Τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα για τη σεξουαλικότητά σας; Η επιστήμη έχει την απάντηση!

Τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα για τη σεξουαλικότητά σας; Η επιστήμη έχει την απάντηση!
Τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα για τη σεξουαλικότητά σας; Η επιστήμη έχει την απάντηση!
Ντύνεστε από πάνω μέχρι κάτω στα μαύρα; Μάλλον προτιμάτε το σεξ με αρκετό αλατοπίπερο. Το μαύρο χρώμα υποδηλώνει μυστήριο και κρυφή γοητεία, αλλά και πολλά μυστικά
Το κόκκινο φωνάζει ενέργεια και ενθουσιασμό και είναι το χρώμα που ξεσηκώνει όλους όσους θέλουν να ερωτευτούν και να δεσμευτούν. Υποδηλώνει αυτοπεποίθηση και πάθος
Το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας, της νεότητας και της αθωότητας. Όσοι αγαπάνε το λευκό αγαπάνε και την απλότητα, που μπορεί να μεταφραστεί σε απλές σχέσεις χωρίς εντάσεις +6
Προβολή Φωτογραφιών
Τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα για τη σεξουαλικότητά σας; Η επιστήμη έχει την απάντηση!

Τελικά η ερώτηση που κάναμε στις φίλες μας όταν ήμαστε μικρές δεν είναι και τόσο χαζή. Σύμφωνα με την επιστήμη, το χρώμα που επιλέγουμε να ντυθούμε ή οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στο σπίτι μας έχουν να πουν πολλά για την ψυχολογία μας. Και όχι μόνο για τα βασικά χαρακτηριστικά μας αλλά και για τη σεξουαλική μας συμπεριφορά και τις προτιμήσεις μας στην κρεβατοκάμαρα. Σκεφτείτε το αγαπημένο σας χρώμα ή ρωτήστε αυτόν που σας ενδιαφέρει για το δικό του και ανακαλύψτε τις απαντήσεις!

Επιμέλεια: Σοφία Κροκιδά

Κίτρινο

Το κίτρινο σημαίνει δημιουργικότητα και ανεξαρτησία, και το επιλέγουν όσοι είναι καλοί στην επικοινωνία και στο να κατεβάζουν νέες ιδέες. Και ναι, αυτό συμπεριλαμβάνει και τη σεξουαλική τους ζωή! Κάποιες φορές ωστόσο τα πράγματα ίσως γίνουν υπερβολικά πολύπλοκα, καθώς τους αρέσει να δοκιμάζουν νέους παρτενέρ στο κρεβάτι, αλλά ζητάνε και την απόλυτη προσοχή σε μια σχέση. Για να ικανοποιηθεί ένας λάτρης του κίτρινου, χρειάζεται αυθορμητισμό και νέες εμπειρίες για να μην βαρεθεί με τον σύντροφό του.

Μαύρο

Ντύνεστε από πάνω μέχρι κάτω στα μαύρα; Μάλλον προτιμάτε το σεξ με αρκετό αλατοπίπερο. Το μαύρο χρώμα υποδηλώνει μυστήριο και κρυφή γοητεία, αλλά και πολλά μυστικά. Δεν είναι λίγοι οι μαυροντυμένοι εραστές ή ερωμένες που έχουν τάσεις μαζοχισμού ή σαδισμού και δείχνουν την προτίμησή τους σε  πικάντικα παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα. Το μαύρο είναι συνώνυμο με τη δύναμη, κάποιες φορές υποδηλώνει απόμακρες συμπεριφορές, αλλά είναι επίσης σοφιστικέ και κομψό. Δημιουργεί αόρατα όρια ανάμεσα σε εμάς και τον υπόλοιπο κόσμο, που μας επιτρέπει να κρατάμε καλά κρυμμένα τα μυστικά μας.

