Ένα ATM που βγάζει γλυκά!

Ένα ΑΤΜ που βγάζει γλυκά!

Όχι, δεν είναι αστείο! Είναι πραγματικότητα αλλά, δυστυχώς για εμάς, μόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού προς το παρόν. Ελπίζουμε και στα δικά μας!

Είναι βράδυ. Αργά. Θέλεις κάτι γλυκό για να συνοδεύσεις την ταινία /το ξενύχτι /τον χωρισμό σου /την ερωτική σου διάθεση. Όλα όμως τα ζαχαροπλαστεία είναι κλειστά. Τι κάνεις; Αν είσαι στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, πετάγεσαι μέχρι τη Lexington Avenue και το ΑΤΜ. Όχι για να βγάλεις λεφτά, αλλά φρέσκα, λαχταριστά cupcakes!

Τα Sprinkles είναι ένα από τα λίγα brands που λατρεύουν οι Αμερικανοί για τα cupcakes του και ήδη έχει λειτουργήσει στις ΗΠΑ τα πρώτα ΑΤΜ που εξυπηρετούν πελάτες 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπως ακριβώς και ένα κλασικό μηχάνημα ανάληψης χρημάτων. Βέβαια, σε σχέση με τα άλλα ATM, το Cupcake ATM των Sprinkles είναι βαμμένο με υπέροχα χρώματα και αντί για δολάρια βγάζει γλυκά.

Δείτε Επίσης
Τάσεις στα μαλλιά: Τι προτείνουν οι

Το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να βάλει την κάρτα του, να πατήσει το pin, να επιλέξει γεύση (Chai Latte, Red Velvet, Ginger Lemon και άλλους πολλούς υπέροχους συνδυασμούς) και να παραλάβει ένα ή περισσότερα cupcakes σε κουτάκι για να τα απολαύσει μόνος ή με παρέα. Τόσο απλά!

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.