Ποιος είναι ο hot προορισμός για τους καλοφαγάδες;

Ποιος είναι ο hot προορισμός για τους καλοφαγάδες;

Κανείς μα κανείς μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν θα μπορούσε να βάλει στο μυαλό του ότι ο Σκανδιναβικός βοράς θα μπορούσε ποτέ να αναδειχθεί σε γαστρονομικό προορισμό. Και όμως, η Κοπεγχάγη είναι αυτή τη στιγμή, η πόλη του πλανήτη, όπου πρέπει να βρεθείτε, αν αγαπάτε την υψηλή γαστρονομία! 

Οι απανταχού μύστες της γεύσης έχουν τη βίβλο τους, που δεν είναι άλλη από τον Οδηγό Michelin. Ο οδηγός των καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο, πιστός μάλιστα στη γαλλική του καταγωγή και κουλτούρα, δύσκολα συμπεριλάμβανε εστιατόρια έξω από το γαλλικό έδαφος. Τα πράγματα φυσικά έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια, αλλά η νέα έκδοση έκρυβε μία ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη. Σε ό,τι αφορά λοιπόν τη δανέζικη πρωτεύουσα έχει τη χαρά να τιμηθεί με 17 αστέρια Michelin για 15 από τα εστιατόριά της, κάνοντάς της κέντρο γαστρονομίας.

Έχοντας καταλάβει και  η πόλη τη σημασία όλης αυτής της άνθισης, προετοιμάζεται να πρωτοστατήσει στη γαστρονομική σκηνή διοργανώνοντας το Copenhagen Cooking Food Festival, το μεγαλύτερο ανάλογο φεστιβάλ στη Βόρεια Ευρώπη, ενώ το  φετινό καλοκαίρι οι επισκέπτες της θα απολαύσουν πάνω από 150 γαστρονομικά event.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.