Η καλύτερη ρουτίνα πριν τον ύπνο για το ζώδιό σας

Η καλύτερη ρουτίνα πριν τον ύπνο για το ζώδιό σας

Ενώ ένα άνετο κρεβάτι και τα πολυτελή σεντόνια μπορούν να συμβάλουν σημαντικά ώστε να δημιουργήσουν ένα υπέροχο περιβάλλον ύπνου, οι βάσεις για μια καλή ξεκούραση είναι στην πραγματικότητα προτού πέσετε στο κρεβάτι. Η ιδανική ρουτίνα πριν τον ύπνο διαφέρει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με την προσωπικότητά του και το τι τον βοηθά να χαλαρώσει. Παρακάτω, οι αστρολόγοι μας αποκαλύπτουν ποια είναι η πιο αποτελεσματική ρουτίνα πριν τον ύπνο, σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Ποιο είναι το τελετουργικό για εσάς που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε σαν μωρό; Για να μάθετε τι μπορεί να είναι ιδανικό για εσάς, στραφείτε στην καλύτερη ρουτίνα πριν τον ύπνο για το ζώδιό σας.

Κριός
Κριός: Κάντε μία ήπια άσκηση

Ως ζώδιο της Φωτιάς, ο Κριός συχνά συνεχίζει… μέχρι να σταματήσει. Έχοντας αυτό κατά νου, ένα τελετουργικό πριν τον ύπνο για αυτό το ζώδιο μπορεί να μοιάζει περιττό. Για τον λόγο αυτό, συνιστούν να κάνετε κάποια μορφή ελαφριάς σωματικής κίνησης, όπως γιόγκα, διατάσεις ή… σεξ για να απελευθερώσετε την περίσσεια ενέργεια, να αποσυμπιεστείτε για μία τέλεια μετάβαση σε κατάσταση ύπνου.

Ταύρος
Ταύρος: Αγκαλιάστε οτιδήποτε αισθησιακό

Ο Ταύρος είναι ένα αισθησιακό ζώδιο της Γης, οπότε οτιδήποτε βοηθά αυτό το ζώδιο να αισθάνεται σέξι και πικάντικο πριν τον ύπνο είναι ιδανικό. Ορισμένες ιδέες μπορεί να περιλαμβάνουν χαλαρωτικούς ήχους, πολυτελή σεντόνια και αρώματα όπως τριαντάφυλλο και περγαμόντο. Μία ακόμη πρόταση είναι ένα αρωματικό αφρόλουτρο και ένα ελαφρύ μασάζ στο σώμα σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: Ηρεμήστε τη διανοητική φλυαρία

Ως πνευματικό ζώδιο του Αέρα, η μεγαλύτερη πρόκληση των Διδύμων πριν τον ύπνο είναι να «σβήσουν» το μυαλό τους. Το μυαλό ενός Διδύμου αναζητά πάντα την επόμενη φαεινή ιδέα και αναζητούν πώς τα πράγματα μπορούν να επανασχεδιαστούν και να αναδιαμορφωθούν.

Καλό είναι να κάνετε έναν διαλογισμό για να προσγειωθείτε στην παρούσα στιγμή και να ηρεμήσετε το μυαλό. Και για τους βιβλιοφάγους καλό είναι να διαβάσετε πριν τον ύπνο για να χαθείτε σε μια ιστορία και όχι στις δικές σας σκέψεις.

Καρκίνος
Καρκίνος: Το βλέμμα του φεγγαριού

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, άρα έχει ιδιαίτερη σχέση με τη νύχτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «το βλέμμα του φεγγαριού» είναι ένα τελετουργικό που μπορεί να βοηθήσει να αυτό το ζώδιο πριν τον ύπνο. Για να εξασκηθείτε στο βλέμμα του φεγγαριού: Βγείτε έξω στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας ή ανοίξτε ένα παράθυρο και κοιτάξτε προς το φεγγάρι. Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί στο θαύμα και την ομορφιά του καθώς το μυαλό σας περιπλανάται. Στη συνέχεια, σημειώστε τα συναισθήματα που προέκυψαν.

Λέων
Λέων: Κάντε την ώρα του ύπνου μια πολυτελή εμπειρία

Η καλύτερη ρουτίνα πριν τον ύπνο για έναν Λέοντα επικεντρώνεται στο να φτιάξει τη σωστή διάθεση. Για αυτό το ζώδιο της Φωτιάς, αυτό σημαίνει ότι είναι μια πολύ μεγάλη, πολυτελής και ιερή εμπειρία: Ανάψτε κεριά, φορέστε μεταξωτές πιτζάμες και μία ενυδατική μάσκα προσώπου.

Άλλη μια ιεροτελεστία πριν τον ύπνο, φιλική προς τους Λέοντες; Αισθησιακός χορός. Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι που σας συνδέει με τον αισθησιασμό σας, κλείστε τα μάτια και κινείστε το σώμα σας στον ρυθμό.

Παρθένος
Παρθένος: Γράψτε ημερολόγιο

Οι Παρθένοι ευδοκιμούν όταν είναι ξεκάθαροι για τα επόμενα βήματά τους, γι’ αυτό οι αστρολόγοι προτείνουν το ημερολόγιο ως τελετουργικό πριν τον ύπνο για αυτό το ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής.

