Τα άστρα τον Δεκέμβριο

Τα άστρα τον Δεκέμβριο

Αυτός ο μήνας επιβραβεύει τους γενναίους! Οι συναναστροφές τις ημέρες των Γιορτών γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες και όλα μας καλούν σε αποφασιστικές δράσεις!

Ο μήνας έχει από όλα! Μας καλεί να βρούμε τρόπους για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας, απαιτεί σκληρή δουλειά και αυθεντικότητα! Δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή σε όσα βγαίνουν από το στόμα μας και σε όσα κάνουμε. Όμως, η ημέρα των Χριστουγέννων φαίνεται ότι ευνοεί τις όμορφες κοινωνικές συναναστροφές. Ενώ η Νέα Σελήνη στις 29 Δεκεμβρίου, μας καλεί να εκφράσουμε δυναμικά τις φιλοδοξίες μας, να θέσουμε τους στόχους μας για το 2017 και να συναναστραφούμε όσους επιθυμούμε. Η σύζευξη μάλιστα, του Άρη με τον Ποσειδώνα προσθέτει λίγη ίντριγκα, πρόκληση και μία πινελιά λάμψης για τα ερωτικά φιλιά της νέας χρονιάς!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο μήνας ξεκινά με την αμέριστη υποστήριξη των φίλων και των υποστηρικτών σας που θα βρίσκονται στο πλευρό σας σε όλες τις αποφάσεις σας. Αλλά κι εσείς πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους και να προσπαθήσετε να βρίσκεστε σε αρμονία με τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο. Αυτόν τον Δεκέμβριο θα ενισχύσετε τις φιλίες σας. Από τις 7 του μήνα, θα νιώσετε ένα με την ομάδα σας, αν και τα σχέδιά σας δεν θα λειτουργούν πλήρως… Προσέξτε τις πληροφορίες γύρω στις 14, θα σας φανούν χρήσιμες. Από τις 19 και μέχρι το νέο έτος, αν και θα είστε παραγωγικοί και θα σκέφτεστε τα επαγγελματικά, θα νιώσετε τους ρυθμούς σας να πέφτουν. Στις 28 και 29 θα ξεκαθαρίσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Δεκέμβριος εστιάζει στην οικειότητα: μια εταιρική σχέση εμπιστοσύνης, στην οποία μπορείτε να βασίζεστε, οικονομικοί πόροι για τους οποίους έχετε εργαστεί σκληρά ή ίσως για ένα νέο επίπεδο λαγνείας με τον αγαπημένο σας. Ό,τι κι αν αφορά, θα σας ενθαρρύνει αφού θα καταλάβετε ότι τα θεμέλια είναι γερά, και ότι οι προσπάθειές σας μακροπρόθεσμα αποφέρουν καρπούς. Μια απροσδόκητη ώθηση έρχεται στις 13 του μήνα, ενώ το επαγγελματικό σας προφίλ είναι άψογο και ελκυστικό για τους άλλους κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Είστε σε μια υπέροχη φάση για νέες εξερευνήσεις, για μάθηση και περιπέτεια και γύρω στις 22 θα νιώσετε αυτή την ανάγκη επιτακτική. Αν θέλετε να ταξιδέψετε ή να εκπαιδευτείτε, τώρα είναι η ώρα για να εξετάσετε τις επιλογές σας. Προσοχή στις 23 Δεκεμβρίου, αφού οι καθημερινές απαιτήσεις θα σας κάνουν να θέλετε ξεκούραση, μην αγνοήσετε το σώμα σας και τις ανάγκες του!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Μια προσωπική υπόθεση τριγυρνά στο μυαλό σας αυτόν τον Δεκέμβριο- που γίνεται όλο και πιο έντονη τον τελευταίο καιρό, είτε πρόκειται για μία σχέση, είτε για κάτι επαγγελματικό ή και τα δύο. Θα καλύψετε πολύ… έδαφος μέχρι τις 19 του μήνα, στη συνέχεια θα κατεβάσετε στροφές, για να σκεφθείτε πιο μεθοδικά τα πράγματα. Τα πάθη σας απελευθερώνονται, με μια φλογερή διάθεση για περιπέτεια. Θέλετε τώρα να απολαύσετε την ανάλαφρη πλευρά της συντροφικότητας και της διασκέδασης, αισθάνεστε γεμάτες ενέργεια, δυναμισμό και ζείτε όλα όσα είναι η χαρά της ζωής! Ό,τι βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας γίνεται… απαιτητικό και ζητά να ασχοληθείτε μαζί του όλο τον μήνα, ενώ στις 28 και 29, παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις (προσοχή στα λόγια που θα ξεστομίσετε!). Στις 31, είστε έτοιμες να καλωσορίσετε το 2017, με πιο ανάλαφρη διάθεση.