Το Richard Gilder Center for Science, Education and Innovation εγκαινιάζεται στη Νέα Υόρκη

Το Richard Gilder Center for Science, Education and Innovation εγκαινιάζεται στη Νέα Υόρκη

Το Κέντρο Επιστήμης, Εκπαίδευσης και Καινοτομίας Richard Gilder που θα ανοίξει τις πόρτες του στις 17 Φεβρουαρίου είναι επίσημα μέρος του διάσημου Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη και υπόσχεται να συναρπάσει του επισκέπτες του.  

Η τελευταία προσθήκη στο ιστορικό Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, το Κέντρο Επιστήμης, Εκπαίδευσης και Καινοτομίας Richard Gilder θα ενσωματώσει την ολοκληρωμένη αποστολή του Μουσείου για την εκπαίδευση και την έκθεση επιστήμης.

Σε μια εποχή επείγουσας ανάγκης για καλύτερη κατανόηση της επιστήμης από τον κοινό και μεγαλύτερη πρόσβαση στην επιστημονική εκπαίδευση, το Gilder Center θα προσφέρει νέους τρόπους για να μάθουμε για τον κόσμο μας και να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό της επιστημονικής ανακάλυψης.

Βρίσκεται στην επάνω δυτική πλευρά του Central Park της πόλης, η τοποθεσία φιλοξενεί ήδη ένα από τα πιο δημοφιλή μουσεία στη Βόρεια Αμερική. Από φέτος, η προσφορά του θα αυξηθεί σημαντικά χάρη στην προσθήκη του νέου εκπαιδευτικού κέντρου.

Σχεδιασμένο από το Studio Gang, το κέντρο έχει μια πολύ διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση από το υπόλοιπο μουσείο και είναι γεμάτο άμορφα σχήματα με άφθονο φυσικό φως. Η ιδέα είναι να προσφέρει στους επισκέπτες μια καθηλωτική εμπειρία όταν εισέρχονται στη νέα πτέρυγα του μουσείου. Το Richard Gilder Center θα είναι μια ξεχωριστή οντότητα και θα έχει τη δική του είσοδο που βρίσκεται στη λεωφόρο Columbus.

Σύμφωνα με το διοικητικό συμβούλιο του μουσείου, το εκπαιδευτικό κέντρο θα προσφέρει έως και 21.000 τετραγωνικά μέτρα νέου εκθεσιακού χώρου που θα είναι αφιερωμένο κυρίως σε έντομα και μικροσκοπικά πλάσματα, συμπεριλαμβανομένων των προϊστορικών ειδών καθώς και των σύγχρονων.

Δείτε Επίσης
Aman hotel: Η Ανατολή συναντά τη Δύση σε ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα!

Στη δομή προστέθηκε επίσης ένα vivarium. Αυτό θα φιλοξενήσει έως και 80 διαφορετικά είδη σκόρων και πεταλούδων. Προστέθηκε επίσης ένα τεράστιο αίθριο που θα αποτελέσει το επίκεντρο του μουσείου.

Ο νέος εκθεσιακός χώρος εκτείνεται σε τρεις ορόφους και θα προσφέρει την ευκαιρία να δείτε πολύ περισσότερα από τη μόνιμη συλλογή του μουσείου Φυσικής Ιστορίας με την αξιοσημείωτη προσθήκη πολυάριθμων περιπτέρων από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Το 2023 είναι η 150η επέτειος του μουσείου και η προσθήκη του κέντρου πρόκειται να είναι το αποκορύφωμα της χρονιάς του.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.