Κόκκινο

Το κόκκινο φωνάζει ενέργεια και ενθουσιασμό, και είναι το χρώμα που ξεσηκώνει όλους όσους θέλουν να ερωτευτούν και να δεσμευτούν. Υποδηλώνει αυτοπεποίθηση και πάθος και μπορεί να προκαλέσει αισθήματα επιθυμίας, είτε για φαγητό είτε για σεξ. Εάν αγαπάτε το κόκκινο, διεγείρεστε εύκολα και η διάθεσή σας αυτή μπορεί να κρατήσει για ώρες. Αγαπάτε τις εξερευνήσεις και είστε αυθόρμητοι χωρίς να σκέφτεστε τις λεπτομέρειες, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι η σεξουαλική σας ζωή είναι ασφαλής και συναινετική.

Λευκό

Το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας, της νεότητας και της αθωότητας. Όσοι αγαπάνε το λευκό αγαπάνε και την απλότητα, που μπορεί να μεταφραστεί σε απλές σχέσεις χωρίς εντάσεις, ή ακόμα και τάση για δημιουργία μιας συναισθηματικής ρουτίνας μέσα σε γάμο. Έχουν την τάση να είναι τελειομανείς, και απεχθάνονται να δείχνουν στους υπόλοιπους τις ατέλειές τους. Γι΄ αυτό θα προτιμήσουν να κρύψουν τα ελαττώματά τους και να παρουσιάσουν ένα φαινομενικά τέλειο εαυτό. Το να κάνετε τους λάτρεις του λευκού να ανοιχτούν σεξουαλικά και να σας εκφράσουν τις επιθυμίες τους είναι συνήθως μια ενδιαφέρουσα πρόκληση.

Πράσινο

Οι λάτρεις του πράσινου συνδυάζουν την πνευματική διαύγεια του κίτρινου και το συναισθηματικό βάθος του μπλε. Ξέρουν ακριβώς τι ζητάνε από έναν σύντροφο, και αν το βρουν δεν διστάζουν να του αφιερωθούν απόλυτα. Τους αρέσει να παρατηρούν και έχουν ηδονοβλεπτικές τάσεις, αλλά και αδυναμία στο σεξ με πολλαπλούς παρτενέρ. Δεν είναι τύποι που ρισκάρουν εύκολα, αλλά η σεξουαλική τους γενναιοδωρία είναι ασύγκριτη εάν νιώσουν αγάπη και ασφάλεια.

Καφέ

Το καφέ δείχνει ζεστασιά και βαθιά ευαισθησία στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Προσγειωμένοι και πιστοί, όσοι αγαπάνε το καφέ είναι σύνηθες να φοβούνται μήπως χάσουν τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του σεξ, κάτι το οποίο ξεπερνιέται με αρκετά προκαταρκτικά που δίνουν χώρο στα αισθήματά τους να έρθουν στην επιφάνεια. Θέλουν να ακούνε συνέχεια πόσο τους αγαπάτε, ενώ δίπλα τους θα νιώσετε τρομερή ασφάλεια, καθώς και την επιθυμία τους να χτίσουν μια σταθερή σχέση μαζί σας.

Μπλε

Συναισθηματικοί και με μια εσωτερική γαλήνη που περνάνε στους γύρω τους, όσοι αγαπάνε το μπλε είναι εξαιρετικοί στο κρεβάτι. Ακούν τις ανάγκες του συντρόφου τους και κάνουν τον έρωτα τέχνη. Η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι τα χαρακτηριστικά τους, καθώς λατρεύουν να δίνουν και να χτίζουν ουσιαστικές σχέσεις. Καθώς δεν κρίνουν γρήγορα ούτε τους αρέσουν οι βιαστικές αλλαγές, μπορεί να χρειάζονται κάποιες φορές τη συμβουλή κάποιου ειδικού, αλλά όταν αφιερωθούν σε κάποιον, το κάνουν με πάθος που ξεπερνάει τον απλό πόθο και αποκτά βάθος.

