Για τους εραστές των αιθέρων!

Το Ιcon A5 υπόσχεται συγκινήσεις για όσους ονειρεύονταν να γίνουν πιλότοι!
Το Ιcon A5 υπόσχεται συγκινήσεις για όσους ονειρεύονταν να γίνουν πιλότοι!
Προσγειώνεται στο νερό, στον χωματόδρομο και στον κλασικό αεροδιάδρομο? Εκδρομή λοιπόν με το ιδιωτικό μας αεροπλάνο!
Μεταφέρεται με ένα τρέιλερ, αντί για το σκάφος ή το jet ski μας!
Προβολή Φωτογραφιών
Το Ιcon A5 υπόσχεται συγκινήσεις για όσους ονειρεύονταν να γίνουν πιλότοι!

Τα νέα αεροπλάνα είναι εδώ και μπορούν να γίνουν η «λύση» για τις ιδιωτικές μας πτήσεις! 

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο… αεροπλάνο, που απαιτεί μόνο μερικές ώρες εκπαίδευσης για να γίνει ο καθένας μας πιλότος! Είναι η νέα πρόταση για την υπέρτατη ιδιωτικότητα και φυσικά πολυτέλεια… Το Icon A5 είναι ένα ελαφρύ σπορ αεροπλάνο που σχεδιάστηκε στο Λος Άντζελες από την αεροναυπηγική εταιρεία Icon, και δοκιμάστηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στον ποταμό Χάντσον στη Νέα Υόρκη. Μέσα σε αυτούς τους μήνες έχει ήδη 1.500 παραγγελίες, γοητεύοντας τους εραστές των αιθέρων!

Μπορεί να διανύσει μέχρι 450 μίλια, οπότε δεν μπορεί προς το παρόν να αντικαταστήσει το private jet… αλλά όπως λέει ο σχεδιαστής του Kirk Hawkins: «Έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει τους ανθρώπους να πιλοτάρουν! Και αποτελεί τη λύση για όσους ονειρεύονταν ακριβώς αυτό!».

Το αεροπλάνο είναι κάτι ανάμεσα σε υδροπλάνο, jet-ski με μία «υποψία» σπορ αυτοκινήτου και λόγω των πτυσσόμενων φτερών του που ανοιγοκλείνουν μόλις σε δύο λεπτά μπορεί να αποθηκευτεί στο γκαράζ του σπιτιού! Απαιτεί μόλις 20 ώρες εκπαίδευσης, και μπορεί να προσγειωθεί στο νερό, στον χωματόδρομο ή σε κλασικό αεροδιάδρομο. Μπορεί να μετακινηθεί με το δικό σας τρέιλερ για να το έχετε μαζί σας στις διακοπές!

Δείτε Επίσης
Τι σερβίρει το εστιατόριο του… Netflix;

Η τιμή του κυμαίνεται ανάμεσα στα $189.000 έως τα $250.000 και το όνειρο… να βλέπουμε τον κόσμο από ψηλά γίνεται πραγματικότητα!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.