Τι ζώδιο είστε… στο ινδιάνικο ωροσκόπιο; Και ποιο είναι το χαρακτηριστικό σας;

Τι ζώδιο είστε... στο ινδιάνικο ωροσκόπιο; Και ποιο είναι το χαρακτηριστικό σας;

Όλοι ξέρουμε τι ζώδιο είμαστε, έστω κι αν δεν τα πολυπιστεύουμε! Κάποιοι ξέρουν ακόμα και το κινέζικο ζώδιό τους. Αλλά το ινδιάνικο; Σίγουρα σας πιάνουμε αδιάβαστες! Μάθετε αν είστε γεράκι, αρκούδα ή  κάστορας… και δείτε, αν η ινδιάνικη κουλτούρα τελικά σας καταλαβαίνει καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε!

Γεράκι
Γεράκι
21 Μαρτίου19 Απριλίου

Είστε άτομο με γνώσεις και σοφία, που όμως δεν ξέρετε πώς να τη μεταδώσετε στους γύρω σας. Δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε και συχνά μιλάτε πριν σκεφτείτε. Αλλά αυτά που λέτε κάποιες φορές πληγώνουν περισσότερο από όσο νομίζετε.

Κάστορας
Κάστορας
20 Απριλίου – 20 Μαίου

Δουλεύετε σκληρά για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και αν βάλετε έναν στόχο τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Είστε δυναμική και δεν το κρύβετε!

Ελάφι
Ελάφι
21 Μαίου – 20 Ιουνίου

Σας αρέσει να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Δεν νιώθετε πάντα άνετα ανάμεσα σε πολύ κόσμο και σπάνια ανεβάζετε τους τόνους. Παθιάζεστε έντονα και νοιάζεστε για τους ανθρώπους σας αλλά ξέρετε και τα όριά σας.

Δρυοκολάπτης
Δρυοκολάπτης
21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου

Είστε γλυκός άνθρωπος γεμάτος αγάπη. Αφήνετε τους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και καμιά φορά δυσκολεύεστε να πείτε όχι ή να τελειώσετε κάποια σχέση που σας κάνει κακό. Δίνετε ευκαιρίες απλόχερα κι αυτό καθορίζει τη ζωή σας.

Σολομός
Σολομός
22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Αγαπάτε βαθιά, αφήνοντας πολλές φορές τους ανθρώπους να σας εκμεταλλευτούν, αδυνατώντας να τους βγάλετε από τη ζωή σας. Μένετε ενώ θα έπρεπε να φύγετε από μια κατάσταση κι αυτό σας κρατάει πίσω.

Αρκούδα
Αρκούδα
23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Είστε άνθρωπος με δυνατό ένστικτο. Αφιερώνετε χρόνο στο να σκεφτείτε τα πράγματα και αγαπάτε με όλη σας την καρδιά. Μπορεί να μην σας φαίνεται, αλλά είστε διατεθειμένη να βοηθήσετε όποιον το χρειαστεί.

Κοράκι
Κοράκι
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Βλέπετε τα πάντα, καταλαβαίνετε τα πάντα. Δίνετε σημασία σε κάθε “ασήμαντη” λεπτομέρεια, συνήθεια που καμιά φορά σας βάζει σε περιπέτειες.

Φίδι
Φίδι
23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Είστε πολύ πιο δυνατή από όσο νομίζετε. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, αλλά συχνά δεν πιστεύετε στον εαυτό σας και αφήνετε τις ευκαιρίες της ζωής να σας προσπεράσουν.

Κουκουβάγια
Κουκουβάγια
22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Συνήθως είστε μπερδεμένη ίσως πιο πολύ από όλα τα άλλα ζώδια του ινδιάνικου ωροσκοπίου! Δεν ξέρετε ούτε τι θέλετε από τη ζωή αλλά και ούτε πώς θα το αποκτήσετε. Ξέρετε μόνο ότι δεν σας αρέσει αυτό που έχετε. Και συχνά μάχεστε με τον κόσμο γύρω σας.

Χήνα
Χήνα
22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Δεν σταματάτε να ψάχνετε για το κάτι παραπάνω. Δεν αρκείστε ποτέ σε αυτά που έχετε γιατί ξέρετε ότι αξίζετε το καλύτερο και κυνηγάτε συνεχώς την τελειότητα.

Βίδρα
Βίδρα
20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Κάνετε τα πάντα για τους άλλους, ακόμα και για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για εσάς. Γι’ αυτό και πολλές φορές αποτυγχάνεται. Μην φοβάστε να διεκδικείτε αυτά που θέλετε.

Λύκος
Λύκος
19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Είστε μια ευαίσθητη και τρυφερή ψυχή και δεν πρέπει να αφήνετε τους γύρω σας να σας εκμεταλλεύονται. Νοιάζεστε ακόμα και για αυτούς που σας είχαν φερθεί λάθος στο παρελθόν και έχετε την ικανότητα να συγχωρείτε.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.