Και τώρα, μιλάει το ποτό… για την προσωπικότητά μας!

Και τώρα, μιλάει το ποτό... για την προσωπικότητά μας!

Ναι, ναι, το πιστεύετε ή όχι, έχουν γίνει πολλές έρευνες για τα ποτά που πίνουν οι άνθρωποι και αν τελικά σχετίζονται με τον χαρακτήρα και το στιλ της ζωής τους. Και όπως αποδεικνύεται, ακόμη και αν αλλάζετε το ποτό που παραγγέλνετε κατά καιρούς στη ζωή σας, υπάρχει πάντοτε κάποιο που είναι το αγαπημένο σας. Σκεφθείτε ποια είναι η δική σας προτίμηση και δείτε αν ταιριάζουν τα βασικά χαρακτηριστικά!

Επιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

Λοιπόν, αγαπάτε το κρασί ή τη σαμπάνια, παραγγέλνετε πιο συχνά μπίρα ή cosmopolitan; Δείτε ποιο είναι το ποτό-υπογραφή σας και τι εκπέμπει για την προσωπικότητά σας στους άλλους.

Μπίρα

Προσωπικότητα: φιλική, προσεγγίσιμη και αυθεντική

Είστε γενικά ανοιχτόκαρδοι και φιλικοί τύποι, ίσως και τυχεροί! Καμιά φορά μπορεί να νιώθετε και λίγες τύψεις, αλλά και ποιος δεν έχει; Εργάζεστε σκληρά, αλλά η δουλειά δεν είναι η προτεραιότητά σας. Σας αρέσει να μιλάτε με τους ανθρώπους τριγύρω και είστε ανοιχτοί στην προσέγγιση. Η μπίρα είναι ένα εύκολο ποτό, με λίγο αλκοόλ και δεν τραβά την προσοχή πάνω σας!

Κρασί

Προσωπικότητα: σοβαρή και εκλεκτική

Οι άνθρωποι που πίνουν κρασί θεωρούνται ότι διακατέχονται από σοβαρότητα. Ανοιχτοί στον κόσμο αλλά ταυτόχρονα και λίγο πιο εσωστρεφείς. Είναι φιλόδοξοι και δεν αισθάνονται ότι η Τύχη είναι πάντα με το μέρος τους. Έχουν επίγνωση των προτερημάτων τους και γι’ αυτό είναι και πιο εκλεκτικοί στις επιλογές τους. Προτιμούν το κρασί γιατί είναι εύκολο να ξαναγεμίσουν όσο πάει το ποτήρι τους!

Ουίσκι

Προσωπικότητα: αυθεντική, χωρίς προκλήσεις

Καταφέρνετε με κάποιον τρόπο να δράτε με στιλ και φαντασία, έξω από τα καθώς πρέπει αλλά χωρίς να προκαλείτε. Μπορεί να είστε ντυμένοι casual όλη μέρα αλλά όλα όσα φοράτε είναι τέλεια, ακριβά και με άψογο στιλ. Φιλόδοξοι και με στόχο την επιτυχία σας αρέσει να έχετε τον τελευταίο λόγο. Το ουίσκι για εσάς πίνεται ΣΚΕΤΟ και όσο πιο ακριβό τόσο καλύτερα. Κι αυτό γιατί όλα στη ζωή πρέπει να είναι αυθεντικά και ειλικρινή. Ο πάγος ή λίγο νεράκι; Απλώς, στη διακριτική σας ευχέρεια…

Cosmopolitan

Προσωπικότητα: αστραφτερή και μοδάτη

Θυμάστε οπωσδήποτε τη σειρά που έκανε πάταγο με εκείνες τις ανεξάρτητες γυναίκες που πρωταγωνιστούσαν στο “Sex and the City” και έκαναν μόδα το εν λόγω κοκτέιλ. Ε, ναι, λοιπόν, οι λάτρεις του cosmopolitan είναι αστραφτεροί, σέξι, αγαπούν τη μόδα και διακατέχονται από πνεύμα ελευθερίας. Μήπως ένα ακόμη στην υγειά μας;