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι θα πάρετε το βραβείο για το πιο πολυάσχολο χρονοδιάγραμμα! Μέσα από τις 22, θα λάμψετε ως το πιο παραγωγικό ζώδιο, και ευτυχώς έχετε δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε όλα τα καθήκοντά σας. Κάντε ένα διάλειμμα στις 13 Δεκεμβρίου, για να καταλάβετε τι πραγματικά χρειάζεστε. Ένας σημαντικός άνδρας είναι στο μυαλό σας όλο τον μήνα, και επιβάλλεται να ασχοληθείτε δυναμικά με τη σχέση σας. Από την άλλη, στα επαγγελματικά υπάρχει ανανεωμένη εμπιστοσύνη, αλλά και κάποια ένταση στις συνεργασίες σας. Στις 29, θα νιώσετε ότι είναι η στιγμή να καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, όμως αποφύγετε τον ιδεαλισμό. Οι ελπίδες και τα όνειρα είναι άυλα, και θα πρέπει να έχουν στέρεες βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη. Είναι πράγματι σταθερά; Μπορεί να μην πάρετε την απάντηση αμέσως, αλλά θα έρθει…

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο Δεκέμβριος έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, και μάλιστα όχι και τόσο ομαλό! Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρξουν αστοχίες σε ό,τι αφορά τους σχεδιασμούς σας, και να σας πάρει τον διπλάσιο χρόνο για να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας. Περισπασμοί από φίλους και διάφορα εμπόδια θα δοκιμάζουν την υπομονή σας καθημερινά. Ευτυχώς, από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση με τους φίλους σας, τον αγαπημένο σας αλλά και με κάποιο πρόσωπο γεμάτο πάθος! Είστε έτοιμες για νέα ερωτικά ραντεβού, κυρίως μετά τις 8, οπότε δώστε ενέργεια και μπείτε στο παιχνίδι. Υπάρχει λόγος να χαμογελάσετε στις 9 Δεκεμβρίου, αφού θα εκπλήξετε με την πρόοδό σας. Από τις 22, τα καθήκοντά σας θα σας απασχολήσουν, ενώ από τις 29, είστε έτοιμες για ένα νέο ξεκίνημα με τον παραγωγικό εαυτό σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα είναι σημαντικές. Σκεφτείτε την υγεία, την ευεξία, την καθημερινή ρουτίνα και τις συνήθειές σας για το νέο έτος. Η Πρωτοχρονιά αναμένεται καυτή… ποια χείλη θα φιλήσετε τα μεσάνυχτα;

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Εγκαινιάζετε τον Δεκέμβριο με θέματα σπιτιού, πρόσφατες δαπάνες, τρόπους αποταμίευσης, και σκέψεις για το πόσο καλά διαχειρίζεστε γενικά τα του οίκου σας. Όμως, είναι και μία περίοδος που θέλετε να παίξετε και να διασκεδάσετε! Όλη αυτή η διάθεση δεν υπόσχεται αρμονικές καταστάσεις… Αν μάλιστα ξεκινήσετε και το άγριο φλερτ, μπορεί να προκαλέσει ακραίες καταστάσεις. Εδώ έρχονται τα άστρα να ευθυγραμμιστούν… με τις ερωτικές σας επιθυμίες ή με το πάθος που σας έχει κλέψει την καρδιά με επικό τρόπο! Ό,τι βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, θα σας απασχολήσει ολόκληρο τον μήνα και πολλά μπορούν να συμβούν… Παραιτηθείτε από το να κρατάτε τον έλεγχο, παραδοθείτε στο χάος των διακοπών και θα δείτε ότι ακόμα χαμογελάτε! Μια κορύφωση της έντασης έρχεται στις 28 και 29 – ονειρεύεστε τον μεγάλο έρωτα, ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει μέσα στον Ιανουάριο.