Γράψτε τις σκέψεις σας και σημειώστε ό,τι πρέπει να κάνετε που σας έρχεται στο μυαλό . Όπως το κάνετε, φανταστείτε να καθαρίζετε αυτές τις σκέψεις από το συνειδητό σας μυαλό και να χαλαρώνετε πλήρως. Επιπλέον, μπορεί να είναι καλό για εσάς να γράψετε τις προθέσεις σας, ποιες είναι οι δραστηριότητες της επόμενης ημέρας και τα πιθανά αποτελέσματά τους.

Ζυγός
Ζυγός: Εξασκηθείτε στον καθρέφτη

Οι Ζυγοί είναι συχνά τόσο απασχολημένοι με τη φροντίδα άλλων ανθρώπων που ξεχνούν να φροντίζουν και τον εαυτό τους. Για αυτόν τον λόγο, οι αστρολόγοι συνιστούν στους Ζυγούς να ενσωματώσουν τον… καθρέφτη ως μέρος του τελετουργικού τους πριν τον ύπνο, για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να αισθάνονται ότι υπάρχουν!

Πριν από τον ύπνο, καθίστε μπροστά στον καθρέφτη σας και τοποθετήστε τα χέρια σας πάνω από το σημείο της καρδιάς σας. Πείτε όμορφα, συμπονετικά λόγια στον εαυτό σας για το πώς είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας και για όλα όσα καταφέρατε την ημέρα που πέρασε.

Σκορπιός
Σκορπιός: Ακούστε έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό

Επειδή ο Σκορπιός είναι ζώδιο του Νερού, είναι πιο συντονισμένοι με τα συναισθήματα και τις δονήσεις των άλλων. Εξαιτίας αυτού, οι αστρολόγοι συνιστούν έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό πριν από τον ύπνο για τους Σκορπιούς.

Δείτε Επίσης

Πώς σας δείχνει ότι σας αγαπά, με βάση το ζώδιό του

Θα τους βοηθήσει να αισθάνονται πιο συγκεντρωμένοι και ισορροπημένοι και να ηρεμήσουν το μυαλό τους, αν έχει να κάνει με συζητήσεις, γεγονότα ή προβλήματα της ημέρας.

Τοξότης
Τοξότης: Κάντε έναν πίνακα ανακοινώσεων

Δεδομένου ότι οι Τοξότες συχνά ονειρεύονται την επόμενη μεγάλη τους περιπέτεια, οι αστρολόγοι προτείνουν να αφιερώνουν λίγο χρόνο πριν τον ύπνο κάθε μέρα για να δουλέψουν σε έναν ανακοινώσεων.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βοηθήσει να χαλαρώσουν και να τους υπενθυμίσει τα μελλοντικά τους σχέδια περιπέτειας. Ξεκινήστε προσθέτοντας μία εικόνα ή μία φωτογραφία κάθε βράδυ πριν τον ύπνο στον πίνακα σας, ως έναν τρόπο για να συνεχίσετε να κάνετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: Κάντε μερικές αναπνοές

Ο Αιγόκερως είναι πάντα περιζήτητος, οπότε το να ηρεμήσουν και να στραφούν προς τον εαυτό τους για 30 λεπτά πριν τον ύπνο είναι απαραίτητο. Απενεργοποιήστε όλες τις συσκευές σας και χρησιμοποιήστε την αναπνοή για να συνδεθείτε ξανά στο παρόν.

Κι επειδή συνήθως έχουν πάντα πολλά σχέδια στο μυαλό τους και ένα σωρό καθήκοντα που διαχειρίζονται, η σύνδεση με την αναπνοή σας, σας υπενθυμίζει την ομορφιά της ακινησίας. Θα κοιμάστε καλύτερα και θα νιώσετε καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε την επόμενη μέρα.

Υδροχόος
Υδροχόος: Εξασκηθείτε στην οπτικοποίηση

Οι Υδροχόοι τείνουν να έχουν ενεργό μυαλό και συχνά αυτό το απασχολημένο μυαλό επικεντρώνεται στο μέλλον. Για να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενέργεια και να τη συμπεριλάβετε σε μια ρουτίνα πριν τον ύπνο, οι αστρολόγοι σας προτείνουν να οραματιστείτε τι θέλετε να καλέσετε στη ζωή σας ως μέρος του τελετουργικού σας πριν τον ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα διασφαλίσετε μία θετική στάση που θα σας ηρεμήσει και επίσης μεταδίδει μια αίσθηση ασφάλειας στο σώμα.

Ιχθύες
Ιχθύες: Δοκιμάστε ασκήσεις διαυγών ονείρων

Ο Ιχθύς είναι ο ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου, οπότε ένα τελετουργικό πριν τον ύπνο που μπορεί να σας βοηθήσει να θυμάστε καλύτερα τα όνειρά σας είναι μία καλή ιδέα.

Πριν από τον ύπνο, διαλογιστείτε για να καθαρίσετε το μυαλό και να ακινητοποιήσετε το σώμα σας. Ορίστε την πρόθεση να θυμάστε τα όνειρά σας. Κρατήστε ένα ημερολόγιο ονείρων για να σημειώνετε τους συμβολισμούς των ονείρων σας αμέσως μόλις ξυπνήσετε. Τα όνειρα θα γίνουν πιο ζωντανά και προφητικά με την πάροδο του χρόνου.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.