Βότκα με σόδα ή τόνικ

Προσωπικότητα: οργανωτική και απόμακρη

Είστε από αυτούς που παραγγέλνουν νερό με… φυσαλίδες με το γεύμα τους, τρώτε πολύ ψάρι, ασκείστε αλλά δεν το ευχαριστιέστε! Σας αρέσει το ποτό, αλλά χωρίς θερμίδες και χωρίς γεύση. Λατρεύετε το μίνιμαλ σκανδιναβικό στιλ, τα ουδέτερα χρώματα και οτιδήποτε αστραφτερό σας απωθεί. Αγαπάτε την οργάνωση και την τάξη. Γιατί βότκα με τόνικ; Μα γιατί είναι το πιο «ψυχρό» ποτό στον κόσμο. Και δεν εννοούμε τη θερμοκρασία αλλά το… στιλ του.

Δείτε Επίσης
Ποια ποτά κάνουν κακό στο δέρμα μας;

Mαργκαρίτα και Μοχίτο

Προσωπικότητα: ενεργητική και έξω καρδιά

Διακατέχεστε από το λατινοαμερικάνικο πνεύμα και φαίνεται: πνεύμα ελευθερίας, αντισυμβατικότητας και διασκέδασης. Και βέβαια, είστε ο εφιάλτης του μπάρμπαν (εκτός κι αν βρίσκεστε σε ένα λατίνο μπαρ), γιατί αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει φρέσκια μέντα, να λιώσει τη μαύρη ζάχαρη… την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι θαμώνες θέλουν τα απλά ποτάκια τους. Αν πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή των γύρω πάνω σας; Θέλει ερώτημα;

Τζιν με τόνικ

Προσωπικότητα: αναλυτική και υπολογιστική

Αναλυτικό πνεύμα και κάπως συντηρητικό στιλ «κολλημένο» στο παρελθόν. Σας αρέσει να υπολογίζετε τα υπέρ και τα κατά πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση και έχετε μία τάση εσωστρέφειας. Σας αρέσουν οι καθαρές γεύσεις, οι φρέσκιες μυρωδιές και οι ξεκάθαρες θέσεις. Έτσι είναι και το τζιν με τόνικ. Καθαρό, φρέσκο, διάφανο…

Κοκτέιλ Μαρτίνι

Προσωπικότητα: πνευματώδης και στιλάτη

Πορεύεστε στη ζωή περισσότερο με το μυαλό παρά με την καρδιά. Μπορεί κάποτε να θελήσατε να γράψατε ένα μυθιστόρημα αλλά τελικά η «κανονική» δουλειά, σας απορρόφησε. Σε ένα μπαρ κρατάτε το ποτό σας και θέλετε οι άλλοι να ξέρουν τι πίνετε, ενώ η θέση σας είναι πάντοτε σε σημείο που μπορείτε να… εποπτεύετε. Είστε ένας… βασιλικός τύπος! Το κλασικό κοκτέιλ μαρτίνι είναι το ποτό που αντιπροσωπεύει τους «επαγγελματίες» πότες και υπογράφει το πνευματώδες στιλ τους.

Σαμπάνια

Προσωπικότητα: σοφιστικέ και απαιτητική

Στέκεστε ανάμεσα στο πλήθος και παρατηρείτε αφ΄υψηλού. Οι άνθρωποι που σας προσεγγίζουν σας ζητάνε την άδεια για περίπου τα πάντα! Με στιλ σοφιστικέ και γεμάτο πορτοφόλι κανονίζετε οποιαδήποτε στιγμή τις απαιτητικές συμφωνίες σας με χαμηλή φωνή αλλά σταθερή άποψη. Δεν τρώτε πολύ, δεν κοιμάστε πολύ και αγαπάτε τη διασκέδαση. Οι περισσότεροι πίνουν σαμπάνια σε ειδικές και εορταστικές στιγμές. Αλλά όσοι παραγγέλνουν σαμπάνια συνεχώς, είναι ένα σημάδι στους άλλους ότι όλη τους η ζωή είναι μία ειδική στιγμή και δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται με τους κοινούς… θνητούς.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.