Σχέσεις: Οι 4 τάσεις που θα δείτε σε κάθε εφαρμογή γνωριμιών το 2022!

Σχέσεις: Οι 4 τάσεις που θα δείτε σε κάθε εφαρμογή γνωριμιών το 2022!

Από την εγκατάλειψη των «αόριστων» σχέσεων, ως το να είσαι ανοιχτός σχετικά με τη φροντίδα της ψυχικής υγείας, η εφαρμογή γνωριμιών «Hinge» της Μεγάλης Βρετανίας προβλέπει ότι αυτές οι τέσσερις τάσεις θα κυριαρχήσουν στη σκηνή των Dating app το 2022.

Τα ερωτικά ραντεβού τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Από την αναζήτηση του έρωτα κατά τη διάρκεια του lockdown, την επινόηση του πώς να βγείτε ραντεβού, την εμφάνιση του «φωνητικού ψαρέματος» και μέχρι την ημερομηνία εμβολιασμού ή όχι – η λίστα με τις τάσεις σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο παιχνίδι των ερωτικών συντρόφων μοιάζει ατελείωτη.

Η εξέλιξη της πανδημίας και το χάος που την συνοδεύει σημαίνει ότι όλοι έπρεπε να βολευτούμε με τα ραντεβού έξω από τις συνηθισμένες τακτικές και να υιοθετήσουμε μια νέα μορφή ραντεβού, καθώς το τοπίο συνεχίζει να αλλάζει από αυτό που γνωρίζαμε προ Covid.

Η εφαρμογή γνωριμιών «Hinge»  αποκάλυψε τις τέσσερις προβλέψεις που βασίζονται σε δεδομένα που πρέπει να προσέξετε το 2022 – και τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν.

Συναισθηματική ισορροπία

Μετά τα δύο τελευταία χρόνια, η προτεραιότητα της ψυχικής μας υγείας είναι πιο σημαντική από ποτέ και το ίδιο συμβαίνει και με τις ερωτικές σχέσεις.

Σύμφωνα με το Dating App Hinge, το 83% των χρηστών στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προτιμούσαν να βγουν ραντεβού με κάποιον που πηγαίνει σε κάποιον ψυχολόγο – και είναι πιο πιθανό να  βρεθείτε με ένα δεύτερο ραντεβού, εάν αναφέρετε ότι κάνετε κάποια ψυχοθεραπεία στο πρώτο ραντεβού!

Ωστόσο, μόνο το 9% των χρηστών του Hinge στο Ηνωμένο Βασίλειο αισθάνονται άνετα να αναφέρουν ότι πηγαίνουν σε κάποιον ψυχολόγο στο πρώτο ραντεβού. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή γνωριμιών προβλέπει ότι περισσότεροι χρήστες θα είναι ανοιχτοί σχετικά με το ταξίδι ψυχικής υγείας τους το 2022.

Η δύναμη του ήχου

Το 2022, η Hinge προβλέπει ότι θα δούμε περισσότερους ανθρώπους να αγκαλιάζουν τον ήχο και να θέλουν να ακούσουν τη φωνή κάποιου πριν ταιριάξουν, καθώς το 64% των χρηστών είπε ότι η φωνή ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για τον καθορισμό του αν τους άρεσε κάποιος.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι οι άνθρωποι είναι δύο φορές πιο πιθανό να ταιριάξουν με κάποιον αν τους αρέσει η φωνή – σε αντίθεση με μια φωτογραφία – και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ενεργά αυτήν τη δυνατότητα στα ταξίδια γνωριμιών τους ως άλλον τρόπο μέτρησης της έλξης.

Δείτε Επίσης
Έρωτας στα χρόνια του Ίντερνετ: Πώς να προστατευτείτε από τις συναισθηματικές... απάτες

Booster boomers

Με τη νέα παραλλαγή Omicron και την ενισχυτική δόση εμβολίου, η Hinge προβλέπει ότι οι χρήστες (τουλάχιστον οι Βρετανοί) θα συνεχίσουν να μοιράζονται την κατάσταση εμβολιασμού τους στο προφίλ τους.

Η έρευνα δείχνει ότι οι χρήστες που υποδεικνύουν ότι είναι εμβολιασμένοι λαμβάνουν 30% περισσότερες αντιστοιχίσεις και η εφαρμογή πιστεύει ότι όσοι μοιράζονται την κατάσταση εμβολίου στο προφίλ τους θα έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία όσον αφορά τον αριθμό των πιθανών συντρόφων και την έξοδο σε ραντεβού.

Δημιουργία σχέσης

Η τρομακτική φάση που πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει στη ζωή τους είναι το «είμαστε και δεν είμαστε μαζί». Αυτή η ενδιάμεση κατάσταση είναι τόσο πολύ διαδεδομένη, που ένας στους τρεις χρήστες του Hinge δήλωσε ότι αντιμετώπισε κάτι τέτοιο τον περασμένο χρόνο. Μάλιστα,  το 62% αναφέρει ότι αισθάνεται απογοητευμένος γι’ αυτό.

Το 2022, η Hinge προβλέπει ότι περισσότεροι μόνοι άνθρωποι θα είναι εξαρχής ξεκάθαροι με τους στόχους τους και θα προχωρήσουν γρήγορα σε κάποιον άλλον, εάν οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν με τις προθέσεις τους για μία κανονική σχέση.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.