Γιορτή Γεύσης στον Μιράν!

Γιορτή Γεύσης στον Μιράν!

Μια μεγάλη Γιορτή Γεύσης και ελληνικών προϊόντων με τον Βασίλη Καλλίδη, την Ελένη Ψυχούλη και τον Τάσο Αντωνίου για πρώτη φορά στο διάσημο παστουρματζίδικο Μιράν!

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ο Μιράν υποδέχεται τον χειμώνα με μια μεγάλη Γιορτή Γεύσης! Ο Βασίλης Καλλίδης, η Ελένη Ψυχούλη και ο Τάσος Αντωνίου θα δημιουργήσουν μοναδικές γεύσεις με μερακλίδικο παστουρμά και σουτζούκι Μιράν. Παράλληλα, παραγωγοί από όλη την Ελλάδα θα προσφέρουν τα εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα τους στο κοινό, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μπύρα ΑΛΦΑ και ο Λουμίδης Παπαγάλος θα προσφέρει αρωματικό ελληνικό καφέ.

Λίγα λόγια παραπάνω…

Η παράδοση ξεκινά ήδη από το μακρινό 1922 στο κέντρο της Αθήνας! Σήμερα με ανανεωμένη εμφάνιση και ακόμη περισσότερες λιχουδιές είναι πόλος έλξης για την επώνυμη και ανώνυμη πελατεία του. Γιατί το όνομα Μιράν είναι συνώνυμο με τον παστουρμά (από τον δυσεύρετο παστουρμά καμήλας μέχρι μοσχαρίσιο ή πρόβειο ή από βουβαλίσιο κρέας), το σουτζούκι (παραδοσιακό, μπατόν, καυτερό κ.λπ), τα βουβαλίσια προϊόντα από την Κερκίνη Σερρών… Αλλά εδώ θα βρείτε και ποικιλία από προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης παλαιωμένα τυριά και αλίπαστα από μικρά ελληνικά εργαστήρια.

Δείτε Επίσης
Πικάντικα μαγειρέματα

Αν θέλετε να δοκιμάσετε λοιπόν, σπέσιαλ ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις, που θα φέρουν την υπογραφή Καλλίδη, Ψυχούλη και Αντωνίου, σημειώστε το ραντεβού στην ατζέντα σας!

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 από τις 11:30 το πρωί
Μιράν: Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ.: 210 3217187,  www.miran.gr

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.