Η Nef Nef και στον εξοπλισμό ξενοδοχείων

Η Nef Nef και στον εξοπλισμό ξενοδοχείων
Η Nef Nef και στον εξοπλισμό ξενοδοχείων
Η Nef Nef και στον εξοπλισμό ξενοδοχείων
Προβολή Φωτογραφιών
Η Nef Nef και στον εξοπλισμό ξενοδοχείων

Ένα νέο εξειδικευμένο showroom για Hoteliers δημιουργήθηκε στον τελευταίο όροφο του νέου NEF-NEF FACTORY STORE, ειδικά σχεδιασμένο για απευθείας πώληση Λευκών Ειδών εξαιρετικής ποιότητας για εξοπλισμό Resorts, City & Boutique Hotels, Spa & Wellness Centers, Γυμναστηρίων, Εστιατορίων.

Με έμφαση στην παραγωγή προϊόντων υψηλής αισθητικής και ποιότητας και με κριτήριο την κάλυψη σύγχρονων αναγκών και μεγάλων απαιτήσεων, το τμήμα HOTEL της NEF-NEF εξειδικεύεται στον εξοπλισμό Λευκών Ειδών για Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Πλυντήρια και Retail Business.

Με 55 χρόνια ηγετική παρουσία στον χώρο των Λευκών Ειδών, η ελληνική εταιρεία NEF-NEF ξεχωρίζει στον τομέα του HOTEL για την άμεση ανταπόκριση και στενή επικοινωνία με τον πελάτη, την κατανόηση των αναγκών του και την παραγωγή ειδών με ειδικές προδιαγραφές για ξενοδοχειακή χρήση, καλύπτοντας τους τομείς Bedroom, Bathroom, Pool, Spa, Gym, και Restaurant. Την NEF-NEF HOTEL εμπιστεύονται περισσότεροι από 1200 ξενοδόχοι καθώς και world class hotel brands όπως Hilton, Starwood, Intercontinental, Hyatt, Holliday inn, Novotel, Langley Living.

Επιλέγοντας ως πρώτες ύλες μακρόινα βαμβάκια και βαφές τελευταίας τεχνολογίας, τα λευκά είδη NEF-NEF HOTEL χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, ποιότητα και αντοχή, δίνοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση απαλότητας, ζεστασιάς και άνεσης. Είναι σχεδιασμένα με σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία, ιδιαίτερα βρεφών και παιδιών, οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον με πιστοποίηση OECO TEX.

“Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας για να παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας έχουν ως επίκεντρο τον πελάτη, προσφέρονται με απόλυτη συνέπεια δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο design, την εξαιρετική ποιότητα και την αντοχή. Επιπλέον, διαθέτουμε τη δυναμική και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να προσφέρουμε και customized Λευκά Είδη που εγγυώνται το brand awareness που επιζητούν οι πελάτες μας” εξηγεί ο κ. Κωνσταντίνος Κλειδέρης, επικεφαλής του τμήματος NEF-NEF HOTEL.

Δείτε Επίσης
Δώρα που θα χαρίσουν χαμόγελα και αγκαλιές!

Το τμήμα NEF-NEF HOTEL παρέχει δωρεάν δείγματα για αξιολόγηση κάτω από πραγματικές συνθήκες, συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη μεταχείριση των προϊόντων, και πιστοποιήσεις αντοχής από εξουσιοδοτημένο εργαστήριο κλωστοϋφαντουργίας.

hotel.nef-nef.gr

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.