Τα πιο σοφά ζώδια!

Τα πιο σοφά ζώδια!

Η σοφία έχει διάφορες μορφές. Αλλά κάποιοι άνθρωποι δείχνουν να ξέρουν τα πάντα και χαίρονται να μοιράζονται τη γνώση με τους γύρω τους. Είτε μιλάμε για ζώδια-κινητές εγκυκλοπαίδειες είτε για περιπτώσεις που έχουν μάθε τη ζωή απ’ έξω κι ανακατωτά , υπάρχουν κάποιοι που θα τους λέγαμε πραγματικά σοφούς. Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο θεμελιώδες, αφού είναι ηγέτης στον ζωδιακό κύκλο και «ανοίγει» μια από τις τέσσερις εποχές. Ξέρει να καθοδηγεί τους γύρω του και να τους ενώνει, ενώ έχει ιδιαίτερο χάρισμα στο να ξεκινά νέα σχέδια.

Αποπνέει αέρα διανόησης, έχει χάρισμα στην επικοινωνία και διψάει για γνώση. Γι’ αυτό και ξέρει να διαλέγει σωστά τόσο τις λέξεις όσο και τις αποφάσεις του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Ζυγοί διαπρέπουν σε συνθήκες που χρήζουν διπλωματίας και ισορροπίας.

Η σοφία ενός Ζυγού μπορεί εύκολα να φέρει κοντά διαφορετικές ομάδες ανθρώπων οι οποίες θα διαπρέψουν κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός Παρθένου είναι η εξυπνάδα, η πρακτικότητα και η λογική. Είναι ζώδιο με έναν ενστικτώδη τρόπο να κατανοεί το πώς μπορεί να βελτιωθεί ή να τελειοποιηθεί οτιδήποτε και θα αρπάξει κάθε ευκαιρία προκειμένου να αποδείξει ότι έχει δίκιο σε κάτι.

Ο Παρθένος δεν φοβάται να σηκώσει τα μανίκια και να δουλέψει σκληρά προκειμένου να κερδίσει γνώση και εμπειρία για να γίνει ο καλύτερος σε ό,τι έχει αποφασίσει.

Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους, έχει επίγνωση της εξυπνάδας του και γνωρίζει ότι τις περισσότερες φορές μάλλον ξέρει καλύτερα από τους υπόλοιπους.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Με κυβερνήτη τον πλανήτη Ερμή, υπεύθυνο για την επικοινωνία, την προσαρμοστικότητα και την πνευματική σβελτάδα, ο Δίδυμος είναι γρήγορος και έχει πάντα μια απάντηση να δώσει.

Ως ένα ακόμη ζώδιο του Αέρα είναι εξαιρετικός στην επικοινωνία και χρησιμοποιεί την ικανότητά του αυτή προς όφελός του όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά φτιάχνουν ένα ζώδιο πολύπλευρο και έξυπνο που πάντα είναι έτοιμο για νέες εμπειρίες και γνώσεις. Αν και κάποιες φορές δείχνει ψεύτικος αφού αλλάζει συνεχώς παρέες, το σίγουρο είναι ότι χρησιμοποιεί τη σοφία και το μυαλό του για να βρίσκει δημιουργικές λύσεις και να βοηθάει τους γύρω του όποτε τον χρειάζονται.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ο Σκορπιός κινείται υπογείως και μπορεί να μοιάζει σαν να νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Λατρεύει όμως να μοιράζεται τις γνώσεις του με τους γύρω του. Μπαίνει βαθιά σε ό,τι πραγματικά τον ενδιαφέρει, καταφέρνοντας έτσι να γίνεται ειδικός σε κάποια θέματα και να τα καταλαβαίνει πολύ καλύτερα από τους άλλους.

Δείτε Επίσης

6 λόγοι που οι νάρκισσοι άνδρες προτιμούν τις δυναμικές γυναίκες

Είναι ζώδιο έξυπνο που χτίζει τη σοφία του με τη βοήθεια του ενστίκτου του και της επιθυμίας του να μαθαίνει την αλήθεια για τους ανθρώπους και τον κόσμο.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης ξεχειλίζει από σοφία. Παίρνει γνώση μέσω πολλών διαφορετικών πηγών και καθώς είναι ζώδιο γενναίο και περιπετειώδες οι εμπειρίες του συνεισφέρουν σημαντικά στην εξυπνάδα του.

Είναι δάσκαλος και μαθητής ταυτόχρονα, αφού πάντα θέλει να μαθαίνει αλλά και να μοιράζεται τη γνώση. Η περιέργειά του τον οδηγεί σε φιλοσοφικά μονοπάτια που άλλοι μπορεί να μην διαβούν ποτέ.

Ο Δίας που κυβερνά τον Τοξότη αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και την αφθονία, ενώ το στοιχείο του ζωδίου, η Φωτιά αντιπροσωπεύει τον ενθουσιασμό και την όρεξη. Αν λοιπόν συναντήσετε στον δρόμο σας έναν Τοξότη, μπορεί και οι δικοί σας ορίζοντες να ανοίξουν.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο Αιγόκερως συχνά είναι αυτός που βρίσκει πρώτος τη λύση σε ένα πρόβλημα και δεν έχει ενδοιασμό να ηγηθεί μιας κατάστασης. Με τον Κρόνο κυβερνήτη και στοιχείο του τη Γη, το ζώδιο αυτό είναι προσγειωμένο και παίρνει άριστα στην υπευθυνότητα.

Έξυπνος και σοφός ακόμα κι όταν είναι πολύ νέος, ο Αιγόκερως έχει το βλέμμα στη μακροχρόνια επιτυχία και υπερηφανεύεται ότι είναι πάντα απαραίτητος στους άλλους. Μπορεί να μην είναι η ψυχή του πάρτι, αλλά μπορείτε να βασίζεστε πάνω του και να είστε σίγουροι ότι θα κάνει την πιο σοφή επιλογή.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.