Η βότκα-νεκροκεφαλή του Dan Aykroyd

Η βότκα-νεκροκεφαλή του Dan Aykroyd

Με την υπογραφή ενός διάσημου ηθοποιού, φιλτραρισμένη μέσα από ημιπολύτιμους λίθους και κλεισμένη σε μια κρυστάλλινη νεκροκεφαλή, η βότκα Crystal Head είναι σίγουρα ροκ!

Ο Νταν Ακρόιντ δεν χρειάζεται συστάσεις. Ηθοποιός, σεναριογράφος και ταλαντούχος κωμικός έχει αφήσει εποχή πρωταγωνιστώντας στις ταινίες «Blues Brothers», «Ghostbusters» και όχι μόνο. Στον νέο του όμως, ρόλο ως παραγωγός… βότκας πραγματικά κερδίζει τις εντυπώσεις. Με την ονομασία Crystal Head, η βότκα που φέρει την προσωπική του υπογραφή, φιλτράρεται μέσα από ημιπολύτιμους λίθους γνωστούς ως διαμάντια Herkimer και κατόπιν συσκευάζεται μέσα σε ένα κρυστάλλινο μπουκάλι σε σχήμα κρανίου! Μάλιστα, τα μπουκάλια είναι πιστά αντίγραφα των αμφιλεγόμενων και μυστηριωδών κρανιών από χαλαζία (γύρω στα δώδεκα) που έχουν βρεθεί κατά καιρούς και πολλοί πιστεύουν ότι δημιουργήθηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια από τους αρχαίους Μεσοαμερικανικούς πολιτισμούς –αν και όσα από αυτά εξετάστηκαν από επιστήμονες αποδείχθηκε ότι μάλλον κατασκευάστηκαν στα μέσα του 19ου αιώνα. Παρόλα αυτά, ο αέρας του μυστηρίου παραμένει και σίγουρα έχει εμποτίσει και τα ιδιαίτερα μπουκάλια της βότκας Crystal Head που φτιάχνονται στην Ιταλία από την Bruni Glass.

Vodka Crystal Head

Δείτε Επίσης
Απολαύστε ένα υπέροχο γαλλικό αψέντι σε μια από τις μποέμ γειτονιές του Παρισιού

H εν λόγω βότκα παράγεται στον Καναδά, γενέτειρα του Νταν Ακρόιντ, από καλαμπόκι και νερό παγετώνων που συλλέχθηκε στο νησί St John της Νέας Γης, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από οποιοδήποτε μεγάλο αστικό κέντρο. Είναι διπλής απόσταξης και φιλτράρεται επτά φορές, τις τρεις τελευταίες μέσα από διαμάντια Herkimer. Όσο για τη γεύση της, εφόσον είναι καλή για τον Dan Aykroyd, είναι επίσης καλή και για εμάς…

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.