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Τα πάθη σας ξεσηκώνουν άγρια όλον τον Δεκέμβριο! Ο έρωτας και ο ρομαντισμός ευνοούνται από τη διασκέδαση όλη την περίοδο των γιορτών, και μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες στιγμές με κάποιον φίλο ή τον εραστή των ονείρων σας. Θα υπάρξουν όμως και εντάσεις, καθώς ένα σημαντικό θέμα υπόσχεται… να αμφισβητήσει τον ενθουσιασμό σας. Οι βασικές σας αρχές σας, σας προσφέρουν άφθονη τροφή για σκέψη, προκαλώντας σοβαρές αμφισβητήσεις. Είναι ένας μήνας που σας προκαλεί να εκφράσετε την αλήθειά σας, έχετε μια παρορμητική επιθυμία να μιλήσετε και να σας ακούσουν, αλλά πάντοτε μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας. Όλα αυτά είναι
μέρος του ταξιδιού σας για πρόοδο, που ξεκινά με ανάλαφρο τρόπο από τις 7 του μήνα. Κάποιο πιεστικό ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο στις 22 και μέχρι τα Χριστούγεννα, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να σοκάρετε τους άλλους ή κάνετε μία νέα αρχή. Προς το τέλος του έτους, θα ονειρεύεστε το ιδανικό σπιτικό, απλά να θυμάστε τη γραμμή που χωρίζει τη φαντασία από την πραγματικότητα.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Είστε σε μία πολύ δυναμική φάση δικτύωσης, δημιουργείτε ισχυρές διασυνδέσεις και, ενδεχομένως, να θέλετε να αποκτήσετε και μερικές νέες δεξιότητες στην πορεία. Να είστε ανοιχτές σε κάποια νέα εκπαίδευση ή σε ένα ταξίδι. Ο Δεκέμβριος είναι μία υπέροχη περίοδος για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας αλλά και να ζήσετε ένα ρομαντικό πάθος, ιδιαίτερα μετά τις 22 του μήνα, όταν θα αρχίσετε τις διασκεδάσεις με τον πιο κοντινό σας κύκλο! Από τον Σεπτέμβριο, είχατε βάλει κάπως… φρένο, στις εξόδους, αλλά τώρα, θα ξεμυτίσετε από το σπίτι και θα κυκλοφορήσετε! Η ανάγκη σας από τη μία για διασκέδαση και από την άλλη να καταφέρετε όσα θέλετε προκαλεί μία κάποια ένταση, αλλά όλα θα πάνε καλά… οπότε χαλαρώστε. Καλά νέα έρχονται αυτόν τον μήνα και για τη χρηματοδότηση των ονείρων σας και θα καταλάβετε ότι υπάρχουν άτομα που σας υποστηρίζουν. Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι εκπληκτικές και ρομαντικές για εσάς. Εκφραστείτε κατά τη διάρκεια των γιορτών, το μήνυμα που εκπέμπετε είναι γεμάτο λάμψη!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Γεμάτες ενέργεια αυτόν τον μήνα, είστε έτοιμες να λάμψετε, να ακτινοβολήσετε αυτόν τον Δεκέμβριο. Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου για τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, είστε περιζήτητες στον κοινωνικό σας περίγυρο και εσείς θα ανταποκριθείτε δυναμικά! Η αποστολή σας αυτόν τον μήνα είναι να συγκρατήσετε τις δαπάνες και να εκπληρώσετε όλους τους επαγγελματικού σας στόχους. Τα οικονομικά θέματα θα κυριαρχούν στο μυαλό σας όλο τον μήνα, ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας απασχολούν καθημερινά. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και πιθανόν να σας βοηθήσουν και στα οικονομικά σας προς το τέλος Δεκεμβρίου. Στις 10, είναι η στιγμή της «φήμης σας», ενώ στις 13 όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Την ημέρα των Χριστουγέννων οι ρυθμοί σας θα πέσουν, και ό,τι θα θέλετε περισσότερο είναι να χουχουλιάσετε με μία ταινία στον καναπέ σας…

