Γλυκιά συμμαχία!

Παγωτά Sweete

Η Sweete, γλυκαντικό από το φυτό stevia, με την ελληνική εταιρεία παγωτού Δωδώνη προσφέρει δύο νέες θεϊκές γεύσεις, βανίλια και σοκολάτα-λεμόνι σε επιλεγμένα ψυγεία, για το πιο γλυκό καλοκαίρι χωρίς θερμίδες!

Οι ωραίες γεύσεις που μάλιστα φροντίζουν… και τη σιλουέτα μας είναι οι αγαπημένες μας ιδέες! Οι λάτρεις του παγωτού Δωδώνη έχουν αυτό το καλοκαίρι δύο ακόμη επιλογές (μαζί με την ήδη σούπερ γεύση τριαντάφυλλο), που έχει δημιουργήσει ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης.

Έτσι, εκτός από τα καταστήματα Δωδώνη, αναζητήστε στα ψυγεία των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ και τα παγωτά βανίλια και σοκολάτα-λεμόνι σε οικογενειακή συσκευασία των 750 γρ.

Η Sweete συνδυάζοντας τη φυσική γλυκιά της γεύση με τη φιλοσοφία της Δωδώνη, για  άριστη ποιότητα με τα πιο φρέσκα, αγνά και εκλεκτά υλικά, ήρθε να κάνει το παγωτό ακόμα πιο θεϊκό χωρίς όμως τις θερμίδες της ζάχαρης. Το παγωτό Δωδώνη από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα χωρίς συντηρητικά, συνδυάζεται ιδανικά με τη γλύκα της Sweete  δίνοντας στο φετινό καλοκαίρι τη γεύση της πιο light απόλαυσης.

Δείτε Επίσης
Παγωτό βανίλια Philadelphia

Sweete

H Sweete είναι επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia, με εξαιρετική γεύση χωρίς θερμίδες και διατίθεται στα φαρμακεία από τη φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συνταγές, επισκεφθείτε το site www.sweetestevia.gr.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.