Μιράν: Μία νέα νοστιμιά

Γιορτή Γεύσης στον Μιράν!

Παστουρμάς, σουτζούκι αλλά και λουκάνικα και αλλαντικά είναι οι λόγοι που μας φέρνουν στο όμορφο αλλαντοπωλείο. Τώρα έχουμε έναν ακόμη λόγο!

Αέρας ανανέωσης πνέει στα εργαστήρια παραγωγής των προϊόντων Μιράν, με το νέο προϊόν: παστουρμάς που παρασκευάζεται από φρέσκο βουβαλίσιο κρέας σε συνεργασία με τον Μπόρα από την Κερκίνη Σερρών.

Ένα ακόμα προϊόν δίπλα στον δυσεύρετο παστουρμά καμήλας, τον πρόβειο παστουρμά, τον μοσχαρίσιο. Δίπλα στη μεγάλη επίτευξη της παραγωγής «άοσμου» παστουρμά. Δίπλα στο παραδοσιακό, πασίγνωστο σουτζούκι, το μπατόν σουτζούκι, το Καισαριώτικο, καυτερό σουτζούκι, αλλά και  τα εκλεκτά βοδινά  λουκάνικα καθώς και το πλεκτό.

Γευσιγνωσίες 

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, στην οδό Ευριπίδου 45, από τα μέσα Οκτωβρίου συνεχίζονται οι καθιερωμένες πλέον γευσιγνωσίες μικρών παραγωγών! Γνωστοί μάγειροι θα μαγειρεύουν επί τόπου στο παστουρματζίδικο, αλλά και γνωστοί διατροφολόγοι θα κάνουν σεμινάρια ως προς την ωφελιμότητα των προϊόντων Μιράν. Ενώ οι φίλοι που επισκέπτονται το αλλαντοπωλείο θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πλούσια δώρα.

Δείτε Επίσης
Γιορτή Γεύσης στον Μιράν!

Μιράν: Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ.: 210 3217187,  www.miran.gr

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.