Μ&S Food: γευστικές υποσχέσεις

Μ&S Food: γευστικές υποσχέσεις

Τα Marks & Spencer υποδέχονται στην Ελλάδα μια από τις πλέον δημοφιλέστερες & αγαπημένες κατηγορίες προϊόντων τους παγκοσμίως, τα τρόφιμα με 2 νέα καταστήματα σε Γλυφάδα και Κέρκυρα και ένα corner στο κατάστημα της Ερμού.

Άριστη ποιότητα, εκλεπτυσμένο design συσκευασιών, ιδιαιτερότητα γεύσεων, είναι τα χαρακτηριστικά που έκαναν τα προϊόντα των M&S Food να αγαπηθούν παγκοσμίως. Τα M&S Food έφτασαν και στην Ελλάδα και κάνουν δυναμική εμφάνιση στην Αθήνα με ένα ανεξάρτητο κατάστημα στη Γλυφάδα, ένα ζεστό corner στον 6ο όροφο του καταστήματος της Ερμού καθώς και ένα κατάστημα στην όμορφη Κέρκυρα.

Γνωρίστε τα λαχταριστά μπισκότα με πλούσια επικάλυψη σοκολάτας, τις μαρμελάδες από ώριμα, ζουμερά φρούτα, τους καφέδες, αλλά και το πολυπόθητο φυστικοβούτυρο που έρχονται να σας «φτιάξουν την ημέρα»! Παράλληλα, οι ιδιαίτερες ποικιλίες τσαγιού και τα γνωστά scottish shortbread cookies έρχονται να σας χαρίσουν μοναδικές γευστικές στιγμές με βρετανικό χαρακτήρα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Από τα ράφια του M&S Food δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και αγαπημένα αλμυρά snacks, όπως πατατάκια σε διάφορες γεύσεις, που φτιάχνονται από τις καλύτερες ποικιλίες καλαμποκιού ή από επιλεγμένες ποικιλίες πατάτας. Μια μεγάλη ποικιλία από βραβευμένα κρασιά αλλά και μπίρες σάς δίνουν τις κατάλληλες αφορμές για να τα συνοδεύσετε και έρχονται να συμπληρώσουν τις στιγμές με τους φίλους σας.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.