Δείτε Επίσης
Η μυστική σημασία των χρωμάτων που φοράμε

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα γεμάτο ενθουσιασμό, με έμφαση στο βαθύτερο ένστικτο που όλοι διαθέτουμε. Ιδιαίτερα περιπετειώδεις και εξωστρεφείς, όσοι προτιμούν το πορτοκαλί όχι μόνο έχουν τρελές σεξουαλικές φαντασιώσεις αλλά τις κάνουν και πραγματικότητα! Είναι συχνά άτομα παρορμητικά με αγάπη στο ρίσκο, αλλά είναι επίσης άριστα στην επικοινωνία και τη θετική ενέργεια. Μπορείτε να στηριχτείτε πάνω τους σε, μια σοβαρή συζήτηση, ώστε να σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση. Οι λάτρεις του πορτοκαλί είναι εραστές με μεγάλη εκτίμηση στα προκαταρκτικά, και αν νιώσουν ότι η περίσταση το επιβάλλει, μπορούν να γίνουν πολύ άτακτοι!

Γκρι

Το γκρι δείχνει έλλειψη αισθήματος. Όσοι προτιμούν το γκρι χρώμα δεν μαγεύονται από το μυστήριο του μαύρου ή τη φωτεινότητα του λευκού και δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι είναι αυτό που θα τους ενθουσιάσει. Το γκρι είναι ένα σταθερό χρώμα που υποδηλώνει λογική αντί για πάθος. Οι άντρες που ντύνονται στα γκρι συνήθως βλέπουν το σεξ ως τρόπο για να ξεφορτωθούν το άγχος της ημέρας, ενώ αντίστοιχα οι γυναίκες το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν μια πιο σταθερή σχέση με τον σύντροφό τους. Μπορεί το γκρι να είναι κομψό και επίσημο, αλλά σίγουρα δεν είναι glamorous καθώς κρύβει έναν συντηρητισμό και την τάση όσων το προτιμούν να αποκρύπτουν τα συναισθήματά τους όταν ξεκινάνε μια νέα σχέση.

Mοβ

Όσοι αγαπούν το μοβ συνδυάζουν την ενεργητικότητα του κόκκινου με το σθένος και την εμπιστοσύνη του μπλε, γεγονός που τους κάνει δοτικούς και ιδιαίτερα χαρισματικούς συντρόφους. Εξαιρετικά ευαίσθητοι  και συμπονετικοί, υποκύπτουν συχνά στα σωματικά τους πάθη, και μάλιστα με ποικίλες εντάσεις, οπότε να περιμένετε έναν εραστή που απολαμβάνει εξίσου το γρήγορο σεξ αλλά και το διαρκείας. Άνθρωποι του πνεύματος, συχνά χαμένοι σε φανταστικούς κόσμους όσοι προτιμούν το μοβ είναι ιδανικοί στην εκπλήρωση σεξουαλικών φαντασιώσεων και στο role playing. Μην ξεχνάτε βέβαια την ανάγκη τους να διαφέρουν και να ανταμείβονται για τη μοναδικότητά τους.

Ροζ

Συνδυάζοντας το παθιασμένο κόκκινο και το αγνό λευκό, το ροζ φανερώνει την αγάπη χωρίς όρους, τον ρομαντισμό και την τρυφερή φροντίδα. Το ροζ χρώμα μπορεί να είναι δείγμα ανθρώπων που έχουν το χάρισμα να μειώνουν τον θυμό και τα αρνητικά συναισθήματα των γύρω τους, αλλά προσέξτε γιατί υποδηλώνει επίσης αφέλεια και απειρία, γι’ αυτό και όταν ενωθεί με ένα ισχυρό χρώμα όπως το μαύρο, γίνεται ανατρεπτικό και ακόμα πιο σέξι. Όσοι αγαπάνε το ροζ είναι βαθιά αισθησιακοί και συνηθίζουν να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους κάνοντας μασάζ ή μυρωδάτα αφρόλουτρα. Το σεξ μπορεί κάποιες φορές να είναι άγριο, αλλά πάντα αφήνει ένα αίσθημα ικανοποίησης και ολοκλήρωσης.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.