Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Νοέμβριο;

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Νοέμβριο;

Ο φετινός Νοέμβριος μας υπόσχεται πιο ειρηνικές στιγμές. Ένας μήνας με πιο γοητευτικές πινελιές, που θα εξομαλύνει τις τελευταίες εντάσεις, θα απαλύνει τους φόβους και θα ελαφρύνει το φορτίο μας. Η ζωή δεν θα είναι τέλεια, αλλά θα είναι καλύτερη, αν δούμε τη θετική πλευρά και αν γλυκάνουμε τις στιγμές μας.

Ο Νοέμβριος φέρνει ένα πιο ελεύθερο πνεύμα, μία πιο θετική ενέργεια και «υποστηρίζει» τα μεγάλα μας σχέδια. Όσο μάλιστα προχωρούν οι ημέρες θα νιώθουμε ότι τα εμπόδια φεύγουν, και οι συλλογικές κινήσεις ευθυγραμμίζονται με τους ευρύτερους στόχους για αγάπη και αρμονία. Μια υπέροχη πανσέληνος στις 14, παρέχει τον τέλειο… ουράνιο καιρό για να γλυκάνει και να ευχαριστήσει τις αισθήσεις μας. Πάρτε μία βαθιά αναπνοή και δημιουργήστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ο Ήλιος μας μετατοπίζει από τις σκοτεινές αποχρώσεις του Σκορπιού στη ζεστασιά και την αισιοδοξία του Τοξότη, μετατρέποντας την αρνητικότητα σε ελπίδα και τροφοδοτώντας τη νέα Σελήνη στις 28 με γνήσια πίστη.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Αυτόν τον μήνα «βυθιστείτε» στις εσωτερικές σας δυνάμεις. Όλο το θέμα είναι η εμπιστοσύνη, η εμβάθυνση των προσωπικών σας σχέσεων και να αφήσετε έστω για λίγο στην άκρη την ανεξάρτητη φύση σας. Στις 14 του μήνα η πανσέληνος σας δείχνει ότι υπάρχει κάτι το οποίο αξίζει και στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε και ταυτόχρονα ότι καλό είναι να ζητήσετε τη βοήθεια των γύρω σας. Νέες φιλίες θα προκύψουν στη ζωή σας που θα καταλήξουν και σε αρμονικές συνεργασίες, ενώ παλαιότερες εντάσεις θα απαλυνθούν. Προς το τέλος του μήνα θα διαπιστώσετε ότι μάθατε πολλά τα τελευταία χρόνια αλλά δεν τα έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει, και θα αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε πλέον σε άλλο επίπεδο.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Μέχρι τις 13 του μήνα θα δείτε το προβάδισμα στους άλλους, λειαίνοντας το μονοπάτι για νέες συνεργασίες. Είστε το κεντρικό πρόσωπο σε ό,τι αφορά τα πρακτικά ζητήματα κάτι που ήδη έχετε καταλάβει τα δύο τελευταία χρόνια. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους συνεργάτες και θα δείτε ότι θα οδηγηθείτε σε μεγάλη επιτυχία προς το τέλος του μήνα, είστε σε θέση να εκμεταλλευθείτε όλες τις πηγές που θα σας διευκολύνουν στην καθημερινότητά σας. Στις 13 και στις 14 θα δώσετε όλη την ενέργειά σας στις προσωπικές σας σχέσεις και θα λάμψετε παντού! Έχετε κάνει μεγάλο δρόμο μέχρι τώρα και είναι η στιγμή να σταματήσετε για λίγο και να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Προς το τέλος του μήνα θα αισθανθείτε ότι πολλά ο δρόμος ανοίγετε μπροστά σας με ούριο άνεμο!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Είστε σε μία έντονα παραγωγική φάση! Εκμεταλλευθείτε τις δύο πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου για να τακτοποιήσετε όλες τις σοβαρές σας υποθέσεις, γιατί μετά το μυαλό σας αρχίζει να τριγυρνά σε άλλα μονοπάτια. Με την Πανσέληνο στις 14 του μήνα θα νιώσετε ότι θέλετε να χαμηλώσετε τους ρυθμούς και να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Νοέμβριος εστιάζει στην αναζωπύρωση της διάθεσης για χαρά και ζωντάνια. Προς το τέλος μάλιστα του μήνα θα νιώσετε τη διάθεση για πάθος και ότι θέλετε να βγείτε από το καθημερινό σας περιβάλλον με πνεύμα περιπέτειας και διάθεση για κάτι διαφορετικό.