Μπήκε και πάλι στη λίστα!

Μπήκε και πάλι στη λίστα!

Mία ακόμη διάκριση για τον ελληνικό τουρισμό που μας κάνει περήφανους!

Το GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, αναδείχθηκε για 2η συνεχή χρονιά ένα από τα 101 καλύτερα εστιατόρια ξενοδοχείων παγκοσμίως σύμφωνα με άρθρο τής γνωστής αμερικανικής ιστοσελίδας «The Daily Meal».

Το εστιατόριο που βρίσκεται στον 8ο  όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία έχει γίνει γνωστό σε παγκόσμια κλίμακα όχι μόνο για τη μοναδική του θέα, αλλά και για την εκπληκτική εμπειρία μεσογειακών γεύσεων που χαρίζει καθημερινά στους πελάτες του ο Chef de cuisine Αστέριος Κουστούδης και η επίλεκτη ομάδα του.

Στη λίστα αυτή φιγουράρουν εστιατόρια από ξακουστά ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως για παράδειγμα το εστιατόριο «Epicure»  στο ξενοδοχείο Le Bristol στο Παρίσι, το «Terrazza» στο περίφημο Hotel Danieli στη Βενετία, το Louis XV στο Hôtel de Paris στο Μόντε Κάρλο, το κοσμοπολίτικο «The Bazaar by Josés Andrés» στο Λος Άντζελες, το ξακουστό «Caprice» στο Four Seasons Hotel Hong Kong, καθώς και το Ting στο Shangri La Hotel του Λονδίνου.

Δείτε Επίσης
Στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Disneyland στο Παρίσι, το παραμύθι ξεκινά…

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το GB Roof Garden είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο της λίστας, πράγμα που μας κάνει περήφανους!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.