Τεστ: Το αγαπημένο σας χρώμα αποκαλύπτει τον κρυφό σας… φόβο!

Τεστ: Το αγαπημένο σας χρώμα αποκαλύπτει τον κρυφό σας.. φόβο!

Γνωρίζετε ότι το κάθε χρώμα επηρεάζει τη διάθεσή μας και αποκαλύπτει μέρος του χαρακτήρα μας που πηγάζει από το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας. Έτσι, τα χρώματα, έχουν την ικανότητα να μας αποκαλύπτουν τους κρυφούς μας φόβους. Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και δείτε τι φόβο υποδηλώνει.

Γνωρίζετε ότι το κάθε χρώμα έχει την δική του δόνηση και εκφράζει διαφορετικά συναισθήματα; Διαλέξτε ένα χρώμα από τα παρακάτω χωρίς να κοιτάξετε τις απαντήσεις…

ΡΟΖ

ΠΡΑΣΙΝΟ

ΜΟΒ

ΓΑΛΑΖΙΟ / ΤΥΡΚΟΥΑΖ

ΜΑΥΡΟ

ΛΕΥΚΟ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΜΠΛΕ

ΚΙΤΡΙΝΟ

ΓΚΡΙ

Διαβάστε τώρα τις απαντήσεις
Ροζ: Φόβος για τα όνειρά σας

Το ροζ χαρακτηρίζει τους συναισθηματικούς και ρομαντικούς ανθρώπους. Ως τέτοιοι, λοιπόν, κάνετε όνειρα για το μέλλον και ανησυχείτε πολύ για το ενδεχόμενο, τα όνειρα αυτά, να μην πραγματοποιηθούν.

Πράσινο: Φόβος για… ξένα προβλήματα

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το πράσινο τότε, πιθανώς, να παρουσιάζετε μια καλλιτεχνική φύση ως άτομα και, σε γενικές γραμμές, να είστε δημοφιλείς και αρεστοί στους γύρω σας. Ο φόβος σας είναι μαζί με τα άτομα που προσελκύετε να «φορτώνεστε» και τα προβλήματά τους.

Μοβ: Φόβος για τη διαφωνία

Όσοι αγαπούν το μοβ είναι, συχνά, λάτρεις των συζητήσεων και της ανάλυσης απόψεων, όμως, έχουν μια μεγάλη ανησυχία το πώς να διαχειριστούν μια διαφωνία στο πλαίσιο ενός διαλόγου, αλλά και ο πιθανός τσακωμός.

Δείτε Επίσης

Τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα για τη σεξουαλικότητά σας; Η επιστήμη έχει την απάντηση!
Γαλάζιο/ Τυρκουάζ: Φοβάστε ότι έχετε πάρει λάθος αποφάσεις

Το γαλάζιο και το τυρκουάζ είναι χρώμα της επικοινωνίας και των σχέσεων. Επιθυμείτε τη συνδιαλλαγή και την καλή έκφραση και σας αρέσουν οι καλές συζητήσεις. Εάν έχετε μεγάλη αγάπη σε μία από αυτές τις αποχρώσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να νιώθετε ανασφάλεια για τις αποφάσεις ζωής που λαμβάνετε.

Μαύρο: Φόβος επίτευξης των στόχων

Αν προτιμάτε το μαύρο, τότε, μπορεί να κάνετε αρκετά όνειρα για το μέλλον σας, αλλά μέσα σας κρύβετε μια συνεχή ανησυχία μήπως και δεν καταφέρετε να τα πραγματοποιήσετε. Κατά κάποιο τρόπο, σαμποτάρετε, πολλές φορές, τον ίδιο σας τον εαυτό.

Λευκό: Φόβος για την κριτική

Αν το χρώμα που αγαπάτε είναι το λευκό, τότε, από τη μία, έχετε τα περιθώρια και την ανάγκη να εκφραστείτε με τον τρόπο σας, από την άλλην όμως, φοβάστε την κριτική σε αυτά που κάνετε και σκέφτεστε. Αυτό μπορεί να σας κρατάει πίσω σε ορισμένα πράγματα και να σας κάνει πιο συγκρατημένους.

Κόκκινο: Φόβος για έλλειψη προσοχής

Το κόκκινο σημαίνει επιτυχία. Αν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, τότε είστε ένα αρκετά φιλόδοξο άτομο και θέλετε να ξεχωρίσετε. Όμως, αυτό συνδέεται άρρηκτα με την επιθυμία να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Ο φόβος σας, στην ουσία, δεν είναι η αποτυχία αλλά το να μην σας δίνουν την απαραίτητη προσοχή.

Μπλε: Φόβος για απώλεια της ηρεμίας

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μπλε, τότε, είστε αρκετά ήρεμα και γαλήνια άτομα. Είστε φύσει αισιόδοξοι και δεν συνηθίζετε να ξεφεύγετε από τα όρια που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Αυτό που σας ανησυχεί, στην ουσία, είναι να μην διαταραχθεί η ηρεμία σας.

Κίτρινο: Φόβος για τον έλεγχο της ζωής σας

Τα άτομα που τους αρέσει το κίτρινο χρώμα, χαρακτηρίζονται από υπερβολική αισιοδοξία και, μερικές φορές, ανικανότητα για ανάληψη ευθυνών. Αυτό υποδηλώνει, πως ο φόβος τους είναι να χάσουν εντελώς τον έλεγχο της ζωής τους και όσων τους συμβαίνουν σε αυτήν.

Γκρι: Φόβος για τη διαμάχη

Τα άτομα που το αγαπημένο τους χρώμα είναι το γκρι, χαρακτηρίζονται από μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Είναι άτομα που ταλαντεύονται ανάμεσα σε σκέψεις, παρουσιάζουν μια αναποφασιστικότητα και, συχνά, αποφεύγουν τις συγκρούσεις με σκοπό να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.