε σίγουρες για το πού βρίσκεται το ταλέντο σας, τότε αυτή τη χρονιά πρέπει να μάθεις. Είστε επιδέξια στον λόγο, ποιήτρια, ζωγράφος; Δεν θα ξέρετε ποτέ μέχρι να προσπαθήσετε.

Αν έχετε ήδη βρει το «δημιουργικό» σας δώρο, τότε κάντε τη νέα χρονιά, την αρχή για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Τολμήστε, ίσως να δοκιμάσετε κάτι παραπάνω, αν για παράδειγμα, είστε καλλιτέχνης κόμικς που μέχρι τώρα δεν έχετε δημοσιεύσει τίποτα, επικοινωνήστε με έναν εκδοτικό οίκο για να δείξετε τη δουλειά σας… Απλά σκαρφαλώστε τη σκάλα!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.