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Υπάρχει ακόμα ένα αίσθημα μετάβασης και βαθιά εκκαθάριση στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι πρόσφατα ορκιστήκατε να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες συνήθειες, να αφήσετε πίσω σας μερικούς ανθρώπους, τόπους και πράγματα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μία εντελώς νέα αρχή. Αυτό συμβαίνει θεαματικά στις 29 Δεκεμβρίου, αλλά πριν τελειώσει η χρονιά, κάνετε σοβαρές σκέψεις γύρω από προσωπικά θέματα. Ίσως δεν είναι η καλύτερη φάση για πολλές συναναστροφές, αν και η δημόσια εικόνα σας είναι σε άνοδο! Ήδη από τις 22 του μήνα θα γίνεστε όλο και πιο εξωστρεφείς, νιώθοντας πραγματικά άνετα προς το τέλος του μήνα. Μέχρι τότε, να ξέρετε ότι χρειάζεται να μεριμνήσετε για τα πρακτικά ζητήματα, ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα, και άρα απαιτείται ρεαλισμός. Εκπλήξεις στο σπίτι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων μπορεί να αυξήσουν τις εντάσεις, ενώ η Πρωτοχρονιά σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τον εαυτό σας εκφράζουν, και να δώσετε φωνή σε ιδέες που έχετε πολύ καιρό στα σκαριά.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Τα σχέδιά σας απογειώνονται τον Δεκέμβριο, ειδικά μέχρι τις 5 σημειώνετε σημαντική προσωπική πρόοδο. Τα άστρα είναι με το μέρος σας, αλλά εσείς έχετε την τάση να κρυφτείτε και να σκεφθείτε σε βάθος. Έχετε πολλά που σας προβληματίζουν, αλλά μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας κυριεύσει. Αυτόν τον μήνα, θα υπάρξουν άφθονες δραστηριότητες και όλες απαιτούν τη μοναδική παρουσία σας. Ρυθμίστε τις κοινωνικές σας επαφές ανάμεσα στις 7 και τις 20 του μήνα, έτσι κι αλλιώς θα θέλετε να είστε μέσα στο παιχνίδι, επιθυμείτε να είστε πιο ελκυστική πάρα ποτέ, θα πετάτε σπίθες! Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας εμφάνιση, αλλά μην προσπαθήσετε να γίνετε πιο λαμπερή από το συνηθισμένο σας, δεν σας ταιριάζει! Στις 13 θα αισθάνεστε γεμάτη πάθος, τραβώντας την προσοχή σε ό,τι αγαπάτε περισσότερο! Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανακοινώσετε το σχέδιο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να είστε πιο ήρεμη την ημέρα των Χριστουγέννων, σαν να θέλετε να αποσυρθείτε από το προσκήνιο, ενώ για την Πρωτοχρονιά θα είστε πάλι έτοιμη για να λάμψετε!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Μπαίνετε στον Δεκέμβριο με τις καλύτερες προθέσεις για την επαγγελματική σας ζωή και πριν από το τέλος του έτους, οι προσπάθειές σας θα έχουν αναγνωριστεί. Στις 9 κρατήστε τις υποσχέσεις της αναγνώρισης της αξίας, θα δείτε ότι όλα σας υποστηρίζουν. Οι εντάσεις εξισορροπούνται στην επαγγελματική σας ομάδα, οι φιλίες τονώνονται αυτόν τον μήνα αλλά παρά την επιθυμία σας για κοινωνικές συναναστροφές, θέλετε ταυτόχρονα και την ησυχία σας. Ήδη από τον Σεπτέμβριο, έχετε την τάση να ξεφύγετε από τα γνωστά, και να ασχοληθείτε με νέα πράγματα. Έχετε τη διάθεση να απορρίψετε όσα σας τρώνε «τσάμπα» χρόνο, και να κατανείμετε την ενέργειά σας σε όσα και όσους αξίζουν. Γύρω στις 28, πολλά θα διευθετηθούν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φέρετε νέες ισχυρές διασυνδέσεις στη ζωή σας. Την Πρωτοχρονιά, ίσως να είστε υποχρεωμένες να μιλήσετε για κάτι που πραγματικά έχει σημασία για σας, να είστε βέβαιες ότι το θέμα θα επανεξεταστεί!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.