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ξεκινάτε αυτόν τον μήνα με διάθεση για απολαύσεις και ρομαντικές στιγμές. Το μυαλό σας ταξιδεύει στα μονοπάτια της φαντασίας και την προσωπική σας γαλήνης! Γύρω στις 14 με την πανσέληνο είναι η στιγμή να γιορτάσετε με τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει και σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια. Αν υπήρχε κάποια ένταση στην προσωπική σας ζωή τελευταία, τα πράγματα θα γίνουν πιο ήρεμα και γλυκά. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν σημαντικές προκλήσεις και νέες συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως αν έχετε προσπαθήσει πολύ τα δύο τελευταία χρόνια. Τώρα είναι η ώρα να ξεδιπλωθεί η δυναμική τους.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Αισθάνεστε την ανάγκη για γλυκές στιγμές στο σπίτι και να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας με τρυφερότητα και ρομαντισμό. Με την πανσέληνο στις 14 του μήνα, είναι η στιγμή που θα λάμψετε στον περίγυρό σας και θα ξεδιπλώσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά. Έχετε μέσα σας τη φλόγα της δημιουργίας και αυτόν τον μήνα θα συνειδητοποιήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει και θα περάσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας είναι εδώ για να σας προσφέρουν τη βοήθεια και την υποστήριξή τους. Προς το τέλος του μήνα θα εστιάσετε σε μία ρομαντική σχέση, θα φέρετε πιο κοντά το αγαπημένο σας πρόσωπο και θα βλέπετε τα πάντα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε, χρησιμοποιώντας τα γεγονότα και εξερευνώντας ποιο είναι το μεγαλύτερο πάθος σας σε βάθος. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά ειδικά προς τις 14 του μήνα με την πανσέληνο, όπου μπορείτε να στείλετε το μήνυμα ενός έρωτα χωρίς όρια και περιορισμούς! Γενικότερα, δώστε έμφαση στην ανασύνταξη των προσωπικών σας σχέσεων αλλά και φροντίστε να θέσετε τώρα δυνατές βάσεις για τα οικονομικά σας. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε μία πολύ πιο καθαρή εικόνα στον επαγγελματικό τομέα και θα έχετε τη δύναμη και τη δημιουργικότητα για να προοδεύσετε.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Τα μεγάλα σχέδια ξεδιπλώνονται αυτόν τον μήνα, θα δείτε ότι προοδεύετε σε κάθε τομέα της ζωής αυτόν τον μήνα. Θα νιώσετε ότι με ένα χαμόγελο μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και κάθε παρεξήγηση, ενώ θα τακτοποιήσετε τόσο τις μέχρι τώρα δυσκολίες, βάζοντας ταυτόχρονα το σπίτι και τα οικονομικά σας σε τάξη. Στις 14 με την πανσέληνο, είναι ευκαιρία να κάνετε επενδύσεις σε ανθρώπους αλλά και πράγματα, αφού θα βλέπετε καθαρά πού πηγαίνει η ενέργειά σας και τα χρήματά σας. Προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε ότι οι προσπάθειες των δύο τελευταίων χρόνων τείνουν να ανταμείβονται και είναι η στιγμή να στραφείτε σε συνεργάτες, καλούς φίλους και να εκμεταλλευθείτε θετικά τις γέφυρες που σας έχουν στρώσει.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Τον τελευταίο καιρό συνηθίζετε να εκφράζεστε δυναμικά και θα συνεχίσετε να το κάνετε, μόνο που αυτόν τον μήνα θα «ζαχαρώσετε» λίγο τα μηνύματα, και θα τα… σερβίρετε χωρίς κεντρί… αλλά με χαμόγελο. Στις 14 του μήνα με την πανσέληνο θα εστιάσετε στον τομέα των σχέσεων και θα φωτίσετε καθαρά τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με τους άλλους. Ίσως είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε τον μαγνητισμό σας και να δείξετε στους γύρω σας μία πιο ήπια εκδοχή του εαυτού σας. Προς το τέλος του μήνα θα στραφείτε προς πιο πρακτικά ζητήματα και θα δείτε ότι έχει δημιουργηθεί ένα δίχτυ ασφαλείας που θα σας δώσει τη δύναμη να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μετά από δύο χρόνια μεγάλων προσπαθειών, θα νιώσετε μία κάποια ανακούφιση και ένα αίσθημα ανταμοιβής αυτόν τον Νοέμβριο. Θα αναγνωριστούν οι γνώσεις σας, η εμπειρία και η εξυπνάδα σας! Εστιάστε σε όποιον τομέα νιώθετε ότι είστε ειδήμων, γιατί προς το τέλος του μήνα όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα προς εσάς. Έτσι, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του μήνα, μην εκπλαγείτε αν ξεκινήσετε μία ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή. Έτσι κι αλλιώς οι πάντες θέλουν να σας υποστηρίξουν! Θα συνειδητοποιήσετε προς το τέλος του μήνα την αξιοσημείωτη πρόοδο που έχετε κάνει, και θα είστε έτοιμες για μία νέα αρχή και νέες περιπέτειες…

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Υπάρχει ένα γλυκό σημείο, το οποίο μέχρι τώρα ήταν έξω από την οπτική σας, προσφέροντάς σας μία πιο ήπια προοπτική και κατευνάζοντας τους επιθετικούς ρυθμούς σας. Με κάποια «άγρια» πλανητική δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό, ίσως να βρεθήκατε σε διασταυρούμενα πυρά. Τα χειρότερα όμως τελείωσαν και ο Νοέμβριος υπόσχεται φωτεινότερες στιγμές. Η πανσέληνος στις 14 σηματοδοτεί μία πιο εύκολη φάση, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία για προσωπικές απολαύσεις, διασκέδαση και πάρτι! Απολαύστε στιγμές με τους αγαπημένους σας και τον αγαπημένο σας! Προς το τέλος του μήνα θα θελήσετε να βγείτε στο προσκήνια, θα φορέσετε πάλι το επαγγελματικό σας καπέλο, και θα κάνετε ό,τι απαιτείται για να πετύχει η δουλειά των ονείρων σας αλλά με μία αληθινή ειρήνη του μυαλού.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Θα αισθανθείτε την ικανότητα να ξεριζώσετε κάθε ζιζάνιο και τοξικό υλικό ήδη από τις αρχές του μήνα… Αναζητάτε την καθαρότητα και την εξυγίανση στα πάντα και θα δείτε να αφήνετε πίσω σας κάθε τι και καθέναν που σας εμποδίζει και σας δηλητηριάζει. Γύρω στις 14 με την πανσέληνο θα εστιάσετε στο σπίτι σας και θα νιώσετε πόσο καλό σας κάνει η θετική του ενέργεια.
Έχετε την ευκαιρία να απαλύνετε όλη τη δυσφορία με πιο γλυκές και όμορφες επιστρώσεις, αλλά χωρίς να ξεχνάτε να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Εσείς πρωταγωνιστείτε, το ταξίδι είναι δικό σας και η περιπέτεια μπορεί να είναι γλυκιά. Είστε κοινωνικό πλάσμα, και προς το τέλος του μήνα θα διαπιστώσετε ποια είναι η θέση σας στον περίγυρό σας και ποιοι σας υποστηρίζουν. Είναι στο χέρι σας πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις για καλύτερο αποτέλεσμα.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Νοέμβριος δίνει την ευκαιρία για να απολαύσετε ισχυρή υποστήριξη! Κάνετε καταπληκτικά πράγματα, γι’ αυτό απολαύστε το ταξίδι από τις αρχές του μήνα, χαμογελάστε και δείτε με περηφάνια να ανταμείβονται οι προσπάθειές σας προς το τέλος του μήνα. Οι άλλοι μπορούν να δουν την πρόοδό σας και να συνταχθούν με τις επιτυχίες σας, υποδεχτείτε λοιπόν τα χειροκροτήματα! Έχετε τραβήξει… το κάρο μέχρι εδώ, δεν χρειάζεται να γίνεται και μάρτυρας! Η πανσέληνος στις 14 σας γεμίζει σοφία, αλλά πάρτε την πιο ελαφρά για να μην σας γυρίσει προς τα πίσω. Οι καρποί των κόπων σας ωριμάζουν και ετοιμάζεστε για νέες περιπέτειες και στόχους.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.